hepinizin bildiği gibi scooter lar bu memlekette motosiklet muamelesi pek fazla görmüyorlar (125 cciçin ).gerek keendi arkadaş çevremde gerek aile ortamında şu cahil düşüncceden kurtulamadım gitti (pizzacı motoru zzaten vitesi yok bişeyi yok).kuzenim hayatında motosiklete elini sürmemiş birisi ,bindi bigüzel gel dedim ben seni gezdirim yok ben kendim gezerim dedi .sana veremem dedim bilmiyosun kullanmayı,nevarki oğlum gazlıyıcan gidicek dedi . okadar kolay değil dedimm ilk defa biniyosun çabuk hızlanır dengesi ayrı problem senin için zaten akşam saati sonra ben sana açık alanda öğetirim dedim. inmedi üstünden ya anahtarı vericen yada inmem üstünden dedi.gittim amcama dedim bu motordan inmiyo kullanmayı da bilmiyo napiyim VERDE İKİ TUR ATSIN dedi bak amca dedim bilmiyo bilmiiyo . bilmiyicek nevarki dedi çok bisiklete bindi o dedi .iyi dedim düşerse herşey size emanet kılımı bile kımıldatmam burdan tamam dedi . gene kuzen diye verrdim mont ile kask ı bunları giyince iyice bi havalandı mont sarmış bedenini kask fullface yarış kaskı gibi . bi gaz açmış ben korktum ilk başta düşcek diye allahtan bişey olmadı da böyle atlattık bir akşamı daha