Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Honda mı Yamaha mı? İşte Bütün Mesele Bu!

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 2 gömlek üstün diyorum...80-90 kilo olaydım ybr tercih ederdim...ama 130 kiloluk beni çekmiyor ne yazık ki...
    abi ilk SAYFADA BABAÇİ abimiz 25 cc bir artısı omaz diyor du o zaman benin mondi ybr ile aynı ybr de cbf le aynı ne oldu şimdi benim mondi cbf le aynı ya geldi bu mantıkla
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ilk SAYFADA BABAÇİ abimiz 25 cc bir artısı omaz diyor du o zaman benin mondi ybr ile aynı ybr de cbf le aynı ne oldu şimdi benim mondi cbf le aynı ya geldi bu mantıkla
    metehan abide beni ybr taşımadı o yüzden cbf diyor :D çelişkiler aldı başını giti:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abide beni ybr taşımadı o yüzden cbf diyor :D çelişkiler aldı başını giti:D
    öyle olur ben ne adamlar bilirim 3 kişi cbf le basa gaz 60 km yol öğlen sıcağında tık demedi ve 100 km h ağzım açık kaldı bu belki bi kıstas olmaz ama ybr ye bu eziyeti kim yapabilir?

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle olur ben ne adamlar bilirim 3 kişi cbf le basa gaz 60 km yol öğlen sıcağında tık demedi ve 100 km h ağzım açık kaldı bu belki bi kıstas olmaz ama ybr ye bu eziyeti kim yapabilir?
    herkezin zevki farklı kardeş nabalım her kafadan aynı ses çıkmıyor ama senle benim kafa biraz yakın sesler çıkarıyor galiba
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

KRAL1146 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    varsın 50binde bitsin motorum konforum tipim kalıbım servisim yeter bana ben konfor derdindeyim 50bin yeter yenileriz nabalım ama o konforu ybr de alamayız
    konfor konfor diyip konuyu abartma lütfen... ybrde ve cbf de eşeğe biner gibi binip gidiyorsun. işte. sanki seni gören de mercedes CLK200 komprasöre biniyor sanar.....
    103 hp

Motosikleti
    Alıntı KRAL1146 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konfor konfor diyip konuyu abartma lütfen... ybrde ve cbf de eşeğe biner gibi binip gidiyorsun. işte. sanki seni gören de mercedes CLK200 komprasöre biniyor sanar.....
    sonuçta aşa yukarı aynı mal burda çok çok büyük farklar bulamayız küçükte olsa böle bi rahatlık farkı var arkadaşım herkezin katılması gerekmez ben böle düşünüyorum allah sana mercedes CLK200 komprasörler nasip etsin bu dediğin zaten bi araba abartıyosun demek istiyosan bi motor örneği verseydin bari

KRAL1146 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    konfor yönünden dedim... her iki modelide kullanan arkadaşlarımız var... her mal sahibine iyidir ... vede kalitelidir. sorunsuzca işini görüyorsa o motor senin için en kral motordur... tabikide ikisinin de birbirine üstün özellikleri var... ben iki modelide beğeniyorum... benim için sıkıntı yok... iki model de benim için kral makina.... Allah olmayana da versin....... saygılar
    103 hp

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    herkezin zevki farklı kardeş nabalım her kafadan aynı ses çıkmıyor ama senle benim kafa biraz yakın sesler çıkarıyor galiba
    olabilir ama burada herkezin kafasından sonuçta aynı ses çıkmaya çalışıyor ensturmanlar farklı sadece ne yapalım herkez aynı olsa bu dünya çekilmez benden bir tane daha düşünemiyorum yani

Motosikleti
    evet o söze bende katılıyorum her mal sahibine iyidir boşa dememişler zaten en iyi motor sende olan motor diye :D

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda%50 yamaha%50 .elimden geleni yaptım ben sadece yolu gösterebilirim seçimi sen yapıcaksın
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    honda ....

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Bu arada yedek parça konusunda yok kendini kanıtlamış, yok bakkalarda gofret gibi bulunan YAMAHA falan demişsin..

Yedek parça ve servis konusunda HONDA'nın eline türkiyede su dökebilecek kimse var mı bilmiyorum. Hiç bir firma honda gibi stoklu çalışmıyor. Kawasaki ve BMW çok daha ağaç bu konuda. Yamaha nispeten daha iyi ama. Hondaya yaklaşamaz bile.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada yedek parça konusunda yok kendini kanıtlamış, yok bakkalarda gofret gibi bulunan YAMAHA falan demişsin..

