hepinize chopper hakkında bir şey danışmak istıyorum.
Reklamlar
-
ben chopper hastası bir hatunum. Cok fazla merakım var ve almaya karar verdim. 10.000 civarı bir bütçem var. Ne alabilirim? genelde bana kanuni ve honda önerdiler. regal raptor falan düşünuyordum bir ara ama chopper kullanan arkadaşlarım regal almamamı söylediler. sizler ne düşünuyorsunuz?
bu arada bir bayan olarak taşıyabilir miyim chopper bilemıyorum. taşıyabilir miyim?
Reklamlar
-
-
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
lilith92 adlı üyeden alıntı
ben chopper hastası bir hatunum. Cok fazla merakım var ve almaya karar verdim. 10.000 civarı bir bütçem var. Ne alabilirim? genelde bana kanuni ve honda önerdiler. regal raptor falan düşünuyordum bir ara ama chopper kullanan arkadaşlarım regal almamamı söylediler. sizler ne düşünuyorsunuz?
bu arada bir bayan olarak taşıyabilir miyim chopper bilemıyorum. taşıyabilir miyim?
hasta olduğun kesin ama hatun kısmından şüpheliyim
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Rahatlıkla taşırsın. Hiç sorun olmaz. Bütçen de iyi, eğitim al önce. Sonra istediğin motora binebilirsin.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
Madem ankaradasın bak buda ankarada olanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37986648/detay
Gayet temiz görünüyor fiyat'ta pazarlık yapılması gerekir.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
ne diyeyim
bende hatun olduğuna inanmadım. bu forumda bir arkadaş motorcu için motor seçimi diye bir başlık vardı onu okuyun bence öyle alın. ehliyet sınvında bir sürücü kursunun chopperi vardı. kullanıcıları epey sorun yaşadı. bir de boyu kısa olan bayanlar motora ayak uçaları ile ayakta tutuyorlardı. bunları dşkkate alın 10000 en azından 2000 ini korumaya verin. bayan oloduğunuz için trafikte sapık sürücüler sizi epey yoracaktır. hatta ben bayan olsam saçlarımı kaskın içinde saklardım. bol kıyafet giyerdim. gelecek tehlikelere karşı. unutmayın ki erkeklerin egemen olduğu bir trafiğe çıkacaksınız. adam kendi kızına yapılmasını istemediğini size macera için yapacak bir sürü insansı yaratıklar var. bunu unutmayın.
-
10.000 bütçen var ve arkadaşların sana kanuni ile honda önerdiler hımmm.. Kanuni ve Honda nın Cruiser modellerini bir söylesenize bana yahu
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
atahualpa adlı üyeden alıntı
10.000 bütçen var ve arkadaşların sana kanuni ile honda önerdiler hımmm.. Kanuni ve honda nın cruiser modellerini bir söylesenize bana yahu
hahahaha
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
10.000 bütçen var ve arkadaşların sana kanuni ile honda önerdiler hımmm.. Kanuni ve Honda nın Cruiser modellerini bir söylesenize bana yahu
Kanuniden kastı stkanuni Gv250'dir sanıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)