Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

500le başlanır mı?

REKLAM ALANI
    Von_Pasther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Ben f650gs ile başlıyorum motor hayatıma sıfır tecrübeyle.Burda önemli olan eğitim o motoru zaptetmeyi öğrenmen lazım temel sürüşlerin yanında ileri sürüş teknikleri derside almalısın yüksek cc istiyorsan ben öyle yapacağım motor alındığı zaman revizyon süresince özel ders ayarladım bire bir ileri sürüş teknikleri öğrenicem sanada bunu tavsiye ederim.Düşük ccyle başlamak ülkemiz şartlarına malesef uygun bir teknik değil.Düşük cc motorun parasını bir eğitime harcarım krallar gibi alırım canavarımı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    iSSo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTS 1200S
    Daha önce bir çok motor kullandım ama toplasan 600 km felan

ve sonunda gittim XT 660 R aldım, dışardan bakınca başlangıç gibi görünebilir ama kendime güveniyorum dikkatliyim bilinçliğim, allah kaza bela vermesin
    [B]Efendi olun, adam gibi araç kullanın!

adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    Başlanır arkadaşım. GS500, CBF500, VN500, Virago535, GPZ500, KLR500, ER5... v.b. herhangi birisiyle başlayabilirsin. Ama eğitim almanı tavsiye ederim.

1,5 ay kadar önce yakın bir arkadaşıma cbf500 aldık. İlk motoru. Honda eğitimlerinden 1.sine katıldı ve akabinde bu motoru alarak başladı. Hiç de zorlu çekmedi açıkçası..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 ----------

piyanist_irf aslında çok doğru bir noktaya değinmiş. 125-150cc ile başlamazsan 500 cc nin tadına hiç varamayacaksın demiş. Adım adım cc yükseltirsen zevkini alırsın demiş.

piyanist_irf arkadaşın bu düşüncesine de tamamen katılıyorum. evet 500 cc ile başlayabilirsin ancak 150 ye binmeden 500 ün gücünün zevkine varamazsın. adım adım yükselmek aslında en iyisi..
    Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000

Von_Pasther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Enduro severmisin bilmem ama üst sınıfta en rahat en güvenli motor f650gs dir ve diğer yakın ccli motorlara göre en uysal alettir eğer ben kendime fazla güvenmiyorum gazı tuttummu çeviririm tutamam dersen ki bunu bi aceminin heves olarak yapmaması imkansız kafana yatan en uysal makineyi al

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)