Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lifan discovery 150 , yuki 150 , salcano wolf 125 hangisini tavsiye edersiniz ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Merlin 150 scooter
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi senin fikrine de katılıyorum ancak bende şuna çok kızıyorum mesela bu fatih arkadaşımız 3 motordan biri alacam hangisini önerirsiniz diyor hemen herkes ybr ve diğer markalı motorların ismini söğlüyor tamam kötü motor almaması için öneriyorsunuz ancak onlarda çinli ne aynı fabrikanın malı olan salcanoyu al dediğimizde ya keriz mi millet diyorlar evet sıfır alırlarsa ben keriz diyorum şuandan itibaren ne bu ybr cbf hastalığınız türk halkı olarak bu motorları biz böğle el üstünde çok tutarsak bunların sıfır fiaytları 5 bini de geçer diyeyim size bakın eğer ybr ve cbf alımları dursun bakın bakalım motorların fiyatları nasıl aniden düşüyor

arkadaşım posta kutuna bak sana e posta adresimi mesaj attım motor hakkında görüşmek istiyorum seninle uygunsan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...aska-yok/detay

bak buradan azda olsa fikir edinirsin..0 km ve 3000 TL ;) kalite ve işçilik olarak emin ol salcano vs..den iyidir.. ;)
    abi bu keewaylarda titreşim var mı diğer motorlar gibi yoksa balansörlü mü

Motosikleti
    abi keeway sitesdinde :D 3450 gözüküyo sanırm ötv indirimini yansıtmamışlar siteyi güncelleyen yok keewayda güzel motor günde 85 km sabah 6 da çıkıcam yola bu yolu kaldırabilecek sağlam bi makine lazım biraz daha araştırayım sağol fiyat iyiymiş

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    abi senin fikrine de katılıyorum ancak bende şuna çok kızıyorum mesela bu fatih arkadaşımız 3 motordan biri alacam hangisini önerirsiniz diyor hemen herkes ybr ve diğer markalı motorların ismini söğlüyor tamam kötü motor almaması için öneriyorsunuz ancak onlarda çinli ne aynı fabrikanın malı olan salcanoyu al dediğimizde ya keriz mi millet diyorlar evet sıfır alırlarsa ben keriz diyorum şuandan itibaren ne bu ybr cbf hastalığınız türk halkı olarak bu motorları biz böğle el üstünde çok tutarsak bunların sıfır fiaytları 5 bini de geçer diyeyim size bakın eğer ybr ve cbf alımları dursun bakın bakalım motorların fiyatları nasıl aniden düşüyor

İşin öteki boyutu da bu zaten ;) ben kesinlikle ybr taraftarı olan biri değilim yanlış anlaşılmasın..ki büyük motorlarımın dışında da 2 tane çinli motorum oldu scooter,işe gidip geleyim derken mondial 150zc ile ankara-izmit arasında buldum kendimi ve gittim de sorunsuzca ( sıkıldım cok ama olsun ) zc forumunda da görebilirsiniz..yani diyeceğim artık çinli markalarında kaliteleri bir gömlek daha yükselmiş..bu belli ediyor kendisini yeni motorlar hep düzgün ve nispeten parasının da hakkını veriyor..sen motoruna nasıl bakarsan oda sana karşılığını bir şekilde veriyor..150zc ile 1 yıl geçirdim 14000 km de sattım ve inan yolda benzinimin bitmesi dışında 1 kere olsun yolda kalmadım mekanik sorun olarak..

Motosikleti
    işe motorla gitme fikri mantıklı mı peki babaeski çorlu arası 85 km falan otobüsle 1,5 saati buluyor işbaşı sabah 8 ben 6 gibi çıkarım yavaş yavaş giderim diyorum : )) bir kaç kez deneyimde yoksa evden otogara kadar gidip motoru otogarda kitleyecem ikinci yolda bu : ))

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşin öteki boyutu da bu zaten ;) ben kesinlikle ybr taraftarı olan biri değilim yanlış anlaşılmasın..ki büyük motorlarımın dışında da 2 tane çinli motorum oldu scooter,işe gidip geleyim derken mondial 150zc ile ankara-izmit arasında buldum kendimi ve gittim de sorunsuzca ( sıkıldım cok ama olsun ) zc forumunda da görebilirsiniz..yani diyeceğim artık çinli markalarında kaliteleri bir gömlek daha yükselmiş..bu belli ediyor kendisini yeni motorlar hep düzgün ve nispeten parasının da hakkını veriyor..sen motoruna nasıl bakarsan oda sana karşılığını bir şekilde veriyor..150zc ile 1 yıl geçirdim 14000 km de sattım ve inan yolda benzinimin bitmesi dışında 1 kere olsun yolda kalmadım mekanik sorun olarak..
    abi sana birşey demiyorum zaten bende bu motoru şans eseri bulum bende taksitle flan 2 el ybr almayı düşünüyordum ama bulamadım araştırırken karşıma çıktı ve aldım inanırmısın herşeyde bir hayır vardır sen motora bakarsan oda sana bakar

fatih kardeş ekledim msn ni

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    abi bu keewaylarda titreşim var mı diğer motorlar gibi yoksa balansörlü mü

mondiallerden daha az titreşimi..balansör var diye biliyorum

Motosikleti
    fatih kardeş ekledim msn ni[/QUOTE]

kardeş benim msn çin malı msndi krank kırmış heralde sekmanları kırmış ekledin ama gelmedi sen at adresini ben ekleyim

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    fatihcim pm ine baktın mı?

sakir_ulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    lifan 150 discovery
    ben 3 yıldır lifan discovery 150 kullanmaktayım. fiyat performans daynıklılık ekonomiklik olarak discovery öneririm. türkiyede tanıtımı biraz zayıf ancak güzdel motor. ben 2011 alırken ybr 4500 üstünde, cbf 5000 tl arasında idi. yani yarı fiyatına sifir almış oldum, fiyatına göre beklentileri karşılıyor, hız çekiş çok iyi tavsiye ederim.(2011 de 2850 tl 12 taksitle almıştım, şu anki fiyatı da 3000 tl civarında)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)