Ow hiç motor kullanmayı bilen bir eleman yokmu yahu arkadaş falan
Olmadı aldığın yerden rica et kırmazlar belki
arkadaşlarm war ama 1000'lik motoru kmse wermez sanrsam bi kaçında scooter war cbrli bi çock war o da hiçç wermez en iyisi adam yalvar yakar bişiler yaptrmak :D
Biri seni çalıştırsın çalıştırmazlarmı ki ? Benim bir arkadaşım motor alsa öğrenmek istese o istemeden ben öğretiyimmi kardeşim derdim
evlatları gibi seviyolar :D olmadı aldgm zaman derm ver motoru 2-3 saat neyse parası wereym :D çarparsak da neyse öderz :D
Yahu sen motoru alacağın zaman biri gelicek seninle atlıcaksın arkasına motoru o kullanıcak gidiceksiniz biyere ninja250yle sen çözene kadar böyle gelicek sizin eve biniceksiniz çalışacağınız yere gidiceksiniz olay bu
bi alalm da walla olmadı sırtmda götütürüm :D
hı bide bi sorum olacak : siyah mı yeşil mi ?
Valla bence beyaz Ama türkiyede olmadığını göz önünde bulundurursak ve akşamları siyahın detaylarının fazla belli olmaması nedeniyle ben yeşil alırdım bi ara düşünmüştüm hatta almayı.Bu zevk işi ama rengini sen kalbine göre seçiceksin
arada kaldm siyah çok hoş gözüküo ama kawasaki alcaz yeşil olur diorm :D
Sana hoş gelen siyahsa siyah alacaksın yok kawa rengi bilmemneye aldırma kalbinin istediği rengi al aklının değil
Ninja 250r guzel bir motordur kalıplıda sayılabicek bir motordur sorun yasamazsınız.size ir tavsiye yeşil alın ilerde satmak istediginizde buyuk kolaylık olur.Birde forumda cok gordugum birşey arkadaslar hiç motor kullanmamıslar 250 ye el atıyorlar bu yanlıs...250 yle baslanmaz diyenlere aldırmayın 250yle baslayın ilk motorunuz ss 250 olsun burda bir sorun yok ama kullanmayı 125 liklerde ogrenin(surucu kurslarıdakiler) yoksa tepe taklak gelirsiniz
yeşil olsun 1 km den kawa olduğu belli olsun
yeşil de şimdi yeşil mont falan yeşil kask da lazm abes durmasn siyah motora siyah montla binmek güzel olur yani :D
yeşil :D karar werildi :D
teşekkrler
Yeşil renk kawasakilerde benim de hoşuma gidiyor başka marka olsa o renkte inan almam
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
yeşil hoş
acun0 ondeki hyo yanlısım yoksa ve lastiklerinin ninjadan bariz bir şekilde kalın olması lazım... ebantlarına bakınca sasırdım.Ninjanın lastigi normalden kalın gorunyor belkide foto acısından bilemedim, yoksa kalın tekermi aldınız eger oglyse ebatlırnı verirmisin?
[I][B][COLOR="Blue"]Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....[/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)