Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenbo Cup !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Arkadaşlar bugün Kenbo Cup gördüm arkada da disk fren vardı, çok hoşuma gitti. Aradım Kenbo markasının sitesi yok, nerede bulabilirim acaba bu motoru. Disk frenli Kenbo, devir saatli Yuki Çinliler yapıyor ve bizde aslında bu teknolojilerin abartıldığını anlıyoruz.
    Motosiklet = Özgürlük

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sakarya da vardı fakat satan yer artık satmıyor ben 2007 de alacaktım şimdi bitti bunlar boş işler sadece balanslı olsa o da yeter bana ama gerisi boş yani bence titreşim olmasa başka motora bakmam bile canavar olur yani çinde balanslıları var ama bize ne zaman gelir bilemem
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    kenbo cup benim bi arkadaşta var şuana kadar bi sorun çıkarmadı motorundan memnun..
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Kuba XY100-E mi iyidir acaba Yuki'mi veya Kenbo'mu ? Kuba'nın arka amartisörleri de mondial gibi dandik tamam motor güzel de. Bir türlü karar veremiyorum. Yuki'nin arka amartisörleri çok harika bir de daha kalıplı duruyor motorları, devir saati de var kullanması daha bir zevkli olabilir. Ne dersiniz, yoksa Mondial 100ukh me binmeye devam mı edeyim. Aldığımda üzerindeki parçalar çok kalitesizdi ve montajı çok kötü yapılmıştı soğudum birazda değiştirmek istiyorum.
    Motosiklet = Özgürlük

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    Lifan LF100-A tavsiye ederim bu aralar çok hoşuma gitmeye başladı..
    Ama illa sölediğim modellerin arasındaki bi cup diyosan bence kuba..
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı motoco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba XY100-E mi iyidir acaba Yuki'mi veya Kenbo'mu ? Kuba'nın arka amartisörleri de mondial gibi dandik tamam motor güzel de. Bir türlü karar veremiyorum. Yuki'nin arka amartisörleri çok harika bir de daha kalıplı duruyor motorları, devir saati de var kullanması daha bir zevkli olabilir. Ne dersiniz, yoksa Mondial 100ukh me binmeye devam mı edeyim. Aldığımda üzerindeki parçalar çok kalitesizdi ve montajı çok kötü yapılmıştı soğudum birazda değiştirmek istiyorum.
    cub satılıp cub alınacaksa innova bence yoksa satmanın alemi yoktur boşuna masraf sonuçta hepsi aynı çin liii

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cub satılıp cub alınacaksa innova bence yoksa satmanın alemi yoktur boşuna masraf sonuçta hepsi aynı çin liii
    Aslında haklısın bunu 500 e satmaya gerek yok. Innova'da alamadığıma göre bir tane de Yuki veya Kuba Cup almak en iyisi.
    Motosiklet = Özgürlük

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı motoco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında haklısın bunu 500 e satmaya gerek yok. Innova'da alamadığıma göre bir tane de Yuki veya Kuba Cup almak en iyisi.
    peki iki tane cub fazla olmaz mı? bunun yanına 150 cc küba balans lı bi model olsa olmaz mı cub u şehir içinde kullanırsın onuda uzun yolda olabilir

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki iki tane cub fazla olmaz mı? bunun yanına 150 cc küba balans lı bi model olsa olmaz mı cub u şehir içinde kullanırsın onuda uzun yolda olabilir
    Çok iyi fikir. Teşekkür ederim, öyle birşey bakayım doğru söylüyorsun. Araştırmaya başlıyorum. CBF-150 ve YBR-125 dışında en iyi motoru bulmam lazım. Kuba, Mondi, Kanuni vs bunlara bir bakayım hemen.
    Motosiklet = Özgürlük

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)