Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda İnnovada Karar Kıldım.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Arkadaşlar, belki de bana kızacaksınız. Burada ybr muhabbeti yaptı, ama vazgeçip şimdi innova alıyor diye.

Buna pazar günü kesin karar verdim. Kuryelik yapan arkadaşlara sordum. Forumlarda araştırdım. En nihayetinde bu işte usta olan kişilere danıştım. Benim gibi hafta içi günde 10 - 15 kilometre yol yapan, işten eve gidip gelen biri için ybr motorunun uygun olmadığını söylediler çoğunlukla. Uzun mesafeler için daha uygundur. Yarı otomatik motor al, dediler.

Bugün de çok temiz bir innova denk geldi, tanıdık işi. Dayanamadım benim emektar cygnus rs satıverdim. Yarın satışını da alıyorum innova nın dönüş yok artık.

Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz, innovanın kullanımı bizim gibi scootercilere uygun mudur? Vites olayından zorluğu var mıdır?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yok arkadaşım hiç merak etme.1 hafta içinde alışırsın.Ancak 1. vitese dikkat et.Makine altından fırlayabilir.Az yakar.Hele honda tartışılmaz...Sağlam yapılı motosiklettir cup.Ancak yapacağın şey yağ! Kesinlikle dikkat et.Kullanma kılavuzunda yazan yağı koy.Ben yarı sentetik power 1 castrol kullanırım 10-40.
    Çok fazla hız yapma.(Lastik incedir.) Vites değiştirirken elini gazdan çek ki motor küt diye vurmasın.Kompresyon (yanlışım varsa affola) oranı fazla olduğu için 1. viteste ellerine yığılma olacaktır gazı bıraktığında.Güle güle kullan.Motosiklet forumumuza resimleri en kısa zamanda beklerim.

Motosikleti
    Çelik sk 125
    Scootere göre biraz daha zevkli sürmesi ama normal bi vitesli kadar değildir aldıgın motor benim bi arkadasımda var üzerinde zıplasan yinede bişe yapamazsın o motora almıssın zaten hayırlı olsun diyelim kaç model aldıgın motor rengi ne filan yazarsan daha anlayıslı olur.
    Peugeot 103<Mobylette<Çift Mobylette<Mondial 125 uag sonradan 150lik oldu :)<Kanuni breton 125<Çelik sk 125 :bounce:

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    Alıntı mustf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, belki de bana kızacaksınız. Burada ybr muhabbeti yaptı, ama vazgeçip şimdi innova alıyor diye.

Buna pazar günü kesin karar verdim. Kuryelik yapan arkadaşlara sordum. Forumlarda araştırdım. En nihayetinde bu işte usta olan kişilere danıştım. Benim gibi hafta içi günde 10 - 15 kilometre yol yapan, işten eve gidip gelen biri için ybr motorunun uygun olmadığını söylediler çoğunlukla. Uzun mesafeler için daha uygundur. Yarı otomatik motor al, dediler.

Bugün de çok temiz bir innova denk geldi, tanıdık işi. Dayanamadım benim emektar cygnus rs satıverdim. Yarın satışını da alıyorum innova nın dönüş yok artık.

Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz, innovanın kullanımı bizim gibi scootercilere uygun mudur? Vites olayından zorluğu var mıdır?
    usta vites olayını kafana takma 2-3 gün en fazla 1 hafta sonra alışırsın.doğru karar vermişsim. kaç model, kaç km de yazarsan daha açıklayıcı olur. ayrıca bi ara fotoğraflarını koyda görelim. (((hayırlı olsun.)))

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    hayırlı olsun bende isterim ama celik jant olsn :D

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Motor 2008 mavi renkte. Bir tanıdığımın arkadaşına ait. Adam almış kullanmamış depoya koymuş motoru. Sanırım bir sene filan binmiş. Orjinal çanta, honda ön cam filan var. Çelik jant oldukça temiz motor. Sıfır gibi yani, üzerinde bir çizik bile yok.

Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok arkadaşım hiç merak etme.1 hafta içinde alışırsın.Ancak 1. vitese dikkat et.Makine altından fırlayabilir.Az yakar.Hele honda tartışılmaz...Sağlam yapılı motosiklettir cup.Ancak yapacağın şey yağ! Kesinlikle dikkat et.Kullanma kılavuzunda yazan yağı koy.Ben yarı sentetik power 1 castrol kullanırım 10-40.
    Çok fazla hız yapma.(Lastik incedir.) Vites değiştirirken elini gazdan çek ki motor küt diye vurmasın.Kompresyon (yanlışım varsa affola) oranı fazla olduğu için 1. viteste ellerine yığılma olacaktır gazı bıraktığında.Güle güle kullan.Motosiklet forumumuza resimleri en kısa zamanda beklerim.
    Aslında elini gazdan çekince kompresör yapar.Vites attırması çok kolaydır.10 yaşındaki çocuklar bile yapıyor ama ne olursa olsun vites düşürmesi çok zordur.Vites düşürürken basıcaksın geriye doğru çok hafif gaz vereceksin ki motor direk kompresör yapmasın.
    Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Motoru bugün aldım bütün gün üzerinden inmedim. Ki hayatımda kullandığım ilk vitesli araç bu. Ne ileri ne geri almada sorun yaşamadım. Kullanımı kolay zevkli 125 lik scootere göre oldukça güven verici yol tutuşu var.

Bir de şu ruhsat işlerindeki değişikliğe hayran kaldım. Süper abi ya. Herşey noterde bitiyor. Eskisi gibi 300 lira gitmiyor. Herşey 75 e tamam. Trafiğe gitme derdi yok. Hazır olunca ya gidip alıyorsun veya evine postalanıyor. Süper bişey arkadaşlar...

Hayırlı olsun kardeşim.En yakın zamanda fotoğrafları bekliyorum. Dediğim gibi castrol...Kalite...1. vites...

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    En iyi motor bence Innova'dır. Güle güle kullan arkadaşım.
    Motosiklet = Özgürlük

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    hayırlı olsun.. en kısa zamanda fotoğraflarını bekleriz..
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Sağolun. Bakalım en kısa zamanda eklemeye çalışırım.

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş hayırlı olsun kararın.

Honda İnnova süper motor. Az kullanmışlığım var ama esas uzun sürekullanan arkadaşlarımdan edindiğim bir izlenimi eklemek lazım. Eğer özellikle kilolu biri isen, lastiklere dikkat et. Çok fazla teker patlatması sıkıntı yaratmakta imiş... Onun haricinde, sıkıntısız, motor büyüklüğüne göre yeterince güçlü, çok az yakan bir motor tekerlere dikkat
    Poturdak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Güzel motor almışsın.Güle güle kullan.

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Arkadaşlar motorumun resmini ancak avatara ekleyebildim kusura bakmayın biraz teknoloji özürlüyüm de.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    en güzelini yapmışsın kardeşim

hayırlı olsun
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)