Kaza geliyorum demeden gümmm
Reklamlar
-
Reklamlar
-
allah esirgesin arkadaşım geçmiş olsun
-
LeGoLaSt adlı üyeden alıntı
allah esirgesin arkadaşım geçmiş olsun
çok saol dostum sigortaya bıraktık gerisini artık hayırlısı verilmiş sadakamız varmış yine
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
Motosikletin fena hasar görmüş Geçmiş olsun.
Motosikleti çalıştırmak için üzerindeyken olabilirdi bu durum, o bakımdan şanslıymışsın.
Ama işin 10 sn erken bitip gitmiş de olabilirdin.
Hayırlısı, olacağın önüne geçilmiyor.
Masrafları kim karşılayacak, durum nedir?
-
ooo kardeş geçmiş olsun , şansın yanındaymış gerçekten! insan kaldırımda da yürüse olucaksa oluyor zaten,sen ucuz kurtulmuşsun yaralanmamana sevindim. saygılar
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
evet masrafları kim nasıl karşılıcak? bu gibi durumlarda bizde kalabilirizz ,ne yapmak lazım?
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
geçmiş olsun hocam cana gelmediğine şükür...
-
Levsy adlı üyeden alıntı
Motosikletin fena hasar görmüş
Geçmiş olsun.
Motosikleti çalıştırmak için üzerindeyken olabilirdi bu durum, o bakımdan şanslıymışsın.
Ama işin 10 sn erken bitip gitmiş de olabilirdin.
Hayırlısı, olacağın önüne geçilmiyor.
Masrafları kim karşılayacak, durum nedir?
her zaman ruhsatımda kaza tutanağı vardır kaza yapan araçların sürücülerinin imza ehliyet ruhsat ve sigortafotokopilerini aldım tutanak tuttuk kaza yapan 2 araç sürücüsüne de yazdırdım park halindeki motosiklete çarptım diyerekten ! Olan biten her neyse aynen kağıda döküldü! Benim hatam sıfır ! Araç sigortası masraflarımı mecburen karşılıycak evrak eksiğim yok ! Bu akşam yetişmedi yarın sabah sigortacıma gidicem durumu görşücem evrakları teslim edicem motosikletimi de servise çektik exper beklemeye başladı ! Kaza oldu hemen fotografları çekmek oldu ilk işim sigortadan paramı alıcam ama bakalım 1 ay mı sürcek 2 ay mı :( sezona girmeden halledililcek inşallah!
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
1- Ucuza alan iki kere alir
2- Calisiyorsa kurcalama
3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez.
-
emre_tnl adlı üyeden alıntı
evet masrafları kim nasıl karşılıcak? bu gibi durumlarda bizde kalabilirizz ,ne yapmak lazım?
Dostum hemen bi tutanak tutmak ve kaza anını net olarak tutanakta kaba taslak çizimiyle yazmak olsun ilk işiniz ! Daha sonra araçlar çekilmeden net 5 6 fotografını çekin! karşı tarafın sigorta ruhsat ve ehliyet fotokopilerini muhakkak alın ve daha sonra bağlı olduğunuz sigorta acentesine fotogrflarla birlikte evraklarınızı götürün bütün olay bu !
Allah kimsenin başna vermesin
-
çok geçmiş olsun ,üzerinde olmadığın için sevindim
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
çok saolun dostlarım ! Allah sizlere yaşatmasın
-
Allah beterinden sakınsın verilmiş sadakan varmış,üzerinde olsan çok daha kötü bir sonuç olabilirdi zira motosikletinde epey hasar var ...
geçmiş olsun kardeşim ....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
kardeşim çok geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi boş.
-
geçmiş olsun sana bir şey olmamış ya gerisi önemli değil. ben de bir ekleme yapayım; resimleri çekerken hem hasarlı yerleri hem de plakayı görecek şekilde aracın tümünü çekin. plaka görünmeyince sorun çıkarıyorlar. geri geri gelirken benim motora önden kamyon çarpmıştı. benim motorun plakalı fotoğrafı olmadığı için parayı almam 1 ay geciknişti.
-
Geçmiş olsun.
Son günlerde Yalova da gözle görülür bir şekilde kazalar artmaya başladı.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Son günlerde Yalova da gözle görülür bir şekilde kazalar artmaya başladı.
Saolasın hocam dediğine katılıyorum bi aksiliktir gidiyo bu ara memlekette ! allahtan ben veya usta motorun üzerinde değildik ! Sağlık olsun gerisi pek önemli değil !
-
Allah korumuş olacağı varmış olmuş işte üzerinde sende olabilirdin.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bence bi adak adamalısın...
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)