Köpeklerden kaçmayı bilmek gerek yoksa !!!
Reklamlar
-
09 Nisan 2011, 10:25
aydin67 adlı üyeden alıntı
SELAM arkadaşlar,
bu köpek korkusu beni köyden çıkamaz hale getirdi,arkadaşlar köpeklerin huyu suyu değişiyor bazı azgın köpeklere karşı yanımda demir taşıyorum zarar veren hayvanın demirle dayağı hakedeceği kanaatindeyim motosikletime ön maşaya parale hortum içinde demir taşıyorum
yanlış anlaşılmasın bir fikirdir bi teoridir,bazı hayvan besliyenlere bakın o hayvana benzer bi tarafını göreceksiniz ben bi kuş besliyene şöyle dikkatlice baktım o kişinin yüzünde kuşa benzemeyi hissettim aynı şekilde saldırgan bi köpeği besliyeni gördüğümde sahibinde bir benzenti gördüm yani adam köpeğe benziyordu anlıyacağınız
hayvanları severim yalnız zararından da sahibi fazlasıyla sorumludur
off köyü düşünemiyorum bile, bizim köye gittiğim de o çoban köpekleri yokmu adamın 3 kulhu 1 elham okuyası geliyo hocam
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
Reklamlar
-
09 Nisan 2011, 11:46
bazı arkadaşlar çok iyimser nedense...hayvan sevgisini anlayışla karşılarım ama bana kaza yaptıracak çoluğuma çocuğuma veya yolda geçen başka bir insana korku dolu anlar yaşatacak köpeğe ben saldırırım...yeter ki canımı sıkmasın hayvanceiz...bu pembe şeyler yazan onlar bizim arkadaşımız zavallı çoğu aç namelerine de pek ciddiye almam...evinde köpek besleyen kişilerede pek hazetmem kusura bakmayın...din min açısından bakmıyorum ahlaki açıdan yozlaşmanın milenyum çağının bir rahatsızlığı diyorum...evlerinde kedi köpek besleyenlerin bunları gezdirip afbuyurun zıçtıkları kakaları poşetle eğilip toplayn (güya çevreye saygılılar) zatların psikolojik tedaviye ihtiyacları olduğunu düşünmekteyim...insanlık onuruyla bağdaşmayan tavır davranış ve hezeyan içindeler bence...
bunu düşünmeme sebep olan şey ise Anadoluda aç olan insanlarımız Darülacezede altına kaçırıp saatlerce o şekilde bekleyen bakıma muhtac yaşlı insanlarımız ve devlet yuvalarında sevgiye muhtac yavrular...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
09 Nisan 2011, 12:07
mete_han adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşlar çok iyimser nedense...hayvan sevgisini anlayışla karşılarım ama bana kaza yaptıracak çoluğuma çocuğuma veya yolda geçen başka bir insana korku dolu anlar yaşatacak köpeğe ben saldırırım...yeter ki canımı sıkmasın hayvanceiz...bu pembe şeyler yazan onlar bizim arkadaşımız zavallı çoğu aç namelerine de pek ciddiye almam...evinde köpek besleyen kişilerede pek hazetmem kusura bakmayın...din min açısından bakmıyorum ahlaki açıdan yozlaşmanın milenyum çağının bir rahatsızlığı diyorum...evlerinde kedi köpek besleyenlerin bunları gezdirip afbuyurun zıçtıkları kakaları poşetle eğilip toplayn (güya çevreye saygılılar) zatların psikolojik tedaviye ihtiyacları olduğunu düşünmekteyim...insanlık onuruyla bağdaşmayan tavır davranış ve hezeyan içindeler bence...
bunu düşünmeme sebep olan şey ise Anadoluda aç olan insanlarımız Darülacezede altına kaçırıp saatlerce o şekilde bekleyen bakıma muhtac yaşlı insanlarımız ve devlet yuvalarında sevgiye muhtac yavrular...
metehan abi 100/90 lık bır payla sıze katılıyorum
ben bana saldıran kopeklerı sevmıyorum onu savunan kışileride o köpeklere havale edıyorum terbıye etmelerı acısından bazı ınsanlarda sevmıyorum herkez herkezı sevmek zorunda degıl
insan sevgısıne sahıp olmayan bır suru ınsan varken neden doga sevgısının ıcındekı bu kopekcıklerı(saldırgan olan) neden seveyımkı doga saldırgan kopekler
olmadan daha sevımlı bence
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
09 Nisan 2011, 18:39
mete_han adlı üyeden alıntı
abi sen var ya 1 numarasın kaç gündür düşünüpte bir türlü veremediğim cevabı vermişsin nur ol
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
09 Nisan 2011, 19:29
[QUOTE=mete_han;2315261]bazı arkadaşlar çok iyimser nedense.
onlar sevgi kelebekleri hocam uçuşurlar rüzgar estikçe
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
-
09 Nisan 2011, 20:18
arkadaşlar ben bikere kaçmaya kalktım sonunda asfalt bana merhaba dedi
-
09 Nisan 2011, 20:46
bu gün yine bir köpekle karşılaştım. siyah, kaslı ve çok agresif bir köpekti. ben ona doğru yaklaşırken yere pusu kurdu. sonrasında dibime kadar girerek ve dişlerini göstererek sürekli havlayıp durdu. az ileri gidiyorum yolumu kesiyor, sonrasında sahibi geldi. tutmaya çalıştı, ben gitmeye başladım ama sahibnden kurtuldu ve yine peşime takıldı, yine durdum, yine havlayıp durdu. ve bunun gibi bundan daha büyük ve hırçın köpeklerle karşılaştım. hep aynı taktiği uyguladım.
elhasıl, fazla abartılacak bir mevzu değil. sadece biraz cesaret gerekiyor. ama ben de tırsmıyor değilim
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)