Beyler bu tamirci milleti ile uğraşılmaz .....Oktay usta bence iyidir kendisi güneşli de oktay moto olarak biliniyor....Benim xx i o adam etmişti ......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
pendikte ihya motor var. honda özel servis. polis motorlarınada bakıyorlar. gerek fiyat gerekse ustalık konusunda gözü kapalı güvenebilirsin. çalışanlar benim arkadaşım ve hepsi sertifikalı egitim almış ustalardır.
pendik e5 yolu üzeri opel showroom arkasında.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
TEKRARDAN HERKESE;
İKİ TEKERLE TRAFİK VE DAHASINA MEYDAN OKUYANLARA SELAMLAR;
YUKARIDA BAHSETTİĞİM USTALAR ÖLÜRSE BÜTÜN MOTOSİKLET.NET KULLANICILARINDAN O USTALAR İÇİN MOTOR PARÇALARI İSTEYEBİLİRİM. ZİRA AŞAĞIDA LAZIM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM??
VE UNUTMADAN SUZUKİ MASLAK SERVİSİ İÇİN ANAHTARI BIRAK GİT DİYEN ÇOK SÜTTENDE AĞZIM YANDIYA ACABA ÜFLEMELİMİYİM??
GİDEN MEMNUN KALAN YADA BENİM GİBİ DUA EDEN VARSA LÜTFEN YAZSIN.
KÜÇÜK Bİ ANI:
GEÇEN KAR YAGDIĞINDA HAVA YETERİNCE SOĞUKTU HATTA YAKIYODU İŞE GELİRKEN ABİMLE YOLDA GEÇİŞTİK O ARABAYLA EVE GİDİYODU KORNA ÇALDI BENDE DENEDİM AMA OLMADI. YARIN YANINA GİTTİM.
HEMEN AZAR BAŞLADI LAN ÜÇ KAĞITÇI ADAM OLDUNDA KORNA BİLE ÇALMIYON..
ÇOKMU ZOR?? BULAMADIN MI??
DEDİMKİ '' ABİ BEN SOĞUKTAN PARMAĞIMI BULAMADIM.'' NE KORNASI??
FAKAT ÇOK KIZDIM BİDAHA AYNI ŞEYİ YAŞARSAM VE BU DEFA PARMAĞIMI BULURSAM ABİME GÜZEL Bİ SELAM VERCEM
KAZASIZ GÜNLER
SAYGILAR
konuyu hortlatalım.
makine 16binde 2010da sıfır aldım. kendilerinden aldığım için ser motor hyosung yetkili servisine götürdüm bugüne kadar. gittiğim her zaman anahtarı bıraktım ne masraf var diye sormadım. yaptı geldim ödedim aldım gittim. allah var kazıklandığımı düşünmedim hiç ama çok sıkıntı çektim.
zinciri hep kendileri ayarlıyordu. son bakıma gittiğimde zinciri sordum sipariş verelim mi dedim bu seni daha götürür dedi. köprü üstünde zincirim koptu; çekiciydi, beklemesiydi lanet olsun dedim.
vites geri atıyor dedim sen atamıyorsun dedi, bugün vites atıyorum ama aktarma yok balata ya öldü ya da öldü. yine yolda kaldım.
servis manuelinde gördüğüm bazı onarımları yapmadığını biliyorum, parasını da almadı ama sonuçta yapmadı da.
eğer o zamanlar bugünkü kadar bilgim olsaydı ısrar eder baktırırdım. ama burama kadar geldi, ben de tamirci arıyorum uzun zamandır...
şirinevler aydın motora ve bahçelievler fatih kılıçlı ya sakın gitmeyin üzülür pişman olursunuz
BMW için Güngörende İbrahim usta.. Googledan çıkıyor telefonları.. Yılların ustası olduğundan motorunuza bakması için biraz ısrarcı ve sonunda da sabırlı olmanız gerekebilir. Ama işinin ustası ve gereksiz paralar almıyor.
Cruiser motorlar için Güneşlideki Oktay usta. Çok mütevazi ve kesinlikle kazıklamıyor. Yukarıda 2 arkadaş bahsetmiş zaten kendisinden..
Bu iki ustaya iki ayrı motor tamir ettirdim. İkisindende çok memnun kaldım, İbrahim usta yarım saatlik işi 3 aya yaydı ama sonunda halletmişti sorunsuz.
Başlıktaki gibi bir usta tırnak içinde söylüyorum "yoktur" net
[IMG][/IMG]
Geçen gün marş basıyor fakat motor çalışmıyordu aklıma ilk buji geldi alet edevat yok diye sökemedim. sonra bu ustanın telefonuna ulaştım gelip motoru aldılar. yukardaki işleri yapmışlar getirip teslim ettiler. bana biraz pahalı gibi geldi ama yorum sizin. mesela buji 10 tl diye biliyorum.
