Bu motosikletin (tabii buna motosiklet denirse) mantığı ve amacı nedir acaba ?
Bu motosikletin (tabii buna motosiklet denirse) mantığı ve amacı nedir acaba ?
İlginç bir tasarım olmuş valla
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Sürücü motoru sürerken aynı zamanda hava filitrelerini yalamak suretiyle temizleyebilir , karbüratör ayarı yapabilir ,yerde gördüğü bozukparaları toplayabilir, artcısını sırtına alabilir...
Hımm pratik bi dizayn olmuş
Bence dizayn olarak çok ilginç olmuş ama Yapılış mantığını çözemedim Belki sürüş olarak bir zevki vardır diye düşünüyorum.
Akira adlı üyeden alıntı
Bence de tükürükle çalışıyo bu alet,ateşleme sırasına göre filitrelerden tükürüyosunuz,şaşırırsanız da o size
gaza gelme;kaza gelmesin
abicim motora bınmek ıstıyorum ben ucmak degıl
eheuhe , f1 motosikleti olmuş bu bence güzel olmuş ama sıkı bi alete benziyo
bu motorun yaplış amacı sürücüyle motoru bir bütün haline getirmek o kadar yakın sürüş olmaz walla.
ayrıca 4 lastik olması iyi değil bence???
birşey daha bence bu motor değil belki ATV olur 4 teker bakımından
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ne Motoru Beeee Arabadan Kirma Motorsikletten Olma Birşey Hiçbir ..... Benzemiyor
Hocam tasarım çok uçuk olmuş, Dodge Tomahawk geldi hemen aklıma
bir de bunu hangi siteden bulduğunu yazarsan çok sevenirim belki bir kaç teknik detaycık buluruz...
Resimlere bakınca, virajda virajın içindeki tekerler yana yatıyor sankim ama yanılıyor da olabilirim...
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
simsiyah hurda yığını gibi bişey bu ya
beğenmediğimiz çinliler bile bundan daha güzel.
çimbiçme makinası gibi bişey bu ya
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
bi ton malzeme bosa gitmis. Bunu yapan adam 15 dakikalik unlu olmak icin yapmistir bence.
Ama yinede surmek isterdim.
Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]
batman filmi için özel bi araç yapmışlardı hani. bu da belki onun gibi bişeydir.
Gitarin.İyisi.com
4 lastiği olan hiçbirşey bence motosiklet grubuna girmiyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bunun neresine oturuyorsunuz onu bulamadım
Musti neresini beğenirsen oraya oturuyorsun insan bir koltuk sandalye falan koyar misafir gelince ayaktamı duracak.
İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez... yada böyle bir motor al ferrariye biniyomuş gibi kullan yada dişini karıştır
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
BaBa bu nee??
bir de yere fazla yakın değil mi? ayaklar nereye sığacak?
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)