Birkaç saniye süren yusuf yusuf durumu. :)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, bugün 2 motor geziyorduk arkadaşlarla akşamüstü, Marmaris'te datça yolu olarak tabir edilen çevre yolu benzeri bir yoldan geçiyorduk, hızımız 40-50 falandı. Neyse vites 3 teydi, 2 ye attım gaza bastım !!! Motor gitmiyo Kompresöre de girmedi. Allah allah vites mi takılı kaldı ki dedim baktım gösterge 2 de. Basıyom basıyom hiç banamısın demiyo.
-arkadaki arkadaşa; Lan olm z....i tuttuk vites kutusu dağıldı heralde ?!!!!!!!!
İnanırmısınız o 2-3 saniye içinde aklınıza yüzlerce şey geliyo, acaba hasar büyükmü, acaba hangi vites dişlisi dağıldı, acaba ne kadar masraf çıkıcak, offf yine mi tamirciye gitcez, acaba hemen yapıp verirlermi acaba yine yapar mı.
Neyse bi cesaret arka dişliye bi baktım kiiiiiiiiiiii zincir atmış, sevinçten ve aptallıktan bi gülme krizi tuttu beni Taktım zinciri, ata ata eve kadar gittim gerdim zinciri, gergilerden bi tanesi hafiften kaçırmış o yüzden olmuş, hakkaten kötü korktum ama.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
Reklamlar
-
hahahahaha komedi yaaa )))
-
Yauv bende bugün bi minibüsün altında kalıyordum 2-3 saniye bi yusuf yusuf ettim xd Neyse senin ki daha iyimiş... Şu minibüslerden anlamıyorum arkadaş, adamların sinyali kornası yok mu, bu caddeler bu yollar onlara mı ait??
[B][COLOR="Red"]34[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]H[/COLOR][/B]oş [B][COLOR="Red"]G[/COLOR][/B]eldin [B][COLOR="Red"]3291[/COLOR][/B]
*Yeni motoruna isim arıyor:silent: [Önerilere Açığım]
-
dj_space_x adlı üyeden alıntı
Yauv bende bugün bi minibüsün altında kalıyordum 2-3 saniye bi yusuf yusuf ettim xd Neyse senin ki daha iyimiş... Şu minibüslerden anlamıyorum arkadaş, adamların sinyali kornası yok mu, bu caddeler bu yollar onlara mı ait??
öncelikle geçmiş olsun , motorunun marka ve modelini isim olarak kullanabilirsin. mesela "2005 regal" veya senin motorunun bir babası varsa yani baba motoru varsa onu da kullanabilirsin. mesela cbf 1000 oğlu cbf 150 gibi. örnekler çoğaltılabilir tabi...
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cbf 150 si olan arkadaşınız varsa. arkadaşınıza çaktımadan jikleyi çekin :D dediğin gibi motor ne gider nede kompresöre girer. büyük çaplı yusuf operasyonu yani :D
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
neyse ilk okumaya başlayınca dedim bu datça yolunda bi kaza atlattı neyseki motorla ilgili bi konuymuş hemde hiç bişi benim orda ölümle dans etmişliğim oldu cbf le 110 dayamıştım ibreyi o motorcunun ilersinde bi kavşak içe doğru gidiyorya araba o kavşağı kaçırmış birden önüme kırmazmı direksiyonu kaya kaya gittim allahtan çarpışmadık elim ayağım titriyo hala düşününce genelde hep kaza olurya orda :D
-
ya bi şey diycem kızacak insanlar bana ama... içimde kalmasın..
0 çin alacağıma - 10 yaşında avrupa veya japon alırım...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
Gecmic olsun iste boyle tecrube ediniyor insan, sogukkanliligini korumanda cok onemli
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Her malın bir alıcısı vardır.
Ben iki yıl boyunca çin motoruna bindim sadece zincir,yağ ve buji değiştirdim,sübap ayarları yapıldı o kadar.
-
Ls_motard adlı üyeden alıntı
Her malın bir alıcısı vardır.
Ben iki yıl boyunca çin motoruna bindim sadece zincir,yağ ve buji değiştirdim,sübap ayarları yapıldı o kadar.
Aslında en büyük problem de o değil mi zaten. Çin malı motorlar sayısal oynamak gibi. Tutabilir de tutmayabilir de.
Kimisi var, 100.000km yaptım, el sürmedim diyor, kimisi var. aldım 500km olmadı orası dağıldı burası dağıldı diyor.
