Aranızda grenaj tamir ve boyamadan da iyi anlayan bir usta tavsiye edebilecek var mı?Mümkünse Avrupa yakasında olsun.
Aranızda grenaj tamir ve boyamadan da iyi anlayan bir usta tavsiye edebilecek var mı?Mümkünse Avrupa yakasında olsun.
Atasehir tarafi seref usta
+90 555 662 91 91
Komple 2 motor boyattim, ozellike 2006 kasa 600f stickerler dahi cogu yerden aldigim fiyattan daha uygun ve kusurduz boyadi.Fabrikasyondan daha iyi neredeyse.Cok kirik bi abimiz boya konusunda tanimayan azdir.Olmayacak grenahi tamir eder.yzf r125 i komple 400-500 lira gibi bi rakama boyatmistim ( 20 parcaya yakin grenaj ) 600f komple grenaj tamir boya sticker dahil 900 ₺
Vale Moto'yu öneriyorum.
konu takip.
Valla ilk olarak düşük fiyat ustaya iki kere dikkat et. Bana verdiği fiyatı kendi defterine yazdırdım , defterin resmini çektim ,170 TL yerine inatla 250 dedi, "defterde yazıyor" dedim "bende yok yazmıyor" dedi. Resmi gösterdim "bu yazi benim yazim değil" dedi.
Her yeri bilmiyorum,ama Anadolu yakasında doğru düzgün Yamaha ustası bulamadım,yok yani. Motorları ben Adapazarına götürüyorum kendi ustama,işinin ehli,uygun fiyatlı oluyor. İstanbul’a dışarıdan gelen biri olarak yorumum şu; ipini koparan her sektörde bayiilik açmış,ipin ucu kaçmış. Bilen,bilmeyen herkesin bir dalda bayiisi var.
Herkese selamlar, konuyu hortlatıyorum ama demek ki bu zamanda da hala benim gibi arayış içinde olanlar varmış.
Varadero için İstanbul anadolu yakasında büyük motorlara bakan, anlayan, fiyatları önemli değil, işinin ehli, gerçekten kaliteli usta tavsiyeleriniz varsa almak isterim. İlgisi alakası olsun, dükkana girince bi selam versin, telefon açınca cevap versin, bir de motoru adam gibi yapsın yeter =) Zaten bunları yapınca mükemmel olunuyor. Hem düzenli bakım, hemde çeşitli aksesuar montajları için böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var. Bu usta milletinin telefona bakmama, mesajlara cevap vermeme olayına uyuz oluyorum. O yüzden de bu kriterlerde bir vatandaş var mı yok mu merak ediyorum.
Bilen gören tecrübe eden varsa şimdiden teşekkürler.
Sevgili kptkagan,
Önerim: orta halli bir lokma takımı, alyan takımı, birkaç boy düz ve yıldız tornavida bir de multimetre alıp kendin yapıyorsun motorunu.
En mantıklısı bu. İstanbul'da "meşhur" denilen, "motor doktoru" denilen bir sürü insana gittim, hepsi kazıklama peşinde.
Şimdi kafam rahat.
Kazıklamayan usta yoktur, kazıklanAmayan motosiklet kullanıcısı vardır.
1-) Yağ ve yağ filtresi değişecekse garajda 15 20 dakikanızı alır gerekli bilgiler kullanım kitapçığında ya da youtube da bolca var .
2-) Ustaya gidilmesi zorunlu mekanik bir problemse 3 4 yeri arayıp telefonla fiyat alınır.
3-) Sarf malzeme ustadan alınmaz ustalar %30 35 50 kar koymadan sarf malzeme satmaz.
4-) Telefonla fiyat alındıysa yerine gidince teyit edilir, fiyat konuşmadan motora anahtar vurdurtulmaz adam işlemi yapıp motoru teslim ediyor ve o esnada fiyat konuşuyorsanız kazıklandınız demektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)