Honda mı Yamaha mı? İşte Bütün Mesele Bu!
Reklamlar
-
10 Nisan 2011, 01:41
[QUOTE=Slayerrr;2315415]Birisi 25cc'den bir şey farketmez demiş. Arkadaş da abartıp o zaman 100cc ile 125cc, 125cc ile 150 cc aynı o zaman 100cc ile 150 cc aynıdır demiş Ben öyle anladım en azından.
gerçekten çok güzel yakalamışsın olayı vallaha bravo işin esprisini anlayan arkadaşım seni ve anlayanları diğer arkadaşları tebrik ediyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
10 Nisan 2011, 01:42
Yamaha'nın bu yeni mavi rengini çok beğeniyorum. Alacaksan mutlaka mavisi olsun
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
10 Nisan 2011, 01:45
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Hiç yakıştıramadım.CBF dururken YBR de ne ola ki?Hem adamın gönlü enduroya kaymış biraz.CBF'de enduroya çok yatkın bi motor.YBR ön kaldıran gençlerin cadde motoru
valla işin aslı gencler modifiye hastalığını kapınca ilk denemeler cuplar üzerinde yapıyorlar...sonra palazlanıp ybrye geçiş yapıyorlar ve onlar için son nokta...modifik ybrleri bilirsin apaçi stayla ama zevk işi naparsın...ama İstanbulda böyle bir tarz yok...Anadoluda çok ama buralarda kuryelerin tekelinde genelde makinalar...ama ybryede artcı aldınmı foyası ortaya çıkıyor hemen... cbfde görsel ve tork açısından tatmin olur...ybrde de uzun ömürlük hususunda...ne istediğini bilmiyor aslında tüm mesele bu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
10 Nisan 2011, 02:14
Netice itibariyle şuan bayilerde iki modelde yok, ağız birliği yapmışlar sankı herkez nısan sonu mayıs ortası dıyor. bende ikisi arasında gıttım geldım ama son karar
yamaha.
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
10 Nisan 2011, 03:06
mete_han adlı üyeden alıntı
valla işin aslı gencler modifiye hastalığını kapınca ilk denemeler cuplar üzerinde yapıyorlar...sonra palazlanıp ybrye geçiş yapıyorlar ve onlar için son nokta...modifik ybrleri bilirsin apaçi stayla ama zevk işi naparsın...ama İstanbulda böyle bir tarz yok...Anadoluda çok ama buralarda kuryelerin tekelinde genelde makinalar...ama ybryede artcı aldınmı foyası ortaya çıkıyor hemen...
cbfde görsel ve tork açısından tatmin olur...ybrde de uzun ömürlük hususunda...ne istediğini bilmiyor aslında tüm mesele bu...
Yaw dayanıklılık dediğin nedir ki?CBF150'ye binmek ağzına bal çalınması ile aynı şey.CBF150'ye binen balın tadını alıyo sonra daha fazlasını istiyo.1 sene geçmeden satıp daha güçlü bir motor almaya çalışıyo.İşte o zaman sancılı bir dönem başlıyo.Aynı rahatlıkta ve güzellikte daha güçlü bir motor bulmak zor ya da pahalı.Yedek parça pahalılığı , bakım zorluğu , maddiyat , fazla benzin tüketimi vb.. gibi problemler canını sıkıyo.CBF150'yi aramaya başlıyo.CBF150'nin tek sorunu 30-40 bin km'den sonra yağ eksiltip 350-400 lira masraf çıkarması.Böyle güzel bir motora 3-4 sene sonra o kadarcık masraf yapmak çok zor değil bence.Diğer motorlar bakım masraflarıyla ya da yedek parça pahalılıklarıyla onun kat kat fazlasını çıkarıyo zaten.
-
12 Nisan 2011, 10:09
Hakikaten, karar verene kadar göbeği çatlayan bir insanım!
Şimdi klr650 tam istediğim gibi bir enduro, fakat verdiği haz kadar beslenmekte istiyor yani yakıtı kullanma amacım için fazla, pek arıza çıkarmıyor fakat çıkartığında iflah kesiyor, nispeten ağır (dolu depo 180 kg civarı) öyle kısa mesafede çalıştırıp gitmek adamı üşendirir gibi geliyor.. Şimdi arkadaşlar benim durumum şöyle, şükür istediğim motosikleti almaya gücüm var, yalnız 2 sene bayram tatilleri dışında İst.a mahkumum, evimle iş arası 4 km mesafe, sürekli şehiriçi kullanacağım, evet cbf-ybr mantıklı geliyor yalnız onları da dakika başı görüyoruz, açıkcası sıradan olmayı sevmiyorum. İnsanoğlu kısa hayatında küçük farklar yaratabilmeli.. Velhasıl şu aşağıdaki "Kurdu" düşünmeye başladım, ne dersin ey ahali!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45331707/detay
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
12 Nisan 2011, 11:20
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Hakikaten, karar verene kadar göbeği çatlayan bir insanım!
Şimdi klr650 tam istediğim gibi bir enduro, fakat verdiği haz kadar beslenmekte istiyor yani yakıtı kullanma amacım için fazla, pek arıza çıkarmıyor fakat çıkartığında iflah kesiyor, nispeten ağır (dolu depo 180 kg civarı) öyle kısa mesafede çalıştırıp gitmek adamı üşendirir gibi geliyor.. Şimdi arkadaşlar benim durumum şöyle, şükür istediğim motosikleti almaya gücüm var, yalnız 2 sene bayram tatilleri dışında İst.a mahkumum, evimle iş arası 4 km mesafe, sürekli şehiriçi kullanacağım, evet cbf-ybr mantıklı geliyor yalnız onları da dakika başı görüyoruz, açıkcası sıradan olmayı sevmiyorum. İnsanoğlu kısa hayatında küçük farklar yaratabilmeli.. Velhasıl şu aşağıdaki "Kurdu" düşünmeye başladım, ne dersin ey ahali!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45331707/detay
o wolf çok hoşuma giden bir motosiklet benim listemin başında. ona binmek çok ayrı bir duygu olur. tam classic...