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
Arkadaşlar merhabalar...bu siteye yeni üye oldum, istanbulda oturuyorum. Piaggio x9 250 var. Ben hayatımda bu kadar kazıklandığımı hatırlamıyorum. Motoru 5000 TL ye almıştım, 2 yılda tamirine verdiğim para 5000'e yaklaştı. Allah vicdansız, kazıkçı tamircilerin eline düşürmesin kimseyi. Land Rover için bile bu kadar para harcamamıştım. Her servisi denedim, hepsi birbirinden beter. Gerçekten tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir servis var mıdır, yetkili veya özel?
avrupa yakasında tanıdıgım calıstıgım saglam bır servıs
Ömür sok. no:10 Kuştepe
Osman kardeşim yazın için teşekkür ederim.Ancak bazı noktaları düzeltmem gerekir.Ozamandan bu tarafa GARAJ ı harem e taşıdık .Biz tamirci değiliz yanlış anşaşılmasın baba ogul mühendisiz ve hobi olarak yaptıgımız dogru HAREM GARAJ olarak motorcu arkadaşlara üyelik teklif ediyoruz aylık az bi üyelik ücreti karşılığında tamirini bilen arkadaşlar kendi motorlarını burdaki alet ve edavatı kulalanarak yapabiliyorlar.Bilmeyenlere ayrıca bakım kursu verebiliyoruz.Bunların dışında zamanımız müsait olursa sosyal sahifemizde üye olan arkadaşların motorlarını ücreti karşılığında tamir edebiliyoruz.Gezi ve toplantılarımıza alabiliyoruz.
Bu arada oglum üniversitede hocalık görevine başladığı için zamanı olmuyor yerine zamanı olan ögrenip yardım etmek isteyen veya usta olmak isteyen bir arkadaş alacağım. Yakınlarda oturan tercih edilecektir.ulaşım bilgileri
5322124353 harem iskele cd. no 46 üsküdar.
Merhaba, İçerenköy'de (Bostancı Köprüsü'ne çok yakın) Sadullah Usta var. Gerçekten güvenilir ve yetenekli bir ustadır. İletişim bilgileri aşağıdaki sayfada var:
http://motosikletustasi.com/sadullah-usta-atasehir/
Arkadaşlar tam anlamıyla motordan anlayan ve güvenebileceğiniz usta Avrupa yakasında Güneşli'de Oktay Usta var.
Bende Honda Cbf 150 var şanzumanda sıkıntı vardı şimdi saat gibi çalışıyor fiyatta ise öyle kazıkçı ustalar gibi değil uyguna yapıyor. Kul hakkını bilen dürüst adam ne ise söylüyor. İstersen senin motorunu yanında tamir ediyor. İstanbul gibi bir yerde düzgün bir usta bulmak kolay olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim yeriniz uzak olsa bile gidin. Ben Bursa'da yaşıyordum istanbula taşındım iş münasebetiyle Bursalı yönlendirdi derseniz tanır işinizi güzel bir şekilde halleder. Yeri Güneşli Evren Mahallesinde Bekçi Sokakta Oktay Motor.
Kazasız ve sorunsuz günler dilerim.
Arkadaşlar,
MASLAK, ŞİŞLİ, KAĞITHANE veya BEŞİKTAŞ civarında SYM'ye servis arıyorum. 20 bin bakımı için var mı önerebileceğiniz yer?
Ben istiyorum ama yamaha motor deme sakın pre_lude
Merhaba, hidrolik sivisini bile kendi degistiren ben, hasber kader gittigim (blogunda yazdigi aldatici kelimelere kandim, aslinda kasinmisim) Sirinevler'de parcacilarin karsinda ara sokakdaki tabelasi olmayan ama khein motor oldugunu soyleyen Savas Baris KORUCAN isimli ve blogunda ballandira ballandira super tamirci oldugunu soyleyen adami tavsiye etmiyorum. Kendisini öve öve bitiremeyn, makine mühendisi olduğunu söyleyen fakat hiçbir şeyden anlamadığını düşündüğüm bu adam, bir soket arızasıni 2 hafta ugrasip bulamayan, yaptim diye teslim edip 100 metre gitmeden ayni arizayi yapan motor için 250 TL almistir. 2 hafta sonra tekrar teslim aldigim motorun arizasini ( kill swich soketi far altinda temassizlik yapiyormus) kendi imkanlarimla giderdim. Lehim yaptim dedigi yerlerde lehim olmadigini gordum. Uzak durun, eski bir uyeyim, bilen bilir gereksiz yazmam, tavsiyemdir. Saygilar.
Ne yaziyorsun simdi anlamadim. Bana mi laf attin, yoksa hedef sasirip usta tavsiyesi konusuna yanlis birseyler mi? Yazimin basina dikkat edersen pekcok ustanin ucret ile yaptigi seyleri kendim yaptigimi belirttigimi saniyorum. Yazmis olmak icin yazmayin. Burasi usta tavsiyesi istenen bir konu basligi, lutfen.
Arkadaşlar merhaba
Tamirci arayışı olan arkadaşlarımız için Ümraniye sanayide Ergün ustayı tavsiye edebilirim.
Kendisi 35 yıllık ustadır ve başta R1 olmak üzere her türlü büyük motorlarda hem fiyat hem işçilik konusunda rakipsizdir.
ERGÜN USTA
ÜMRANİYE SANAYİ SİTESİ
T BLOK NO 51
Merhabalar konuyu hortlatıyorum ama, Gebzede yaşayan biri olarak xv535 virago tamiri yapabilen kartal, bostancıdan Pendik'e kadar güvenilir tamirci bilen var mı acaba? senkron cihazı olan biri olmalı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)