Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Online motosiklet aksesuar alım satım siteleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Arkadaşlar herkes motosikleti için alışveriş yaptığı güvenilir siteleri yazarsa diğer aksesuar alıcak arkadaşlarada yardımcı olabiliriz sanırım

ben

www.ebay.com

www.motobakkal.com

www.anesmotor.com

www.motortürkiye.com

www.sahibinden.com

www.mototal.com.tr

bu siteler benim bildiğim sizde bildiklerinizi ve güvendiklerinizi paylaşırsanız herkese faydalı olmuş olur

DN: ebay dan yapılan alışverişler 2 haftaya kargo teslim oluyor almadan once ilk kontrol edin doğru mu yollanmış diye bazen yanlış yollanabiliyor çok uğraşırsınız
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bu ebay dan alınan urun kac gunde gelıyor kımısı gumrukte takılıyor dıyo kımısı 30 gunu buluyo dıyo hemen geldı dıyen var tahmını gelme suresı nekadar?
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Dipnot olarak açıklamamı yaptım arkadaşım 2 haftaya geliyor genellikle bana daha geç hiç gelmedi ama 1 haftada geldiğide oldu hemen gelmedi ama hiç bazen yanlıs yollayabiliyolar kontrol et gelen kutuyu arkadaşım
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Alıntı Goktug adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dipnot olarak açıklamamı yaptım arkadaşım 2 haftaya geliyor genellikle bana daha geç hiç gelmedi ama 1 haftada geldiğide oldu hemen gelmedi ama hiç bazen yanlıs yollayabiliyolar kontrol et gelen kutuyu arkadaşım
    Çok sagol dostum ordn almm gerekn 1 ton parça var trden cok cok ucuz bu iyi oldu ha bıde aldıgın zmn snmı gıdıp alıosun urunu yoksa adrese teslım gelıyomu?
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    www.feyizoglu.com

sahibinden.com ve ebay ı o listeden çıkarmak lazım. Bu iki site satıcı değil aracı site. Arada fark var yanıltıcı olabilir
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı QM50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bu ebay dan alınan urun kac gunde gelıyor kımısı gumrukte takılıyor dıyo kımısı 30 gunu buluyo dıyo hemen geldı dıyen var tahmını gelme suresı nekadar?
    Tamamen satıcının seçtiği kargoya bağlı. Eğer ucuz bir kargoysa en iyi ihtimalle 7-10 gün en kötü ihtimalle 30 gün sürer. Ben hemen istiyorum dersen 3 günde bile geliyor. Ama 3-4 günde gelmesi için ciddi bir kargo parası vermen gerekiyor. Ben Amerika'dan verdiğim siparişi hızlı kargoyla istedim, sigara paketinden bile küçük bir paket için 40-50 TL gibi bir kargo parası vermiştim ama 3 gün sonra elimdeydi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)