Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Arabaya Arkadan Çarptık

REKLAM ALANI
    serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    Başlıktanda anlaşılacagı üzere işin özeti bu arkadaşlar.Olay bugün gerçekleşti.
    En başında şunu söyleyebilirim ki motor üstünde dikkatinizi hiçbir zaman başka şeylere vermeyin. Bir anlık dalgınlık pahalıya mal olabiliyor.
    Bugünkü olayda hata tamamen benimdi. Şehiriçinde yol alıyordum.Arka koltukta da arkadaşım oturuyordu.Arada da konuşuyorduk.Yine bir şey söyledi.Bende kafamı ona doğru çevirdim hafiften.Kafamı çevirmem gerekiyordu.Çünkü kaskın içinde ses çok az duyuluyor dışarıdan. Öndekide minibüs veya panelvan gibi birşeydi mesafemiz baya vardı.Rahattım o konuda. Ama kör şeytan işte tam kafamı çevirdiğim sırada araba ani fren yapmış.Ben tekrar kafamı çevirdiğimde bana hızla yaklaşan birşeyin olduğunu gördüm Ön frene asıldık ama ne fayda kurtarması imkansızdı çünkü. Allahtan hızımız fazla değildi hafif bir sarsıntıyla atlattık.Baktık ne motorda ne arabanın kaportada çizik bile yok.Sende bir şey var mı dedi aracın sahibi. Yok dedim Allaha şükür Ne kadar tecrübeli olursak olalım. Dikkat çok önemli arkadaşlar. Yola sürekli dikkatimizi vermemiz gerekiyor. Bana çok iyi bir ders oldu. Umarım hepimiz içinde faydalı olmuştur.
    Kalın sağlıcakla
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    Geçmiş olsun, Allah tekrarlatmasın

Motosikleti
    Honda CBR 600 RR
    çok geçmiş olsun geçen aynı olayı ben de yaşadım forumdada paylaştıgım ama acaiplik şurda
    hepte artçı ile konuşurken gelır bu ani frenler geçmiş olsun
    1- Ucuza alan iki kere alir
    2- Calisiyorsa kurcalama
    3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Geçmiş olsun.
    Artçım birşeyler söylemeye çalıştığında elimle susmasını işaret ediyorum sadece Belki bozuluyorlar ama hiç umrumda değil.
    Gebermiyor ya, iki dakika sonra durunca söylesin ne söyleyecekse.

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Geçmiş olsun ,aslında konuşmamakda fayda var illaki konuşulucaksa dikkati önden ayımadan konuşmakda fayda var ,heleki kafayı çevirmeniz büyük hata olmuş gerçekten.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Motosikleti
    KUBA CG 100 (2010 model 2000 km'de)
    hemşo geçmiş olsun.
    Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
    Lâ Edrî

Motosikleti
    honda cbr 600 rr 2007
    geçmiş olsun....motorsiklet bence tek kişilik birşey
    5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sana birşey olmasın da motor ve karşıdaki araç yani maddi hasar önemli değil
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Geçmiş olsun,Valla bugun bende kamyonete sol arkasından çarptım dikkatsizlik yüzünden evet dikkatin bi anlık dağılması nelere mal oluyor... Allah'a emanet olun...
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

Motosikleti
    Racer 200 S
    Alıntı BorTeCinE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun,Valla bugun bende kamyonete sol arkasından çarptım dikkatsizlik yüzünden evet dikkatin bi anlık dağılması nelere mal oluyor... Allah'a emanet olun...
    Eyvallah .Sagolasın.Geçmiş olsun sanada
    İlginç ya bugün foruma göz gezdirdim biraz 1-2 kişiden daha kaza haberleri okudum.Biriside kaza atlatmış galiba. Bugün ne oluyor bize. Kaza günü müdür nedir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------

Alıntı ramcoo86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemşo geçmiş olsun.
    Sagolasın hemşo

0 Rh (-)

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı serimotorcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah .Sagolasın.Geçmiş olsun sanada
    İlginç ya bugün foruma göz gezdirdim biraz 1-2 kişiden daha kaza haberleri okudum.Biriside kaza atlatmış galiba. Bugün ne oluyor bize. Kaza günü müdür nedir
    artık 07 Nisanda motora binerken çok daha dikkatli oalcağım herşeye rağmen seviyorum bu motoru
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

