İnamayın.. Ben ne gözüne baktım ise nede kiçimi döndüm ise..
Sonuç aşağıda..
52 diş darbesi ile beni ısıran Kangal köpeğe tebrikler. - 21-06-2010, 16:55
--------------------------------------------------------------------------------
18 Haziran cuma günü ekili arazi içinde duran arı kovanlarımı düzenleyip bu yorgunluğun ardından eve dönmeye hazırlanırken duello başladı.
Sırtımdan gelen şiddetli bır darbenin ardından sağ elim koca bir kangal köpeğin ağzında idi. Sert bir tekme darbesi ile elimi kurtardım derken sayısız yerlerimden ısırmalar ve benim korunmam için hiçbir savunma gereci ve yakınlarımda kimsenin olmaması kangala şans vermeye devam ediyordu. Yapacağim tek savunma şekli tekme ve yumruklarımdı. Artık yüzüme dalmaya çalışan köpeği boğazından kapma hamlesi ile yere yıktım.Parçalanmış kollarım yaralanmış 8 parmağimın ve kan betmenin verdiği dezavantajla köpeği nefessiz birakarak etkisiz hala getirmeye çalıştım. Fakat iki parmağımı dişleri arasından kurtarmam için bir elimi birakmakla tekrar suratıma dalması için çok büyük şans vermem anlamında olacağından gırtlağını sıkmaya devam ettim. Yaklaşık 45 dakika kadar süren amansız mücademizin ardından ruhunu teslim etmesine saniyeler kalarak sahibi tesadüfen yanımızdan geçer oldu ve 3 kişi hayvanı zincirledi.
Bilanço; Bende 52 diş darbesi (Parçalanmış parmaklar,ısırılmış eller,kollar,bacaklar,sırt, bel, popo vs. Sonuç; galip gelen ben...
Kangal dediğin neki. !! Sivas olsa tuşa getiririm.
E... tabi her maç sonrası sporcuların hastaneden sağlık kontrolundan geçip kuduz aşilarını yaptırması, sıyrık ve yırtıklarını bandajlatıp evde istirahat etmesi ardından pansumallar , aşıları gibi şeyleri şu an bende yapıyorum.
Not: Eğer bir gün kapımda köpek beslemek gibi bir fikrim oluşursa asla ve asla Kangal..
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...#ixzz1IqE2ZkUT