Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hepinize chopper hakkında bir şey danışmak istıyorum.

REKLAM ALANI

ben chopper hastası bir hatunum. Cok fazla merakım var ve almaya karar verdim. 10.000 civarı bir bütçem var. Ne alabilirim? genelde bana kanuni ve honda önerdiler. regal raptor falan düşünuyordum bir ara ama chopper kullanan arkadaşlarım regal almamamı söylediler. sizler ne düşünuyorsunuz?

bu arada bir bayan olarak taşıyabilir miyim chopper bilemıyorum. taşıyabilir miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38970730/detay
    Sana yeterde artar diye düşünüyorum
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı lilith92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben chopper hastası bir hatunum. Cok fazla merakım var ve almaya karar verdim. 10.000 civarı bir bütçem var. Ne alabilirim? genelde bana kanuni ve honda önerdiler. regal raptor falan düşünuyordum bir ara ama chopper kullanan arkadaşlarım regal almamamı söylediler. sizler ne düşünuyorsunuz?

bu arada bir bayan olarak taşıyabilir miyim chopper bilemıyorum. taşıyabilir miyim?
    hasta olduğun kesin ama hatun kısmından şüpheliyim
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rahatlıkla taşırsın. Hiç sorun olmaz. Bütçen de iyi, eğitim al önce. Sonra istediğin motora binebilirsin.
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Madem ankaradasın bak buda ankarada olanı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37986648/detay
    Gayet temiz görünüyor fiyat'ta pazarlık yapılması gerekir.
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ne diyeyim

bende hatun olduğuna inanmadım. bu forumda bir arkadaş motorcu için motor seçimi diye bir başlık vardı onu okuyun bence öyle alın. ehliyet sınvında bir sürücü kursunun chopperi vardı. kullanıcıları epey sorun yaşadı. bir de boyu kısa olan bayanlar motora ayak uçaları ile ayakta tutuyorlardı. bunları dşkkate alın 10000 en azından 2000 ini korumaya verin. bayan oloduğunuz için trafikte sapık sürücüler sizi epey yoracaktır. hatta ben bayan olsam saçlarımı kaskın içinde saklardım. bol kıyafet giyerdim. gelecek tehlikelere karşı. unutmayın ki erkeklerin egemen olduğu bir trafiğe çıkacaksınız. adam kendi kızına yapılmasını istemediğini size macera için yapacak bir sürü insansı yaratıklar var. bunu unutmayın.

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    10.000 bütçen var ve arkadaşların sana kanuni ile honda önerdiler hımmm.. Kanuni ve Honda nın Cruiser modellerini bir söylesenize bana yahu
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Motosikleti
    yamaha r 6
    Alıntı atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10.000 bütçen var ve arkadaşların sana kanuni ile honda önerdiler hımmm.. Kanuni ve honda nın cruiser modellerini bir söylesenize bana yahu
    hahahaha
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10.000 bütçen var ve arkadaşların sana kanuni ile honda önerdiler hımmm.. Kanuni ve Honda nın Cruiser modellerini bir söylesenize bana yahu
    Kanuniden kastı stkanuni Gv250'dir sanıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)