Güneş vizörlü kask tavsiyesi..Kullananlardan yardım
Reklamlar
-
Gözlerim güneşe karşı aşırı hassas ve güneş vizörsüz kask kullanamam gibi geliyor. Bu cekincem olmasa bi lazer vertigo alıp kurtulucam ama..Bu yüzden LS2 garda- Shogun düşünüyorum. bu kask hakkkında forumu birazokudum ama bu güneş vizörünün performansı hakkında pek yoruma raslamadım. Görüşü kötü etkileme gibi bi problem oluşuyormu ve bu konuda başarılımı? Bide kaskı kafama yerleştirdim yanlardan aşırı sıktı Vertigo da(L yine aynı beden) gayet rahattı. Bazı arkadaşlarda bu kaskın yan pedlerden çok sıktığını belirtmişti. konfor konusunda zayıfmı acaba?. Bu kaskı kullanan forumda bi çok arkadaş var yardım ederlerse sevinirim..
Güneş vizörlü 200-300 TL aralığında alternatif modeller ve yorum bekliyorum..
Ayrıca Nolan N85 ve Shoei XR-1000 lerinde iç vizörü var bildiğim kadarıyla bunları kullananlardan da yorum ve bilgi alabilirim
Reklamlar
-
agv gp1-200 tl 75 tl de siyah vizoru , kullandim harika bi kask
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
içten güneş vizörlü modeller daha pratik olduğu için böyle bi model istiyorum. Extradan siyah vizör masrafı ve gece gündüz tak çıkar olayı pek istemiyorum bazı modeller baya uğraştırıyomuş bu konuda
-
Distan gunes vizorlu (lazer granville) ve icten vizorlu (nolan n-103) kask kullanmis biri olarak tavsiyem, kesinlikle icten vizorlu olmasi. Distan gunes vizorlulerde, gunes vizoru yukaridayken yelken gibi oluyor. Biraz hizlaninca cok fazla baski yapiyor.
Ceneden acilir kask dusunurseniz, n-103'u tavsiye ederim. Diger cenden acilir kasklar gibi iceriye cok ses aliyor ve gunes vizoru bazen kendi kendine asagi iniyor fakat bunlarin disinda gayet memnunum
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
N 85 kullaniyorum. Hic bir problemle karsilasmadim. Gunes vizoru de cok guzel, tavsiye ederim.
-
alacağın kaskın güneş vizörü içten olacaksa kesinlikle kilit mekanizması olsun, buna dikkat etmeni önerebilirim.
200 - 300TL'e UV'li güneş vizörlü bir model bulman zor olabilir.
bunun dışında kullanan birisi olarak NZI'den uzak durmanı öneririm. rüzgar&ses yalıtımı, havalandırma ve buhar konusunda mükemmel olsada güneş vizöründe kilit mekanizması olmadığı için sürüş halinde kendi kendine açılabiliyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
_alp_ adlı üyeden alıntı
Distan gunes vizorlu (lazer granville) ve icten vizorlu (nolan n-103) kask kullanmis biri olarak tavsiyem, kesinlikle icten vizorlu olmasi. Distan gunes vizorlulerde, gunes vizoru yukaridayken yelken gibi oluyor. Biraz hizlaninca cok fazla baski yapiyor.
Ceneden acilir kask dusunurseniz, n-103'u tavsiye ederim. Diger cenden acilir kasklar gibi iceriye cok ses aliyor ve gunes vizoru bazen kendi kendine asagi iniyor fakat bunlarin disinda gayet memnunum
Bilgiler için teşekkürler geçekten şık ve kaliteli bi model ama full face düşünüyorum
challenger62 teşekkürler n85 ten bi şikayet yok anladığım kadarıyla..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
overcloud adlı üyeden alıntı
alacağın kaskın güneş vizörü içten olacaksa kesinlikle kilit mekanizması olsun, buna dikkat etmeni önerebilirim.
200 - 300TL'e UV'li güneş vizörlü bir model bulman zor olabilir.
bunun dışında kullanan birisi olarak NZI'den uzak durmanı öneririm. rüzgar&ses yalıtımı, havalandırma ve buhar konusunda mükemmel olsada güneş vizöründe kilit mekanizması olmadığı için sürüş halinde kendi kendine açılabiliyor.
