üstad hoşgeldin,
helal olsun ilk mesajda nasıl hortlattın iki senelik başlığı, sevgiler sana
üstad hoşgeldin,
helal olsun ilk mesajda nasıl hortlattın iki senelik başlığı, sevgiler sana
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
valla tek kelimeyle pes yani yakında 10 cc racing yapar bu adamlar yalnız arkadaşında dediği gibi racing kullanmak isteyen 16 yaşında bir bayana cbr 1000 verseniz ne yapar vereceksin bu motoru oyalanacak işte
CBR 125 R
abi bu motor kaç basıyor yaw? 300 falan yapar herhalde way anasını bee gavur ne motorlar yapıyor
güzel işte ..
sonuçta HONDA - HAYAT ONDA
hocam gene atladık. bu topic hortlatılmışş...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Berbat bişey, yokuş aşağı 80 anca yapar heralde....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bahsettiğimiz motor nsr 50 r dır işte motorun videosu yamaha rx-z ile beraber çekilmiş ayrıca dishy 80 yapar heralde diyosun ama motor 100 km li hızlara rahat ulaşıyo 50 cc lerı pek yabana atmayın isterseniz
50 cc motoru o kadar kasmakta ki amaç ne peki ? Eğer 100 km hıza ulaşmak istiyorsan alırsın Cbr 125 alla alla yaaaaa.... Enduro alıp, 300 yapmaya çalışmak kadar saçma...
Arkadaşım kasmak değil amaç herkezin kendi zevki ve tercihidir ama sen burda gelip motor için 80 anca yapar dıyosun senın yaptıgın ne oluyo peki?
Benim ki de görüş bildirmek oluyor İki yıldır olduğu gibi, giriyorum, okuyorum, yazıyorum Yazarken de kimseye sormuyorum Bundan sonra sende cevap yazıp, topiği ikili atışmaya çevirmezsen iyi edersin..
Arkadaşım bişey yazmıycam haklısın oke.
sana bi sorum olcak bi romet kullanıcısı olarak memnunmusun motordan bnde amayı düşünüyorumda ama bn 150cc 99 model alcam;13748 adlı üyeden alıntı
tam benim yeğene göreymiş 10 yaşındaki çocuğun altına veriririz 10 sene sonra valentino rossiye kafa tutar hale gelir...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Yerinden kalkamıyo bi motorda ssen alacaksın ancak
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
hocam bu alet kaç bg:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)