Selamun aleyküm , bugun okul çıkışı saat 15.10 eve giderken kaskımı taktım motoruma bindim ve güzelce gidiyorum taki batıkentteki ısıklara gelee kadar , biraz hızlıydım ama farkında değildim onumde beyaz bi kamyonet vardı Allah'tan arkamda artçım yokdu birden bire sola doğru döndü adam sinyal vermiş ama ben far kedemedim veya adam dönecekken vermiş ve dönmüş tam dönüşü bitirecekki ben geç farkkettim kamyonete arka lastiğin tam ortasına girdim yanlız anlamadığım kaldırılmla arabanın arasında 1 metre mesafe vardı ordan gecerm dedim bi yandan frene basıyom hani çarmpmim yanından geçim derken küt çarptık olan oldu motordan düşmedim sağdece kolumu vurmuştum kamyonete sağ kolum biraz ağrıyor motorumda korumalık vardı o tamamen yamuldu sağ sinyal yamuldu ve anlayamadığım vites cubuğu yamulmuş acaba arabanın etkisiyle kaldırımamı vurdum diyorum ama yok hatırlamıyorum ve kamyonet arkasına bakmadan çekti gitti bende bişey diyemedim plakam daha olmadığı için suç bana kalır diye bişey diyemedim ve öylece gitti bende kalakaldım şimdi vites cubugunu felan düzelttim ama çarptığımda 3.cü vitesdeydim 1. vitese getirenekadar çok uğraştım bi türlü vites küçültemiyordum şimdilik sorun yok gibi Allah kimsenin başına vermesin Tekeriniz düz bassın Allah'a emanet olun...