Yol vermeyen arabalara psikolojik yanıt :)
Reklamlar
-
o yüzden o çukurlara pcx girsin. çukurlara öküz dersek öküzlere hakaret olur, ayıp olur.
pcx trafiğin canıdır, kanıdır. en baba cuma trafiğinde 4. Levent Kartal merkez 45 dk dır.
normal akşam trafiğinde 35 dk dır. süreler (bana göre risk almadan gidilen hızlarla yapılmıştır) daha hızlı gidilse sürelerde 2-3 dk daha kısalma olabilir belki.
trafik yok 23-24 dk dır.
bunları yaparkende 2,5lt/100kmyi geçirtebilenin elini öperim.
Reklamlar
-
ya abicim sana "ben bekliyorum sende bekle" diyen zihniyet hanzonun onde gidenidir. sen ona boyle bir kapak yaparsan bir dahaki sefere o hanzo ayilik seviyesini arttirarak diger motorculara kabus olabilir. bunuda dusun.
-
Merhaba,
Saygı, herşeyin başı saygı..Trafikte saygı,büyüğe saygı, düşüncelere saygı ..Belki de saygı uymayı öğrendiğimizde değişir işler (?) Sıkışmış trafikte,bir motorsikletlinin ilerleyip gidebiliyor oluşu,bekleyen insanları delirtiyor. Bunu o sıkışık trafikte ilerlerken gayet net görebiliyoruz bazen..
Ben defansif sürüyorum ,kırmızı ışıkta ilerleyip,en önlere geçmiyorum.Nasılsa yeşil yanınca,onlar geçiyorlar beni
-
Motosikletin normal bir şeritte araba gibi gitmesi için saygı lazım araç sürücüleri motosikletin üstüne çıkacak nerdeyse ...Kimsenin en öne keyfinden geçtiğini düşünmüyorum olurda biri hızını alamayıp arkadan gelirse diye kendisini garantiye alıyor motosiklet kullanıcıları bunuda en önde iki aracın arasında durarak yapabiliyor
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)