Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

125 lik scotter ile uzun yol

REKLAM ALANI
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Geçen sene Ayvalık-Sarımsaklı da bir otelde loby de otururken ellerinde kasklarla bir çift içeri girdi .Biz de motosikletlerle geldiğimiz için hemen dikkatimizi çekti hoş geldiniz beş geldiniz faslından sonra nereden geldiklerini,motosikletlerini ,yolculuğun nasıl geçtiğini falan sorduk.İstanbul'dan yola çıktıklarını,gayet sorunsuz bir yolculuk yaptıklarını söylediler. Sanırım yeni evliydiler.Motorları ise suziki 125 AN idi.Gerçi çift ufak tefektiler ama yine de 2 kişi 125 lik scooter ile o kadar yolu sorunsuz gelmişlerdi.
    Dikkatli bir sürüş,motosikletin limitlerini gözardı etmeden zorlamadan,ve bakımlı bir motor ile dünyayı gezebilirsiniz.
    İyi yolculuklar....
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Arayışta...
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav güleyimmi ağlayayımmı
    güzel bir kahvaltıdan sonra 2 saatte gittiğimiz yola nasıl çıkacak! hele
    kişiye göre değişen tercihler ile dalga geçmek pek güzel bir şey değil
    scooter ile türkiye geziliyorken "nasıl gidecek hehehe" demek garip

daha garip olanı
    "kahvaltıdan sonra 2 saatte gidiyorum ben" demek
    "sonrada ropdöşambır ile boğazdaki yalımda şarabımı yudumluyorum" diye devam etse şaşırılmayacak bir söz

ha gittin de ne oldu yani
    10 saatte giderek daha çok zevk alacak scooter ile arkadaş
    Araba Bedeni Taşır
    Motosiklet Ruhu

umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    Bencede diğer arkadaşlarında dediği gibi gidersin tek onem vericeğin şey motoru sıkıştırmaman ve belli bi km. yol yaptıktan sonra dinlenmen hem senin için iyi hem motorun için motorun hava soğutmalı olduğundan dinlenmek onada iyi gelicektir belirli km lerde dinlenmezsen geri geldiğinde pistonun kropaj yapmış halde olur yada yolda kitler... yağınıda misal 10-40 kullanıyosan yola çıkmadan önce koyucağın yağ 15-45 olsun çünkü yolun büyük bölümünde motor sıcak olucak. Hayırlı yolculuklar.
    Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Sağolun arkadaşlar not alıyorum tavsiyelerinizi güven verdiniz ,amacımı anlayan arkadaşlar zaten anlıyor AmonRA34 arkadaşımın dediği gibi binbir çeşit hesap yapmadan bakına bakına gidecek yoluna durumu ,diğer şahsıda önemsemeyin, nicki gibi küstah işde kendi haline bırakın
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)