http://www.motosiklet.net/forum/tazi...#ixzz1IqE2ZkUT bende baktım şimdi burdaki başından geçenlere abi,çok büyük bi olay atlatmışsın biraz geç ama geçmiş olsun
.
Benim korkum hızlı giderken köpeğin ön lastik tarafına doğru atlayıp kazaya sebebiyet verme durumu,yavaşsam zaten bakışıp geçiyoruz
ama hızlı gittiğim anlarda bir den fırlıyorlar içim kalkıyor o anda,fakat aniden çıkan köpeğede yapacak bir durum yok sanırsam.
Geçen 2-3 gün önce köpekten daha beter bir durum geldi başıma
.Arkadaşımı yazlığına götürmek için söz vermiştim daha önceden,hay vermez oalydım
.çatalca tarafların oturuyor yani yolumuz çatalca civarları,böle dağlık ormanlık bir kesim içinden gidiyoruz
artık yola yakın bi kovan mı var anlayamadık saymakta mümkün dğeil tabi ama bi arı bulutunun içinden geçtik o derece artık siz anlayın
Bizde hava güzel + 50km falan gidiyoruz çeşmelere çevreye bakıyoruz ortam güzel diye kaskların camlarını açık gidiyoruz.arkadaş arkamda olduğundan ona pek bişey olmadı ama benim kasktan içier 3 tane arı girdi çıkartamıyorumda çok fenada ısırıyorla yolda mıcırlı nerdeyse motoru yatıracaktık
ucuz kurtardık sonuç olarak yüzüm şişti ve 1 2 gün kaşıntı oldu ama şimdi şişler iniyor
.
daha da kaskın camını açmam bu bir ders oldu