mıchelın pilot road 2ct arka 150 ön 120 sıfır lastik
mıchelın pilot road 2ct arka 150 ön 120 sıfır lastik
benim ilk motorum r6 idi. burada okuduklarıma aldırmadan biraz da gaza gelerekten almıştım.Sonrasında birde ybr125 aldım.Nedenmi?Zevk alarak binmek için.ninja 250 küçük bir motor değil.Sana tavsiyem git 2. el bir ybr125 yada cbf 150 al.Kullan 2-3 ay.Ondan sonra sat.ninja'ya geç.Hem keyifle sürersin hem de kendine olan güvenin artar.ilk r6 'yı kullanırken halk otobüsü beni sollamıştı.Allah kimseye yaşatmasın. Neyse
Altında racing olunca bütün gözler üzerinde olacak birde.Trafikte gaza geleceksin bu yüzden.Hayatta yapmam dediğin şeyleri yapacaksın.250 cc başlangıç motoru olur.En üst seviyeden başlangıç motoru olduğunu da unutma.Neyse ,karar senin kardeşim.
I've woken now ,to find myself , in the shadows all I've created.
Katılıyorum dostum...ama dikkatli biliçli olursa 250 bi sorun olmaz tbiki 125 liklerde surucu kursnda adam gibi ogrenmesi sartıyla...ama arkadasında dedigi gibi asla yapmam dedigin seyleri yapıcaksın gozler ustunde olucak gaza geliceksin o yuzden cok ama cok dikkat motora hakim olmadan piyasa yapmayalım uzucu sonuclar dogurmayalım
[I][B][COLOR="Blue"]Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....[/COLOR][/B][/I]
Dostum ben 50cc lik otomatik vitesle aldım ehliyeti.Sürücü kursları adam gibi eğitim vermiyor.Motoru alacak şimdi.Sonrasında çevresindeki arkadaşlarının bir tanesinden rica edecek.''Senin motorla biraz pratik yapalım diye.''Pratik yaparken debriyaj balatası falan zarar görürse gibi ihtimallerde var.Yardım istediği arkadaşı da onun motoruna hasta olacak.Hatta kullanmak isteyecek.Kıskananlar olacak.Sinirleri bozulacak bazen.Kendi kendine ''keşke daha küçük bir motorla başlasaydım'' demesini istemiyorum.
I've woken now ,to find myself , in the shadows all I've created.
benim planım şudur :
bizm benzinlik war aldıgım gün oraya bıraktırcam motoru geri gidip adamla anlascam abi böle böle ybr wer bi tane 1 hafta takılam getirem parası neyse werrrz :D
devirirsek de neyse günahı öderiz :D
devir degişmiş o zaman dostum eskiden ybr 125 lerle egitim verilirdi sınava girilirdi.50 cc scoterla sınava girsen ne girmesen ne umarım bu sorunlar duzelir sonucta 2 teker bu kazanın telafisi olmuyor ne yazıkki...bu ulkede motor tutkunu olmak zor arkadaş...yeni duzenlemeler lazım artık
[I][B][COLOR="Blue"]Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....[/COLOR][/B][/I]
1 ay içinde ninjayı alıyorum
bnde haziranda :D
bende 16 yaşındayım seneye ehliyet alıyorum inş ninja 250r alcak peder.Daha hiç sport motora binmişliğim yok.İlk başlarda zorluk çekermiyim kullanmakta.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)