900 Tl lik n 103 te bile kendi kendine düşüyosa hangisinde düşmüyor acaba bilgiler için teşekkürler..Sürüş anında diğer sürücülere yeterince sinirleniyoruz kaskla da uğraşmak sinir katsayısına tavan yaptırabilir NZI leri pek incelememiştim sharp snell testi sonuçları iyi sanırm
-
Guncel. kullanıcı tavsiyeleri bekliyorum
-
bende n85i merak ediyorum. acaba kendi kendine düşüyor mu içteki vizör? bir de verilen paraya değecek konfor ve ses yalıtımı var mı...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Bende aynı senin gibiyim kardeş, gözlerim çok hassas ve güneş gözümü çok alıyor, bende LS2 Blade almayı düşünüyorum, yorumları filan okudum, beğeniyorlar ama denemeden almak istemedim, netten ise en ucuz 152 TL ye buldum.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
-
http://www.feyizoglu.com/FF-384-Big-...k_46190.html#0
Blade'le aynı modeldir bu.. 1,5 senedr bunu kullanıyorum ve kesinlikle daha da içten vizörsüz kask almam diyorum,çok net.. Çok kullanışlı,pratik ve görüntüsüde gayet hoş oluyor.. Zaten yanlış olmasın 4 yıldız almış bir kask bu,darbelere karşı arkadan önden ve üstten 5/5, sağdan 4/5 ,soldan 3/5 almış olması lazım,geçen seneden hatırladığım kadarıyla... İç astarları sökülebiliyor, yazın antalya sıcağına rağmen ışıklarda çok beklemedikçe terleme yaptığını görmedim.Sorunsuz tavsiye edebileceğim bir model,fiyatı da gayet uygun.daha ne olsun
-
son bir kaç gündür kask olayına fena taktım artık yeni kask alma zamanı geldiğini düşünüyorum.içten güneş vizörlü kask alma ihtimalinde duruyorum ve agv stealth sv,shoei xr 1000,ixs hx275 vb. tavsiye bekliyorum 1000tl ye kadar çıktım artık daha da fazla veremem herhalde lütfen bir el atın bizim burada motoshop yok,izmir kahramanlara gitmem gerek iş güç vakit olmuyor netten alabileceğim birkaç site de araştırdım ama yorum duymam gerek teşekkürler
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
onur35 adlı üyeden alıntı
son bir kaç gündür kask olayına fena taktım artık yeni kask alma zamanı geldiğini düşünüyorum.içten güneş vizörlü kask alma ihtimalinde duruyorum ve agv stealth sv,shoei xr 1000,ixs hx275 vb. tavsiye bekliyorum 1000tl ye kadar çıktım artık daha da fazla veremem herhalde lütfen bir el atın bizim burada motoshop yok,izmir kahramanlara gitmem gerek iş güç vakit olmuyor netten alabileceğim birkaç site de araştırdım ama yorum duymam gerek teşekkürler
shark vision-r yani shark becool tam senlik aldım kafam rahat devam et hiç bir sorun yok
-
Airoh SV 55 sport tavsiye ederim.
-
ben ls 2 shogun kullanıyorum.güneş vizörü kendi kendine 1 kere bile olsun düşmedi.alta indirdiğinizde de kitlenir üste çıkardığınızda da kitlenir.ancak vizör çok geniş değildir.çok aşağıya inmez.aslında geneli böyledir.yinede fiyat perfonmans açısından iyi bir kasktır.ayrıca güvenlik testlerinden başarılı sonuçlar almıştır.bunlarıda araştırın kask alırken.size tavsiyem internetten bakmak yerine büyük bi mağazaya gidip çoğu model ellerinde oluyor zaten satıcıların.deneyin ve ona göre alın.
Live to ride,ride to live
-
N103 yada N90!..
Güneş vizörü anlatılamayacak bir rahatlık veriyor.
Dış vizör, güneş vizörü, pedler, vs... Bütün parçaları sökülüp temizlenebiliyor, şeffaf vizör açık-güneş vizörü kapalı şekilde yazın çok rahat oluyor. Çene perdesi de var
-
XR1000'in içten güneş vizörü yok maalesef.
Kapalı kasklarda böyle bir özellik olduğunu dahi bilmiyordum.
Güneş gözlüğü düşünüyordum ya, bu da iyi bir alternatif.
LS2'nin fiyatı gayet makul ya, yüksek süratlerde ses yapıyor diyorlardı galiba.
[MENTION=83556]Zippo's[/MENTION] ixs'in ses yalıtımı nasıl peki?
-
jam session adlı üyeden alıntı
XR1000'in içten güneş vizörü yok maalesef.
Kapalı kasklarda böyle bir özellik olduğunu dahi bilmiyordum.
Güneş gözlüğü düşünüyordum ya, bu da iyi bir alternatif.
LS2'nin fiyatı gayet makul ya, yüksek süratlerde ses yapıyor diyorlardı galiba.
[MENTION=83556]Zippo's[/MENTION] ixs'in ses yalıtımı nasıl peki?
Ses alıyo ama ls2 ye oranla çok daha iyi.Gerçi şuan sattım suomy aldım kask budur diyorum.
-
givi nin bir modeli var resmini bi ara koymuştum... içten güneş vizörlü çene korumalı yarım kask... çok güzel!
link ekleyeyim... http://www.hondamototal.com/?urun-73...lak-Beyaz.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)