Online motosiklet aksesuar alım satım siteleri
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkes motosikleti için alışveriş yaptığı güvenilir siteleri yazarsa diğer aksesuar alıcak arkadaşlarada yardımcı olabiliriz sanırım
ben
www.ebay.com
www.motobakkal.com
www.anesmotor.com
www.motortürkiye.com
www.sahibinden.com
www.mototal.com.tr
bu siteler benim bildiğim sizde bildiklerinizi ve güvendiklerinizi paylaşırsanız herkese faydalı olmuş olur
DN: ebay dan yapılan alışverişler 2 haftaya kargo teslim oluyor almadan once ilk kontrol edin doğru mu yollanmış diye bazen yanlış yollanabiliyor çok uğraşırsınız
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
Reklamlar
-
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bu ebay dan alınan urun kac gunde gelıyor kımısı gumrukte takılıyor dıyo kımısı 30 gunu buluyo dıyo hemen geldı dıyen var tahmını gelme suresı nekadar?
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
-
Dipnot olarak açıklamamı yaptım arkadaşım 2 haftaya geliyor genellikle bana daha geç hiç gelmedi ama 1 haftada geldiğide oldu hemen gelmedi ama hiç bazen yanlıs yollayabiliyolar kontrol et gelen kutuyu arkadaşım
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
-
Goktug adlı üyeden alıntı
Dipnot olarak açıklamamı yaptım arkadaşım 2 haftaya geliyor genellikle bana daha geç hiç gelmedi ama 1 haftada geldiğide oldu hemen gelmedi ama hiç
bazen yanlıs yollayabiliyolar kontrol et gelen kutuyu arkadaşım
Çok sagol dostum ordn almm gerekn 1 ton parça var trden cok cok ucuz bu iyi oldu ha bıde aldıgın zmn snmı gıdıp alıosun urunu yoksa adrese teslım gelıyomu?
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
-
-
QM50 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bu ebay dan alınan urun kac gunde gelıyor kımısı gumrukte takılıyor dıyo kımısı 30 gunu buluyo dıyo hemen geldı dıyen var tahmını gelme suresı nekadar?
Tamamen satıcının seçtiği kargoya bağlı. Eğer ucuz bir kargoysa en iyi ihtimalle 7-10 gün en kötü ihtimalle 30 gün sürer. Ben hemen istiyorum dersen 3 günde bile geliyor. Ama 3-4 günde gelmesi için ciddi bir kargo parası vermen gerekiyor. Ben Amerika'dan verdiğim siparişi hızlı kargoyla istedim, sigara paketinden bile küçük bir paket için 40-50 TL gibi bir kargo parası vermiştim ama 3 gün sonra elimdeydi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)