Başlıktanda anlaşılacagı üzere işin özeti bu arkadaşlar.Olay bugün gerçekleşti.
En başında şunu söyleyebilirim ki motor üstünde dikkatinizi hiçbir zaman başka şeylere vermeyin. Bir anlık dalgınlık pahalıya mal olabiliyor.
Bugünkü olayda hata tamamen benimdi. Şehiriçinde yol alıyordum.Arka koltukta da arkadaşım oturuyordu.Arada da konuşuyorduk.Yine bir şey söyledi.Bende kafamı ona doğru çevirdim hafiften.Kafamı çevirmem gerekiyordu.Çünkü kaskın içinde ses çok az duyuluyor dışarıdan. Öndekide minibüs veya panelvan gibi birşeydi mesafemiz baya vardı.Rahattım o konuda. Ama kör şeytan işte tam kafamı çevirdiğim sırada araba ani fren yapmış.Ben tekrar kafamı çevirdiğimde bana hızla yaklaşan birşeyin olduğunu gördüm Ön frene asıldık ama ne fayda kurtarması imkansızdı çünkü. Allahtan hızımız fazla değildi hafif bir sarsıntıyla atlattık.Baktık ne motorda ne arabanın kaportada çizik bile yok.Sende bir şey var mı dedi aracın sahibi. Yok dedim Allaha şükür Ne kadar tecrübeli olursak olalım. Dikkat çok önemli arkadaşlar. Yola sürekli dikkatimizi vermemiz gerekiyor. Bana çok iyi bir ders oldu. Umarım hepimiz içinde faydalı olmuştur.
Kalın sağlıcakla