Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kawasaki Ninja 250 R Alıcam Kafama Birşeyler Takıldı ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    arora ks 150-23 Sarı :)
    Alıntı Von_Pasther adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafik olmaması büyük şans allah korumuş hocam

Madem eğitim şansın yok bol bol video izle youtubede tamda ninja250r da motor kullanmayı öğreten bir adam vardı ingilizce ama yaptıklarından bişeyler kapabilirsin sonra al bir kitap oku ben Motosiklet Teorisi adlı Reşat Arbaş ın kitabını almıştım baya yararlı bilgiler öğrendim.Yapacak bişey yok eğitim imkanın yoksa ve ninja250 alacağım diyosan ilk öğrenme aşamasında çok ağır dikkatli trafiğe çıkmadan alıştırma yapıcaksın kendi kendine trafiğe kapalı bir alanda hiç araba olmasın.Debriyajı kavramayı çözmen lazım umarım devirmezsin motoru grenaj çizilirse yazık olur
    motoru alacagm yer çevre yolunun kenarında eve nası götrcem evin önü ana yol :D ya ben napcam ya babamn benznlk war en iyisi oraya çekip orda öğrenmek ora da çok uzak napsam :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Von_Pasther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Ow hiç motor kullanmayı bilen bir eleman yokmu yahu arkadaş falan
    Olmadı aldığın yerden rica et kırmazlar belki

Motosikleti
    arkadaşlarm war ama 1000'lik motoru kmse wermez sanrsam bi kaçında scooter war cbrli bi çock war o da hiçç wermez en iyisi adam yalvar yakar bişiler yaptrmak :D

Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Biri seni çalıştırsın çalıştırmazlarmı ki ? Benim bir arkadaşım motor alsa öğrenmek istese o istemeden ben öğretiyimmi kardeşim derdim

Motosikleti
    evlatları gibi seviyolar :D olmadı aldgm zaman derm ver motoru 2-3 saat neyse parası wereym :D çarparsak da neyse öderz :D

Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Yahu sen motoru alacağın zaman biri gelicek seninle atlıcaksın arkasına motoru o kullanıcak gidiceksiniz biyere ninja250yle sen çözene kadar böyle gelicek sizin eve biniceksiniz çalışacağınız yere gidiceksiniz olay bu

Motosikleti
    bi alalm da walla olmadı sırtmda götütürüm :D

hı bide bi sorum olacak : siyah mı yeşil mi ?

Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Valla bence beyaz Ama türkiyede olmadığını göz önünde bulundurursak ve akşamları siyahın detaylarının fazla belli olmaması nedeniyle ben yeşil alırdım bi ara düşünmüştüm hatta almayı.Bu zevk işi ama rengini sen kalbine göre seçiceksin

Motosikleti
    arada kaldm siyah çok hoş gözüküo ama kawasaki alcaz yeşil olur diorm :D

Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Sana hoş gelen siyahsa siyah alacaksın yok kawa rengi bilmemneye aldırma kalbinin istediği rengi al aklının değil

Motosikleti
    Hyosung GT250R (07 NYA 11)
    Ninja 250r guzel bir motordur kalıplıda sayılabicek bir motordur sorun yasamazsınız.size ir tavsiye yeşil alın ilerde satmak istediginizde buyuk kolaylık olur.Birde forumda cok gordugum birşey arkadaslar hiç motor kullanmamıslar 250 ye el atıyorlar bu yanlıs...250 yle baslanmaz diyenlere aldırmayın 250yle baslayın ilk motorunuz ss 250 olsun burda bir sorun yok ama kullanmayı 125 liklerde ogrenin(surucu kurslarıdakiler) yoksa tepe taklak gelirsiniz

yeşil olsun 1 km den kawa olduğu belli olsun

Motosikleti
    yeşil de şimdi yeşil mont falan yeşil kask da lazm abes durmasn siyah motora siyah montla binmek güzel olur yani :D

yeşil tüm hatlarını ortaya çıkarmış siyah malzeme ile yeşil karışımı süper olmuş
    eğer her taraf siyah olsaydı hatlar boğulur ortaya çıkmazdı.

Motosikleti
    yeşil :D karar werildi :D

teşekkrler

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Yeşil renk kawasakilerde benim de hoşuma gidiyor başka marka olsa o renkte inan almam
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

yeşil hoş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı Bloodie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhabalar motosiklet.net ahalisi uzun süredir takipteyim sonunda üye olup motorumu almadan kafamdaki kalan soru işaretlerini gidermek istiyorum...

Başlangıç olarak tecrübem yok şuan için Kawasaki Ninja 250 R düşünüyorum..Eğitim alıcam motorumu aldıktan sonra fakat kafama takılan boyum 1.81 orta yapılıyım motor bende küçük mü durur?

Yaş 17
    Sırf bu yüzden Hyo alan tanıyorum

Motosikleti
    Hyosung GT250R (07 NYA 11)
    acun0 ondeki hyo yanlısım yoksa ve lastiklerinin ninjadan bariz bir şekilde kalın olması lazım... ebantlarına bakınca sasırdım.Ninjanın lastigi normalden kalın gorunyor belkide foto acısından bilemedim, yoksa kalın tekermi aldınız eger oglyse ebatlırnı verirmisin?
    [I][B][COLOR="Blue"]Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....[/COLOR][/B][/I]

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı baris4444 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyide güzel abim :D sus bi ya korkutma sülalede ilk erekek torn benm :D mirası bn yönetcem :D şaka şaka da :D

walla gerekse 1 motor parası harcayp sağlam koruma yaptrmak lazm :D ama o deglde nası örencem en son ilk oklda bisklete binmştm onu da çaldılar :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

hayatmda motora aldıgm gn ilk defa bncem ona göre hesap yap :D grenej neren sökülür onu ble blmym ewe nası getrcem onuda :D
    Bende ilk motorumu aldığımda sürmeyi bilmiyordum.
    Satan abiden rica ettim eve kadar bıraktı sağolsun.
    Motoru apartmanın içine sokarken düşürmüştüm hatta.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)