hangi firma yapıyor???? kaça yapıyor??? Bilen varmı....???
Çoğu firma hiç yapmıyor yada fahiş fiyatlar istiyor ???
Hiç yaptırmasak dahamı iyi acaba??? piaccio skp 150 için 400 ytl normalmiki???
hangi firma yapıyor???? kaça yapıyor??? Bilen varmı....???
Çoğu firma hiç yapmıyor yada fahiş fiyatlar istiyor ???
Hiç yaptırmasak dahamı iyi acaba??? piaccio skp 150 için 400 ytl normalmiki???
motorunun değeri ne kadar arkadaşım ona göre yaptır yaptıracaksan?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ben motorun kaskosunu isviçre sigortaya yaptırttım,moto-kasko adlı poliçesi her türlü zararı karşılıyor ve hırsızlık teminatı için kilitli veya garajda muhafaza şartı aramıyor. Bir acentasına danışmanda yarar var derim...
Orfoz Ne Kadara Yapiliyor Ben Sadece Hirsizliga Karsi Yaptirmak Istiyom Kilitli Yerde Muhafaza Ediyorum..nekadarki
Maliyetleri nereden öğrenebiliriz?
demek bu sitede üyeler arasında motorcu bir sigorta mümessili yok galiba
ben 650gs i herşey dahil aksesuarlariyla birlikte 950 ytl ye kasko ettirdim.burada bence önemli olan kafanın rahat etmesi. motoru binbir zorlukla alıyorsun zaten, sonra çalınacak ,birşey olacak diye tırsmaktansa biraz pahalı da olsa yaptırmanı tavsiye ederim. Bir çok sigorta şirketi risk fazla oldugu için kasko yapmıyor. bende isviçre sigortanın şu telefonu var = 0216 310 03 58
http://www.sairsigorta.com isviçre sigorta acentesi ve motosiklet kaskosu yapan ünlü bir yer olarak bilinir (ben tanışmadım ama)
Birde eğer devamlı olarak çalıştığınız bir sigorta şirketi varsa ama motosikelt kaskosu yapmıyorsa, özel müşteri statüsü ile yaparlar. (ben yaptırdım)
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bu konu ile ilgili daha önce topic açılmıştı. orda a dan z ye kadar bu konu konuşuldu. isterseniz o topici bulu oraya bi bakın
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
yahuu ben ben1m peugeot 307 2004 model arabami bile axo oyak a bu sene 490 ytl kaskolattim :D adamlar scooterlara 500 ytl istiyorlar hauhauh
Scooterlara kasko yapılmıyo sanırm...Ben genel ve anadolu sigortaya sordum yapmıyoruz dediler
0 Rh (+)
06 - 09
sair sigortaya mail attım sabah adamlar hemen döndüler. bana bir form yolladılar sonuçlansız sizlerle paylaşacağım. size boş formu ekleyim direk doldurup teklif alın.
live to ride, ride to live
ben dediğin numarayı arayıp cbr 125 için fiyat istedim ama 1.025,00 ytl fiyat verdiler çok değilmi arkadaşlar zaten motorun fıyatı 4.500,00 ytl.daha uygun kasko yapabılecek yerler yokmuorfoz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Livinglegent arkadaşımızla konustum şimdi cbr 125 için kasko bedeli 707ytl ve bunu kredi kartına 6 taksit yapıyorlar peşin ödersenizde %5 indirim uygulanıyor.Sanırım Şair sigortadan çok daha uygun
benim ybr yi babam 260 milyona kasko yapmış.az önce sordum msn de bilginiz olsun babam sigortacı.bu arada kasko bedellerini ancak sigorta şirketlerinden ya da acentelerinden öğrenebilirsiniz kafalarına göre kimse rakam koyamaz bu rakamları devlet veriyo yani motorun markasını ve modelini girdiğinde otomatik olarak hem motorun değeri ortaya çıkıyo hemde kasko bedeli.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
AnadoluBank'a kredi sordum, kaskoyu bizim alaşmalı kuruluşumuz yaparsa aylık %1.24, başkası yaprsa %1.29 faiz uyguluyoruz dediler. Anlaşmalı kuruluşları neresi bilmiyorum, ama vaktim olunca aramayı planlıyorum.
slm ben antalya motorizeden özgün yapı kredi sigorta acentesiyim diğer firmaları bilmiyorum ama yapı kredi de her motor kaskosun da belli muafiyetler vardır.yani rizikonun gerçekleşmesi halinde hasarın tümü ödenmez bu muhafiyetler de en aşağı 100 ytl olup araç ın değerine göre farklılık arz eder
ayrıca hırsızlık teminatı yalnızca kapalı korunaklı motorrun kilit altında olması şartı ile geçerlidir park halindeki çalınmalar teminat dışıdır.
ilgili arkadaşların bilgisine.
özgün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)