motosiklete ani gaz verdiğimde motosikletin arkası kayıyor sonra düzeliyor bu her dragstarda da oluyomu ? yoksa bi sorun mu var.
motosiklete ani gaz verdiğimde motosikletin arkası kayıyor sonra düzeliyor bu her dragstarda da oluyomu ? yoksa bi sorun mu var.
sorun yok rahat olabilirsin
Sorun elinde elinin ayarı yok
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
ne kadar ani gaz, ne kadar yanlama, kalkışlarda mı? her zaman mı?
az gaz ile çok yanlama yapıyorsa.. lastiklerde sorun var demektir.
Çok ani ve çok gaz ile yapıyorsa.. normal.. derim ben kendimce...
önce kriterleri alalım... ani var ani var...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
sevgili arkadaşım motoruna ani gaz verdiğinde patinaja kalkıp yanlıyorsa ve sen hala motorunun üzerindeysen, bu iyiye işarettir ve güzel bir şey motorun güçlü ve dengeli anlamındadır o gazı biraz daha sert verirsen lastiğinin yeni yada eski olduğuna bakmaz azgın atlar gibi seni üzerinden atıverir karizman yerle bir olur ben bunu virajlı ,mıcırlı stabile yolda yapmanı şiddetle tavsiye ederim hatta aynı anda ön firenede köküne kadar asılabilirsin ..
not :sormuş olduğun sorunun bir motosiklet kullanıcısı olarak az çok cevabını bilmiyor ve konuyla alakalı konu açıyorsan ki bu bana biraz fıkra gibi geldi vermiş olduğum cevaplar tarzında yorum alman olası bir durumdur ve söylemiş olduklarım şakadan ibarettir (bilmeyenler varsa onlar için sakın denemesinler ) sevgi ve hürmetler...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
son gaz kalkıyosun galiba dragstar anca öyle yanlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)