Benim bir arkadaş 1000km yaptığı mondiali ile muğladan gelirken, arka amortisör KIRILDI. evet KIRILDI. arkadaş şarampol. Hastane tedavi vs, sonra dava açıldı bilmemne.. hala devam ediyor.
Canınla kumar oynamaya benzetiyorum ben.
Şunu söyleyeyim son olarak. Çinli üreticiler bu için ucuzuna kaçıyorlar. Bunu kimse inkar edemez. ön tekerleğe bakalım. Göbekte bir cıvata ve iki somun tutuyor teorik olarak. 80-90 giderkeni hayatımı çin malı ucuz cıvataya mı emanet edeyim, yoksa CE belgeli vs vs üretilmiş bir cıvataya mı?
NOT: çinlilerin de belgeleri var demeyin. Çinden 10dk'da istenen ISO ve CE belgesi nasıl alınır konulu yazıyı başka bir platformda isteyene delilleri ile açıklamaya hazırım.
-
öyle bakma. bir marka vardı adını hatırlayamadım ama jenaratör üreiyordu. hem fiyat hemde kalite olarak hondadan geri kalmıyordu. ırakta çok kullanılır bu jenaratörler hondadan pahalı olduğu halde. her çin malını direk çöpe atmak biraz önyargı olur
ama mondialler gerçektende dandik. yinede aroradan inip mondiale binersen yürürken mercedese binmiş gibi oluyorsun.
ve zaten kimse motora 5 milyar bütçe ayırabilecekken gidip mondial almaz sanıyorum
-
Çinin problemi o...
Ya çok kaliteli malzeme üretiyorlar, ya da çok kalitesiz.
Kaliteli malzemeleri de rakiplerinin ayarında fiyatlara sahip oluyor.
Ucuz ve kaliteli mi? o yok işte..
-
excavatus adlı üyeden alıntı
ya bi şey diycem kızacak insanlar bana ama... içimde kalmasın..
0 çin alacağıma - 10 yaşında avrupa veya japon alırım...
Hani şuraya eğlenelim, birazda olsa gülümseyelim diye yaptığım aptallığı yazıyorum yine bu muabbete çektin ya hocam helal olsun.
Şu anda yaşadığım sorun 2 tane 10 mm civatanın gevşemesi yüzünden olmuş bişey, bu hondaya olmaz mı diyosunuz.
Sorun motorumda değil. Arkadaşım CBF150 ye 23.000 de motor yaptırdı !!!!!!!!!! Ama ben kendi CK'ma 43.000 de sekman attım sadece, 50 ml kadar yağ eksiltiyor bütün sorunum bu.
Ayrıca ve ayrıca, KYMCO çin falan değildir, motorumun tayvandan çıkma olduğunu belgelerle de kanıtlarım isterseniz.
Ayrıca ve ayrıca not: -10 yaşında motorun parçası size nerden geliyor ? Ve ne kadar fiyata alıyorsunuz.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
-
Motosiklette temel olan, bilinçli sürüş ve düzenli bakımdır. Çin malı motosikletin var ise periyodik bakım zamanlarını biraz daha öne aldın mı sorunların çoğunu çözersin. Altındaki makinenin ne olduğunu bilip ona göre kullanmak durumundasın. Çin malı motosiklet alıp sürekli limitlerde kullanırsan elbette patlar. Çin den çin e elbette fark var. En basiti.
Virago kopyaları olan motosikletlere bakın. Keeway, Bisan, Monero, Xling hepsi aynı motosikletler teorik olarak. Ancak incelediğinizde ciddi malzeme farkı olduğunu görüyorsunuz aletlerde. Alacağınız motosikleti de seçerken bilinçli olmanın önemi devreye giriyor burada.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
kızmayın ama ben böyle küçük ve sıradan bir olay için topic açmaz, açılsaada yorum yapmazdım...
-
excavatus adlı üyeden alıntı
Çinin problemi o...
Ya çok kaliteli malzeme üretiyorlar, ya da çok kalitesiz.
Kaliteli malzemeleri de rakiplerinin ayarında fiyatlara sahip oluyor.
Ucuz ve kaliteli mi? o yok işte..
çinli firmanın marifeti değilki o dandik mal...bizim ithalatçının işi...
aynı motoru 200 dolarada imal ediyorlar 500 dolarada...
bizim ithalatçı hangisini getirtiyor dersiniz?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
twona adlı üyeden alıntı
kızmayın ama ben böyle küçük ve sıradan bir olay için topic açmaz, açılsaada yorum yapmazdım...
buda bir yorum değil midir?
hocam herkezin başına gelir bunlar geçmiş olsun.
ALLAH'tan bi kaza falan geçirmemişsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)