sonuçta aşa yukarı aynı mal burda çok çok büyük farklar bulamayız küçükte olsa böle bi rahatlık farkı var arkadaşım herkezin katılması gerekmez ben böle düşünüyorum allah sana mercedes CLK200 komprasörler nasip etsin bu dediğin zaten bi araba abartıyosun demek istiyosan bi motor örneği verseydin bari
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
konfor yönünden dedim... her iki modelide kullanan arkadaşlarımız var... her mal sahibine iyidir ... vede kalitelidir. sorunsuzca işini görüyorsa o motor senin için en kral motordur... tabikide ikisinin de birbirine üstün özellikleri var... ben iki modelide beğeniyorum... benim için sıkıntı yok... iki model de benim için kral makina.... Allah olmayana da versin....... saygılar
103 hp
evet o söze bende katılıyorum her mal sahibine iyidir boşa dememişler zaten en iyi motor sende olan motor diye :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
honda%50 yamaha%50 .elimden geleni yaptım ben sadece yolu gösterebilirim seçimi sen yapıcaksın
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
honda ....
Bu arada yedek parça konusunda yok kendini kanıtlamış, yok bakkalarda gofret gibi bulunan YAMAHA falan demişsin..
Yedek parça ve servis konusunda HONDA'nın eline türkiyede su dökebilecek kimse var mı bilmiyorum. Hiç bir firma honda gibi stoklu çalışmıyor. Kawasaki ve BMW çok daha ağaç bu konuda. Yamaha nispeten daha iyi ama. Hondaya yaklaşamaz bile.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
kendim gibi açık sözlü insanlara bayılıyorum.. bizim insanımız yılda en fazla 5000km yol yapıp benim motorum sağlam diyor.. 25+ çok şey katar diyor... bence gerçeklerle yüzleşin... hondanın elinme motor olmaması acaba neden..kaç ay cbf rayından cbf çıkarmadı acaba.... neyse herkes bildiğini savunsun.. gerçekler ortada... yamaha...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bu olmaz mı ?
Uploaded with ImageShack.us
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
ybr 125 honda moktan
Hocam ben daha önce cbf 150 kullandım. Motorum tamam az yakıyodu ama hiç 100 kmyi geçmedi. 100 ü hemen görüyordu ama daha fazla hızlanmıyordu. Aklım hep yamahada kalmıştı. Ben olsam yamaha alırdım. Haaa unutmadan cbf in yağ eksilttiğinide unutmamak gerekiyor.
sevgili kardeşim ramçonun söylediklerini bir honda cbf 150 kullanıcısı olarak doğrulamak zorundayım ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------
tam dilimin ucundaydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------
arkadaşımız bir konu açıyor yamaha ,honda birbirine giriyor lanet olsun gidecem 2000 km deki cbf mi satıp ybr alacam
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Teknoloji emisyon için çalışır.Bu durumda yağ yakımı teknik bir kusurdur.1000 km de 150 gr.10000 km de 1,5 kg.100000 km de 15 kg.Ybr 15 kğ yağ ile 45000 km yol katediyor.Çevreye katılan zararlı gazları düşünmezsek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)