Motosikleti
    Racer 200 S
    Hepiniz sağolun arkadaşlar eksik olmayın.
    Ufak bir şey bile olsa Allah kimsenin başına vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------

Alıntı BorTeCinE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık 07 Nisanda motora binerken çok daha dikkatli oalcağım herşeye rağmen seviyorum bu motoru
    Tehlikeleri bertaraf ettikten sonra sorun yok. Motor sevgisinde en ufak bir azalma yok çok şükür
    Evet bundan sonra tırsmaya başladım 7 nisan günleri binmesem mi acaba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------

Alıntı vecix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun geçen aynı olayı ben de yaşadım forumdada paylaştıgım ama acaiplik şurda
    hepte artçı ile konuşurken gelır bu ani frenler geçmiş olsun
    Bundan sonra artçıyla konusmak falan yok ani frenlere hayır

0 Rh (-)

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.
    Artçım birşeyler söylemeye çalıştığında elimle susmasını işaret ediyorum sadece Belki bozuluyorlar ama hiç umrumda değil.
    gayet mantıklı
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

Motosikleti
    Racer 200 S
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Bundan sonra böyle istedikleri kadar bozulsunlar tek kelime bile etmeyeceğim

0 Rh (-)

Motosikleti
    gt250R Siyah
    geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Hemen yeri gelmişken o zaman dalayım ortadan. Artçım ile (benim hanım oluyor kendisi) konuşmadan yol alma şansımız yok. bu sebeple intercom cihazlarını araştırdım. Baktım çok pahalı. daha sonra kablolu olan bir cihaz buldum. 30TL gibi bir fiyata aldım. şehir içinde mükemmel. Hiç bir sorun yaşamadan konuşabiliyoruz, ve cihaza mp3 çalar bağlayıp aynı müziği dinleyebiliyoruz. Mp3 çaları da veriyorum hatuna, o yolda DJ lik yapıyor.
    Cihaz hız arttıkça motor ve rüzgar sesinden çok etkileniyor, ama bunun zaten olacağını kullanma klavuzuna yazmışlar. Bu durumda sesi kısıp, daha yüksek konuşun diyorlar. Denediğimizde bunun da çok başarılı olduğunu gördük. Sonuç olarak kaliteli ve sesi yüksek çıkan bir mp3 çalar ile, uzun yolda yüksek hızlarda bile, güzel güzel müzik dinleyip muhabbet ederek seyahat edebiliyorsunuz. Ayrıca cihaz konuşmaya başladığın anda, müziğin sesini otomatik kısıyor. bu paraya daha iyisi olamaz diye düşünüyorum.

Kendi kullanımımdan gözlemlediğim - lerini söyleyeyim.
    Tek kulaklık ve ağıza gelen mikrofon sistemini kaskı takarken kulakta tutmak zor olabiliyor. Kendince yöntemler geliştirmek lazım. Kışın balaklava altında bırakmak işe yarıyor. Onun dışında dış gürültülerden etkileniyor. Bir de bayağı bir kablo sallanıyor ortalıkta alışana kadar deli ediyor. Hatun cart diye inince falan kulağı çekiliyormuş gibi oluyor.

Marka model vermemek lazım. Eğer merak eden araştırmak denemek isteyen olursa.
    Gitti Gidiyor'a, kask içi intercom yazsın. bir dolu çıkıyor zaten. Ben e-bay'den aldım. Neden? çünkü aynı mal, aynı marka, e-bay daha ucuz.

Saygılar.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Geçmiş olsun Allah Daha Büyüklerini Yaşatmasın.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    geçmiş olsun
    bende taksiye girmiştim arkadan, solliyim diye aynaya bakarken taksinin önüne çocuğun biri fırladı, haliyle ani fren yaptı, ben farkettiğimde artık çok geçti ön grenajdaki bikaç kırık ile atlattık neyseki
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    Geçmiş olsun, bende 1 saat önce asfaltı öptüm ada etrafından dönerken bi anda kendimi yerde sırt üstü kayarken buldum 2-3 metre kaydım, kayma sebebimde lastiklerin inik olmasıydı :( dikkat etmek her zaman şart
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)