gün ışığında daha güzel görünüyormuş
hayırlı olsun kazasız belasız tam korumalı kullanman dileğiyle (o "f" ne güzel parlıyor yeşil yeşil )
gün ışığında daha güzel görünüyormuş
hayırlı olsun kazasız belasız tam korumalı kullanman dileğiyle (o "f" ne güzel parlıyor yeşil yeşil )
Araba Bedeni Taşır
Motosiklet Ruhu
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan arkadaşım
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin cok güzelmiş Maşallah.
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin.
maşallah güzelmiş
sürüş anı dikkatli olmayı unutma
Er6-f 'in önceki modellerinde farları hoşuma gitmiyordu. Tam bilmiyorum ama farlar 2011 modelinde değişmiş galiba ve çok yakışmış motora.
İleride düşündüğüm motorlar arasına girdi er6-f
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
iyi bir seçim,güle güle kullan.allah kaza bela vermesin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Yeni motorunla ilgili her şey gönlünce olsun inşallah...
Çok karizmatik motor hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın
bu arada motorun çok güzelmiş bayıldım resmen
favorilerime ekliyorum , cbf 600,fz8 ve Er6-F üçledim.
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Sağol arkadaşım .
teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz
evet yenı kasalarda grenajı çok güzel yapmışlar.
teşekkür ederim .
teşekkür ederim cumlemize
Amin kardeşim tesekkur ederım.
hahahahah :D aşkın yaşı olurmu evladım
Teşekkür ederim
senınle aynı fikirdeyim ilk görüşte aşık olmustum :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hayırlı olsun aynı benim motora benziyor
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Güle güle kullan allah bizede nasip eder inş. çok merağım var benimde pek yardımcı olamadık ama olsun ben motorda yeniyim. Anlamadığımdan sadece motoru tebrik amaçlı yazmak istedim saygılar.
teşekkür ederim arkadaşım ne demek düşünmen yeterli. Bende yıllardır motor kullanıyorum ama sıfırına ilk kez biniyorum ve buda sanki ilk defa motora biniyorcasına heyecan veriyor .Allah herkesin dilediği motora kavuştursun. Benimki 20 yıl sürdü ama olsun en azından istediğim ve sıfır bir motora kavuştum önemli olanda bu değil mi ?.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
güle güle kullan..Bizim buralarda tekerine taş dokunmasın derler ...
Sıfır fiyatı 19.000 lerde sanırım değil mi tl olarak. gündüz gözüyle çekilmiş fotoğraflarda belli ediyor kendini. aşık oldum bu motora. tekrardan kazasız mutlu sürüşler dilerim.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...İlk 1000 km 5000 deviri geçmeden bol bol vites değiştirerek kullanmaya gayret et,ani hızlanmalardan kaçın,mümkün mertebe motoru bağırtmadan akıcı kullan...Otobana çıktığında aynı devirde uzun süre gitmemeye gayret et...1000km bakımından sonra da otobana çıkıp önün boş oldukça ara sıra son sürate çıkıp tekrar normal tempoya dön,bunu belirli aralıklar ile tekrar et...Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah kardeşim...
Motosiklet efendi işidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)