Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Batıkentte ilk kazam !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Selamun aleyküm , bugun okul çıkışı saat 15.10 eve giderken kaskımı taktım motoruma bindim ve güzelce gidiyorum taki batıkentteki ısıklara gelee kadar , biraz hızlıydım ama farkında değildim onumde beyaz bi kamyonet vardı Allah'tan arkamda artçım yokdu birden bire sola doğru döndü adam sinyal vermiş ama ben far kedemedim veya adam dönecekken vermiş ve dönmüş tam dönüşü bitirecekki ben geç farkkettim kamyonete arka lastiğin tam ortasına girdim yanlız anlamadığım kaldırılmla arabanın arasında 1 metre mesafe vardı ordan gecerm dedim bi yandan frene basıyom hani çarmpmim yanından geçim derken küt çarptık olan oldu motordan düşmedim sağdece kolumu vurmuştum kamyonete sağ kolum biraz ağrıyor motorumda korumalık vardı o tamamen yamuldu sağ sinyal yamuldu ve anlayamadığım vites cubuğu yamulmuş acaba arabanın etkisiyle kaldırımamı vurdum diyorum ama yok hatırlamıyorum ve kamyonet arkasına bakmadan çekti gitti bende bişey diyemedim plakam daha olmadığı için suç bana kalır diye bişey diyemedim ve öylece gitti bende kalakaldım şimdi vites cubugunu felan düzelttim ama çarptığımda 3.cü vitesdeydim 1. vitese getirenekadar çok uğraştım bi türlü vites küçültemiyordum şimdilik sorun yok gibi Allah kimsenin başına vermesin Tekeriniz düz bassın Allah'a emanet olun...
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun kardeşim

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    geçmiş olsun, kazanın etkisiyle ayağınızdan dolayı eğilmiş olabilir vites çubuğunun eğilmesi

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı seyitster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim
    Teşekkür ederim kardeşim Allah birdaha göstermesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

Alıntı -HK- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, kazanın etkisiyle ayağınızdan dolayı eğilmiş olabilir vites çubuğunun eğilmesi
    saol kardeşim ama ayağımın etkisiyle yaptığım şeyi elimle düzeltemedim çekiçle vurarak düzelte bildim ancak bence orda bişeyler oldu ama ney Allah kimseye göstermesin Tekeriniz düz bassın...
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    geçmiş olsun
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Geçmiş olsun. Batıkent diyince bizim oralar olduğunu anladım hemen. Sezon açıldı beyler ankarada. Trafikte dolaşan motosiklet sayısında artış var bi yandan sevindirici bir yandanda nolur dikkat edin.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Batıkent diyince bizim oralar olduğunu anladım hemen. Sezon açıldı beyler ankarada. Trafikte dolaşan motosiklet sayısında artış var bi yandan sevindirici bir yandanda nolur dikkat edin.
    evet abi sezon acıldı motor sayısı gün geçtikce artıyor , napim ya bi anlık dalgınlık maximum 2 saniyelik bi dalgınlık sonrası küttt

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    Geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.
    Bende iyi akıllandım bugün
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    çok geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)