merhaba herkese
bilen var mı arkadaşlar
merhaba herkese
bilen var mı arkadaşlar
Neden Neden Nedennnn Allahım çıldırıcayım
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
allah allah ilginçmiş keşke üretimi dursada cbf125 gelse nerde o günler:D
merak etme yeni modelinden kaynaklanıyordur demekki cinden az geldi ilk part olarak
Mustafa Kemal Atatürk
Makyajlı yeni kasa geldi...ÖTV %14 düşünce millet heyecan yaptı (ben dahil)
dönemsel motosiklet alma arzuları depreşince talep fazla oldu siparişler bazı bayilerde Hazirana sarkıtıldı......ve kahrolası Honda her zaman ki gibi tüketiciyi çıldırttı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bende Martın 19'unda sipariş vermeme rağmen Mayıs başında alacağım inşallah. Yeni modele olan talepten dolayı sanırım.
..::.. GO ..::..
hayatınızda bi değişiklik olsun.işte size fırsat .hazır piyasada yokken memleketteki tür sayısını arttırmak için bir fırsat olarak düşündüm bben
İkarus
Almayın kardeşim japon.Radyasyonlu gelir artık o motorlar
piyasadan temizini bulup klonlayalım )
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Garip halbuki her yer yeni cbfler ile dolu kuryeler başta zaten ilk parti kapışılmış demek
ÖTV indirimi olunca zaten kurye firmaları kuruttu cbf leri.
facebook(Fazer Tutkunları)
ilk partyden bende kaptım motor geliyor ama talep okadar çok ki gelenler direk sahibine veriliyor gelmeden gidiyor mal:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
1 bucuk ay önce D&B motora sipraşimi ve kaporamı verdim hala bekliyorum ,nisan 15 de gelicekmiş. bir de siyah renk daha çok tercih edilmesine rağmen ben gri renk almaya karar verdim daha bir güzel göründü gözüme
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
honda naz yapıyor bence satmak istemiyor fiyat düşük geliyor sanırım inceden bi zam dokunur sonra bayiler moto dolar ama alan olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Kuryelerde, paket siparişi yapan bir çok yerde yeni cbf i görüyorum yollarda.... Bize yok )
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
2009 da ötv yine düşmüştü
3900tl olan cbf 3650 lira olmuştu 10 gün sattılar zam yapıp satmaya 4050tl den devam ettiler.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)