hangisi daha iyidir? (akü şarj adaptörü)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bence ataba orta
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akü şarj
En uygun olanı ortaki linkte olan 1800 mA lık olanıdır.İlk linkteki de 5 Amper değil 500 mA yani 1/2 amper.Tampon şarj için yani genellikle dolu veya az boşalmış aküleri formda tutmak için uygundur.
-
stubborn adlı üyeden alıntı
bence ataba orta
_OLD_ adlı üyeden alıntı
En uygun olanı ortaki linkte olan 1800 mA lık olanıdır.İlk linkteki de 5 Amper değil 500 mA yani 1/2 amper.Tampon şarj için yani genellikle dolu veya az boşalmış aküleri formda tutmak için uygundur.
Teşekkür ederim ilginiz için.
Orta linkteki şarj aletini sipariş veriyorum.
-
http://www.merterelektronik.com/ATAB...U,PR-2389.html
ben bunu (3.sünü) kullanıyorum aynı yerden aldım hatta. düşük amperde şarj etmek aküyü güçlü tutar her zaman. gece yatarken tak sabah kalkınca çıkar. bunlar dışında karaköyde ledcilerde (selanik pasajı ve karşısı) 3amperlik şarjlar var 20TL'ye çabuk şarj yapar bunlar da. ama uzun vadede performans düşüklüğü yaşatır akü kapasitesinde
-
Şarj edeceğin akünün elektroliz yeteneğinin azalmaması için genelde 10 saat civarında dolması hedeflenir. Yani eğer dediğin gibi senin akün 5Ah saatlikse şarj akımın 500 mA olması yeterlidir ( yani en ucuz olanı). Ama ileri de motoru büyütürsün filan, daha yüksek akım isteyen büyük bir akün olursa elindeki yetersiz kalabilir. 1800 mA olan her durumda işini görecektir, kendi akünü de daha kısa sürede şarj etmeni sağlacaktır. Planlarına göre seçimini yap
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
orta linkteki atabadan bende var... 60 amper araba aküsünü bile şarj ettim ama biraz uzun sürdü... sorunsuz kullanıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)