Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

verde iki tur atiyim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cygnus rs yamaha
    hepinizin bildiği gibi scooter lar bu memlekette motosiklet muamelesi pek fazla görmüyorlar (125 cciçin ).gerek keendi arkadaş çevremde gerek aile ortamında şu cahil düşüncceden kurtulamadım gitti (pizzacı motoru zzaten vitesi yok bişeyi yok).kuzenim hayatında motosiklete elini sürmemiş birisi ,bindi bigüzel gel dedim ben seni gezdirim yok ben kendim gezerim dedi .sana veremem dedim bilmiyosun kullanmayı,nevarki oğlum gazlıyıcan gidicek dedi . okadar kolay değil dedimm ilk defa biniyosun çabuk hızlanır dengesi ayrı problem senin için zaten akşam saati sonra ben sana açık alanda öğetirim dedim. inmedi üstünden ya anahtarı vericen yada inmem üstünden dedi.gittim amcama dedim bu motordan inmiyo kullanmayı da bilmiyo napiyim VERDE İKİ TUR ATSIN dedi bak amca dedim bilmiyo bilmiiyo . bilmiyicek nevarki dedi çok bisiklete bindi o dedi .iyi dedim düşerse herşey size emanet kılımı bile kımıldatmam burdan tamam dedi . gene kuzen diye verrdim mont ile kask ı bunları giyince iyice bi havalandı mont sarmış bedenini kask fullface yarış kaskı gibi . bi gaz açmış ben korktum ilk başta düşcek diye allahtan bişey olmadı da böyle atlattık bir akşamı daha
    İkarus

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Benimde ilk motorum Cygnus'tu. Bi scootera göre gayet seridir. Bilmeyen bi kişiyi asfaltla tanıştırabilir.

Bigün Ck'mı bi saplamaya verdim 1-2 saat bunda kaldı. Sol grenaj olmadan geri geldi motor. Ne oldu dedim bilmiyorum uçmuş herhalde dedi. O gün bugündür aramadı bile bende istemedim yaptırmasını.

Ama motor mu istedi birisi ? Ya bahane bulurum ya bişey yaparım vermem.

Not: Tabiki canımdan değerli birkaç arkadaşım, abim var motoru patlatsınlar isterlerse canları sağolsun. )))
    [B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    bendede scooter varken herkes yanaşıyordu. aldım vitesli motor artçım bile olmaktan çekiniyorlar xD

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben ehliyeti olmayana motor vermem arkadaş gider biyere çarpar al başına iş sonra uğraş dur kırılan kırılır darılan darılır yapacak birşey yok
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende kimseye vermem motoru arkadaş afedersiniz hayvan gibi kullanıyorlar paraları kendi ceplerinden çıkmadığından

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    ben ver benzin parasını bin diyorum, ne cimri adamsın diyorlar, benzin 5 lira oldu litresi biliyor musun diyorum, hemen susuyorlar
    ne kadar sen iyi kullansan da, karşında ki sürücü alkollümü, keşmi, uykusuz mu bilemiyorsun :S

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    ben "artık benim motorun üretimi yok, parçası bulunmuyor kusura bakma veremem" diye geçiştiriyorum.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorumu babama bile vermiyorum. Gerisini siz düşünün. Ki olması gereken de bu. Satılmadığı sürece motosiklet tek elden kullanılmalıdır.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    cok sevdigim kisiler haric kimseye vermem motorumu , zaten onlardan bazilarinida ilk olarak arkama bindiriyorum ve daha once hic karsilasmadiklari 3 haneli rakamlari gorunce yok abi kalsin sen gez diyorlar
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    Bu konuda malesef kalbini kırdığım çok kişi oldu ama napayım. Veremedim kimseye.
    Bir bahane bulup geçiştiriyorum.Kırılıyorlar belki ama en iyisi bu.
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

