Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorsiklet korumalıklar ve ekipmanlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 125 R ALACAK! ;)
    öncelikle herkese selamlar. Lafı uuzatmadan konuya giriyim hemen. Yakın zamanda motorsiklet almayı düşünüyorum. Racing tipi bi motor düşününyorum cbr 125 aprilia rs 125 tarzı ancak bunları kullanırken korumalık ve motorsiklet ekipmanları kullanmam şart. Bu ekipmanları nereden temin edebilirim acaba? Ancak internet dışında bir mağazadan almak istiyorum çünkü babam alcak internetle pek arası yoktur. Bu yüzden bana bir mağaza listesi atabilir mi yorum olarak biri acaba? Şimdiden teşekürler. Bu arada izmirde oturuyorum izmirden mağazalar söylersenizz daha yararlı olur. ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Merhaba arkadasım İzmir Bozyakada Eski Jandarmanın Yanında Özgül MotoSiklet Te Aranan Tüm Mazemeleri Bulabilirsiniz(alıntıdır)

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Ifg6kvMd
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

Vallaha İzmirde kesinlikle alternatifin çok olacaktır.Ben 100.000 kişilik biryerdeyim.Tex marka korumalı mont,tex marka eldiven,ls 2 kask ve siyah cam almıştım.Sana maliyetini söyleyeyim.Mont 130,eldiven 20,kask 95,siyah cam 25 olmak üzere 270 lira verdim.İzmirde birçok marka bulabilirsin.Prohel,tex vs...Ancak yer konusunda yardımcı olamayacağım.İyi forumlar.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Alıntı zookeeyss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese selamlar. Lafı uuzatmadan konuya giriyim hemen. Yakın zamanda motorsiklet almayı düşünüyorum. Racing tipi bi motor düşününyorum cbr 125 aprilia rs 125 tarzı ancak bunları kullanırken korumalık ve motorsiklet ekipmanları kullanmam şart. Bu ekipmanları nereden temin edebilirim acaba? Ancak internet dışında bir mağazadan almak istiyorum çünkü babam alcak internetle pek arası yoktur. Bu yüzden bana bir mağaza listesi atabilir mi yorum olarak biri acaba? Şimdiden teşekürler. Bu arada izmirde oturuyorum izmirden mağazalar söylersenizz daha yararlı olur. ;)
    Merhaba arkadaşım, 125 cc ile başlama seçimin uygun olmuş, ama 190 km/h hıza çıkan, bazı 250 likleri yokeden bir makinayla başlama bence. CBR çok uygun bi seçim olur.

Güngör motor veya feyizoglunun sitelerine gir bakalım bi, varmı izmirde şubeleri.
    [B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Kardeşim, öncelikle bilmen gereken şey şu;

Motordan düşmek başka şeye benzemez. İnsanın canı çok fena yanar. Korkutmak olarak değil de, söylediklerimi dost tavsiyesi olarak al.

İlk olarak trafik kurallarını öğrenip ehliyet almadan trafiğe asla çıkma. Bunu sakın ceza yersin diye söylediğimi sanma. Hiçbir ceza canının yanması ve psikolojik travmalar kadar acı veremez.

Motor ve ehliyet alıp kullanmayı da öğrendikten sonra trafiğe çıkacaksan mutlaka kask, mont, pantolon veya en azından soğuktan koruyan özel yapım içlikler almalısın.

Tüm bu malzemeleri ben şahsen "motomax" tan aldım ve tavsiye ederim...

Motosikleti
    CBR 125 R ALACAK! ;)
    hepinize teşekürler. zaten ehliyet almadan trafiğe çıkmam dediğiniz gibi para cezası vicdan azabı gibi değil. Kendi canından ziyade başkasının canını düşünmekte önemli. Ayrıca motordan çok düşmüşlüğüm olmuştur. Ancak hiç ciddi bir kaza yapmadım bilgilendirdiğin için sağol :D ;) Herkese teşekürler...

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Kahramanlar Motomax ve MCA motor. Genelde en avantajlı fiyatlar buralarda oluyor. Dikkatli sür. Sadece ehliyetle yetinme ayrıca eğitim al derim
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Motosikleti
    CBR 125 R ALACAK! ;)
    sanırım honda eğitim veriyomuş 250 tl ye arkadaştan duydum onada bir başvurmayı düşünüyorum ama biraz araştırma yapmam lazım :D

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Art Moto Akademi ye de bir bak. Kurucusu ve Master i izmirlidir. Bir de ehliyeti Alsancak Sürücü kursundan alırsan (ki doğru düzgün motosiklet direksiyon eğitimi veren tek kurstur izmir de ) orada Çağatay Hoca vardır, kurs harici özel ders de alabilirsin ondan.
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)