arkadaslar asya 125 t scooterım icin performans parçaları arıyorum buji kayıs hava filtresi egzos vb istanbuldayım bunları nasıl temın edebılırım
arkadaslar asya 125 t scooterım icin performans parçaları arıyorum buji kayıs hava filtresi egzos vb istanbuldayım bunları nasıl temın edebılırım
İstanbul / sirkeci ama performans olarak pek bişi fark ediceni sanmıyorum olan paran olucak ama olsun para senin dilediğin gibi harca
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
saol kardesım ama sirkecinin tam neresinde
Sirkecide metrodan in kıme sorsan gosterır motor parçalarını nerden bulurum dıye ztn cok ta yakın metroya burdan tarifi biraz zor ama çok rahat bulursun. ayrıca butun parçacılar bı yerde mahalle gıbı yanı bırınde yoksa dıgerıne gonderıo dukkanların rası 40-50 adım
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
saol bu çok işime yaradı en kısa zamanda gidicem :D
scooter performans arttırıp daha fazla sürat filan mı yapmak amacındasınız ??
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
yok göründü ve ses olarak biraz daha iyi olsun ıstıorum asıl amacım o bırazda performansının deyısmesı iyi olur yani bnm ıcın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)