-
20 Kasım 2011, 04:46
honda cbr ı yetkılı servısı dısında bılınen ıst da olan ıyı bır usta varmı cok acıl adres ve numarası lazım yardımmmmm!
-
20 Kasım 2011, 05:31
Motosiklet Eğitmeni
mizah44 adlı üyeden alıntı
honda cbr ı yetkılı servısı dısında bılınen ıst da olan ıyı bır usta varmı cok acıl adres ve numarası lazım yardımmmmm!
Var tabi ama forumumuzun bu hizmeti ücretli.
Hesap numarasi aklimda kalmamis, yönetime mesaj atin size dönerler.
O hesaba 1000Tl yatirip, bagis makbuzunuzu buraya asarsaniz, hemen cevap alabilirsiniz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
20 Kasım 2011, 05:36
İkisinide kullandım her ikiside güzel kaliteli ancak ne olursa olsun Yamaha diyorum.
Şu anda Honda CBX 250 Twister kullanıyorum 4 gün evveline kadarda ybr 125 kullanıyordum ancak ybr 125teki rahatlık kullanım kolaylığı konfor vs hiçbir motorda görmedim henüz.
-
20 Kasım 2011, 10:41
zor bir soru ama yamaha 1 adım önde
-
10 Şubat 2017, 22:19
size şöyle dyeyim.cbf eski jawa yada rus motorlar gibi kaba.mankenler neden ozaman ideal kg.boy da oluyor.ybr sıska olabilir.honda cg ler türkiyeden çeken mantık ben ceza keser cbf almam.çocuk olmayın gerçekten yedek parça motor servis honda geri çünki ybr yi heryerde orjinal yakın parça var.boylu kilolu birazda uzun yol hadi olsun cbf.ama klas takılırım kalite severim diyorsanız,ybr,mt vazgeçmeyin ömür geri gelmiyor
-
10 Şubat 2017, 22:29
Motosiklet Eğitmeni
göktürkali adlı üyeden alıntı
size şöyle dyeyim.cbf eski jawa yada rus motorlar gibi kaba.mankenler neden ozaman ideal kg.boy da oluyor.ybr sıska olabilir.honda cg ler türkiyeden çeken mantık ben ceza keser cbf almam.çocuk olmayın gerçekten yedek parça motor servis honda geri çünki ybr yi heryerde orjinal yakın parça var.boylu kilolu birazda uzun yol hadi olsun cbf.ama klas takılırım kalite severim diyorsanız,ybr,mt vazgeçmeyin ömür geri gelmiyor
Bıyıklı gidip alabilirsin artık motoru.
Ayrıca hemen cevap yazdığı için arkadaşa teşekkür etmeyi de unutma.
-
11 Şubat 2017, 00:48
COQ adlı üyeden alıntı
Bıyıklı gidip alabilirsin artık motoru.
Ayrıca hemen cevap yazdığı için arkadaşa teşekkür etmeyi de unutma.
6 sene olmuş. Uzun bir süre sayılmaz. Çokta şey yapmamak lazım ))))
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
11 Şubat 2017, 01:06
Motosiklet Eğitmeni
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
6 sene olmuş. Uzun bir süre sayılmaz. Çokta şey yapmamak lazım
))))
Kullandığı türkçe nikiyle uyumlu yani göktürklerden kalma olduğundan zaten ben de şey yapmadım pek
-
27 Şubat 2017, 15:36
İyi hort olmuş, güzel hort güzel!
Yalnız bana da yuh! O kadar enduro, klasik vs. konuşmuşum 2012 de gidip Scarabeo almışım!
-
27 Şubat 2017, 17:38
adam aramızdaymış :D bende çoktan motoru bırakıp arabaya geçmiştir diye düşünüyordum 7 sene olmuş nede olsa :D
-
27 Şubat 2017, 17:47
-
27 Şubat 2017, 18:27
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Başlıktaki ikilemdeyim, Honda alsam/beklesem mi? Yamaha gibi kendini kanıtlamış, Everest'e bile çıkmış
, yedek parçası bakkaldaki goflet gibi bulunan bir motosikleti mi altıma çeksem? Benim canavarı satalı 7 ay olmuş, herkesin başındaki bahar motosiklet vurgunluğu başıma da vurmuşken, ayağımı yerden kesecek, demir kafesi park edip mahkum edecek bir motosiklet lazım.. Motor teknolojisinden de pek anlamam, yeni kasaların aralarındaki farkı hiç bilmem, gönlüm Yamaha'dan yana ama ey forum ne alayım söyle bana!
http://image5.sahibinden.com/photos/...3299696zuz.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/...637115972s.jpg
Bende Bajaj veyahut Hero diyorum, dünya devi 2 firmadan kendileri, birisi KTM'ye, Kawasakiye motosiklet üretiyor, d,ğeri yıllardır Honda ya motosiklet üretmiş firmalar...
-
26 Şubat 2019, 17:47
Yamaha da iyidir ama Honda Memnun eder seni ✋
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)