2006 model s kasa r6 mı sattım şimdi 3 model var aklımda hangisini almalıyım
Kawasaki zx6r
Yamaha yeni kasa r6
ve Honda 600 rr
hangi modeli neden almalıyım yazarsanız sevinirim .
2006 model s kasa r6 mı sattım şimdi 3 model var aklımda hangisini almalıyım
Kawasaki zx6r
Yamaha yeni kasa r6
ve Honda 600 rr
hangi modeli neden almalıyım yazarsanız sevinirim .
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
Bugun motoron dergisi aldım 1000cc klasmanındaki ssleri karşılaştırmış ve bir liste çıkartmışlar
1- BMW
2- APRİLİA
3- KAWASAKİ
4- AGUSTA
5- DUCATİ
6- YAMAHA
7- SUZUKİ
8- KTM
Bu 8 motor arasında honda yok fakat olsa bile kawasakinin önüne geçemezdi beni görüşüm
ben kawasakiden yana oyumu kullanıyorum
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
Kawasaki aha agresif yamaha daha tatlı makyajı en düzel honda servisi bol parçası bol türkiyede ramzeyden sonra en çok bulunan motor takdir senin dostum ...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
zx6r piyasası r6 kadar değil ama oda olabilir
zx6 elbette yeşil başka güzel
baya bir zx6r seven varmış olabilir valla yamaha cidden yakıt konusunda az yakıyordu forumları incelemedim acaba zx6r damı aynıdır
Tabiki honda Ama 600f e hiç baktınmı belki hoşuna gidebilir ?
sevgili dostum gönlün,bütçen ve kullanma amacın hangisine karar kılarsa onu al derim gerisi boş
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Racing motosiklette Kawasaki ve Suzuki Forevergerisi yalanşimdi Hondacılar başlarlar savunmaya honda şöyle iyi böyle iyi diye
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
yamahayı alma kawasakiye göre hızlanması berbat çekişide düşükmüş ayrıca motorun içinde çok fazla ayrıntı var bir hasar çıktımı nerden tutsan elinde kalıyor parçalarıda çok pahalı karar senin
tabiki ninja
limit kullanmayan bir rider olduğunu iliyorum.
o vakit:
r6
honda repsol
ninja
ama srad 1000 bir başkadır bende
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Listeye Gsx R 600 eklemeni ve bunu seçmeni tavsiye ederim. Ama bu üçünden biri diyorsan R6 iyidir. Tabi diğerleri de yabana atılmaz.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)