Motosikleti
    yamaha r 6
    Biz birbirimizden motor istemeyiz
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    malesef scooterlara herkes öyle bakıyo ama ben yinede çok isteyene binmesi için veriyorum öyle ama gözümün önünde olcak.ver anahtarı ben gidiyorum demiyicek.gidip motorla birini ezerse ne olacak ne ehliyet var ne bişe var? düşmesi problem değil ben motorumu sıfır almadım maddi olarak çok koymaz ama kendisi bi tarafını kırar ona canım sıkılır.kısacası hiç vermemek lazım ama yakın arkadaşlarıma veriyorum.onlardanda bi tur atıp oo çok güzel bugün bende kalsın diyen olmadı.sadece bi motor tecrübesi için istiyolar hani ver bakıyım nasıl bişeymiş gibisinden
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

k4d1r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as200 gy-TAY
    ben babama bi verdim yan yatırdı bidaha istemedi zaten =)

arifziyaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XV950 BOLT
    birinin imzası ''motor düşenindir'' di yanılmıyosam :D
    JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor

Motosikleti
    cygnus rs yamaha
    Alıntı k4d1r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben babama bi verdim yan yatırdı bidaha istemedi zaten =)
    tesadüftür ki babam da yan yatırdı bende babama vermiyorum motoru
    İkarus

Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    Vitesli motor olunca yemiyor milletin gözü o yüzden de isteyemiyorlar :D
    Içerisinde Koruyacak Bir Beynin Yoksa , Kaskında Bir Anlamı Yok Tabiki ... Allah Muhafaza ...

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    tanıdığım ve güvendiğim insanlara, hele birde kendi motoru varsa veririm motorumu. vermeyenlerin psikolojisini de anlamam, motosikleti olan ve kullanmayı bilen birisine verdiğinde ve düştüğünde, düşenin kendisi de olabiliceğini düşünmezler mi, bilmeyene ben de vermem. ama alırım müsait yer ve zaman da öğretmeye çalışırım.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    siz yine iyisiniz.
    ben cbf 500 aldım. birgün kuzen geldi motora baktı ooo bu güzelmiş at gibi duruyor dedi. çalıştır bir sesini duyayım dedi. çalıştırdım. sonra üzerine oturdu çekil bir tur atacagım dedi. ( bunu diyen vatandaş hayatında bisikletten başka iki tekere binmemiş adam. )

yav manyakmısın sen dedim altındaki makina oyuncak değil süremezsin. dediysemde ikna edemedim. bir tur atmadan inmem diye inat etti. bende devirirsen motor senin ben karışmam dedim.

birinci vitesin yerini sordu söyledim. araba gibi degilmi debriyaj ayarı dedi bende ani gaz verme dedim arabada patinaja girer toplarsın ama bunda yatırırsın dedim. ikinci vitesin yerini sordu gerek yok ikiye takmana topu topu 200 mt gidip gelecek. gitti geldi sapa saglam ama bildigim bütün duaları okudum.

motosiklet yanıma gelip kuzen inene kadar bendeki korku ve heyecan bana şunu ögretti. birdaha tövbe kimseye vermem makinayı. isterse küssün. veripte kötü olmaktansa vermem kötü olurum ben kardayım. kolay kolay kimseye artçıda olmam mecbur kalmadıkça tanımadıgım yada az tanıdıgım birini artçıda almam.

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abimde yeni aldığı cbf 250 sini bana verdi,bi güzel düşürdüm. o gün bugündür motoru istemiyorum artçı takılıyorum hala haftaya cbf 150 lim gelio abim dışında kimseciklere vermem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanıdığım ve güvendiğim insanlara, hele birde kendi motoru varsa veririm motorumu. vermeyenlerin psikolojisini de anlamam, motosikleti olan ve kullanmayı bilen birisine verdiğinde ve düştüğünde, düşenin kendisi de olabiliceğini düşünmezler mi, bilmeyene ben de vermem. ama alırım müsait yer ve zaman da öğretmeye çalışırım.

Çoğu İnsan motosikletlerine tutku ile bağlı olduğu için bir başkasının kullanmasını istemiyodur bence.
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

Motosikleti
    Honda CBR 600 RR
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben "artık benim motorun üretimi yok, parçası bulunmuyor kusura bakma veremem" diye geçiştiriyorum.
    güzel bahaneymiş bende mi ole desem
    1- Ucuza alan iki kere alir
    2- Calisiyorsa kurcalama
    3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)