Yedek parça ve servis konusunda HONDA'nın eline türkiyede su dökebilecek kimse var mı bilmiyorum. Hiç bir firma honda gibi stoklu çalışmıyor. Kawasaki ve BMW çok daha ağaç bu konuda. Yamaha nispeten daha iyi ama. Hondaya yaklaşamaz bile.
    kaza yapmadığın sürece hiç bir parça ihtiyacı duymazsınki

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 motor aksamı kalitesi düşük bir makinadır...

bunu 4.5 yıldan sonra gayet net farkedebiliyorum...bana şu savunma yapılıyor servis tarafından...her motor yağ yakar...hadi canım ordan...

krank bilyaları dağılmaya müsait servisin de kabullendiği bir durum bu zaten...garantinin bitmesine yakın sana kulağına fısıldanıyor gel şunu değiştirelim sonra başın ağrır...

krank üst silindir kafası sübaplar her an sıkıştırılmaya gelmiyor ve dağılma ihtimali var...nası dağılıyor...zamanla sübaplar şangır şungur ses yapmaya başlıyor...piston kafası dandik olduğundan alaşımı zayıf olduğundan tırnaklardan başlıyor yağı yakmaya...silindir de bu arada aşınıyor...hopppp çekiş düşüyor servis diyor ki makina gömlek piston istiyor...çok sıkıştırmışın...ulen daha 30-40 binde bu motor nasıl olur bu...

oluyor hatalı sensin...hastir ordan...sıkıştırılmaya gelmiyormuş...nası gelmiyor...adamlar mondıali ramzeyi köklerken bizim kıçıkırık Honda hassas makina olduğundan mütevellit su koyveriyor...silindir seti işçilikle 320 lira sende patlıyor...

3-4 binde sübap ayarı olur mu yahu...bu nasıl bir düdük makinadır böyle...kahrolası sübaplar zaten canını sıkmak için yeterli bir neden...

al ybr arkadaş keyfine bak...bırak bisiklet olsun bırak cılız olsun...

ben kilo ve cüsse itibariyle cbf seçtim...başka alternatifim yoktu...ama yeni kasalarda o bisiklet görüntü sıkıntısı bir nebze aşıldı...ybrye güven cbf ye asla...
    kendim gibi açık sözlü insanlara bayılıyorum.. bizim insanımız yılda en fazla 5000km yol yapıp benim motorum sağlam diyor.. 25+ çok şey katar diyor... bence gerçeklerle yüzleşin... hondanın elinme motor olmaması acaba neden..kaç ay cbf rayından cbf çıkarmadı acaba.... neyse herkes bildiğini savunsun.. gerçekler ortada... yamaha...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ozturkkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250 F
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HondaYama dıye bır marka cıkar yakinda bu sorun kokten cozulur
    Bu olmaz mı ?

Uploaded with ImageShack.us
    You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak

ybr 125 honda moktan

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    yamaha

Motosikleti
    Tabanvay
    Hocam ben daha önce cbf 150 kullandım. Motorum tamam az yakıyodu ama hiç 100 kmyi geçmedi. 100 ü hemen görüyordu ama daha fazla hızlanmıyordu. Aklım hep yamahada kalmıştı. Ben olsam yamaha alırdım. Haaa unutmadan cbf in yağ eksilttiğinide unutmamak gerekiyor.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 ybr 2 cbf eskitmiş biri olarak şunu söyleyeyim... yamaha ybr 100 000km sorunsuz giden bir motordur... 3 ybr de hiç bir sıkıntı yaşamadım.... ne şanzuman ne motor nede elektirik yönünden.. 2 cbf imde 50 000 km görmeden yağ yakmaya başladı... silindir kapakları 2 sininde değişti.... sınırsız sibob ayarı yaptım.... ybr nin orjinale yakın yan sanayisi çok... 25+ cc fazlalıkta sana artı katmayacaktır emin ol.... motoruyla 3 ayda 1000 km yapıpta sorun yasamadım diyenler var... onlara lafım yok.... ama makine zoru görünce kendini bırakmayacak.... bu arada selçukeczda posundan 60 küsür motorun hepsi 100 000 km yi görmeden motor yeniledi...
    sevgili kardeşim ramçonun söylediklerini bir honda cbf 150 kullanıcısı olarak doğrulamak zorundayım ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi marka olarak honda bikere neden mi arabası motoru robotu ucagı güç ürünleri deniz motorları daha sayayım mı marka büyüklüğü olarak...
    yalnız ben bir cbf çi olarak yeni cbfın o uyumsuz stkerlarını hiç mi hiç begenmedim ve devir saatini koymaları iyi ama o vites göstergesinide yok etmiceklerdi o yuzden ybr 125 esd diyebilirm bu ikisi arasında tabi o da yandan kalıblı önden bisiklet gibi hele ön lastiği çok çok ince .birde şunu unutma parça sıkıntısını en çok hondada yaşamazsın adamlar şirketleşmiş türkiyede yamahaysa çançincon motorlarının satıldığı yerde en önemliside iş bilmiyen usların ve yetersiz mekanların olduğu servislerde işlem görmekteler he yamaha bu sorun çıkarmaz bile dersen de servise çancin çonlarla sıra bekle.honda öyle değill bu konuda ap ayrııı
    tam dilimin ucundaydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------

arkadaşımız bir konu açıyor yamaha ,honda birbirine giriyor lanet olsun gidecem 2000 km deki cbf mi satıp ybr alacam
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Teknoloji emisyon için çalışır.Bu durumda yağ yakımı teknik bir kusurdur.1000 km de 150 gr.10000 km de 1,5 kg.100000 km de 15 kg.Ybr 15 kğ yağ ile 45000 km yol katediyor.Çevreye katılan zararlı gazları düşünmezsek

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)