Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motorsiklet ve yardımseverlik ..

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    selam arkadaşlar öncelikle başıma gelmiş bir hadiseyi paylaşmak istiyor ve bunları yaparkende aklımdaki soru işeretlerini gidermek istiyorum. konusu geçen yolculuğum kocaeliden bursaya yaptığım yolculuğun dönüşünde gerçekleşti o gün motorsiklete binmiş olmama ve motorsiklet kullanıcısı olduğuma adımın motorcu diye geçmesine oldukça fazla memnun ve hoşnut oldum ..

dönüş yolu kestirme olduğu ve birazda geç kaldığım için orhangazi iznik karamürsel yolunu seçmiştim bilgisizliğim, sonucu yedek depomunda açık olduğunu daha gider diyerek benzinden sebep yolda kalmamla başladı herşey ,motorda bir gram benzinim kalmadı ,belki bir saat otostop çektim bir sonraki benzinliğe gidip bir şişeye vs. ye biraz benzin alıp geri gelmekti düşüncem, saat bayağı geç olmuştu arabaların hiç biri oralı bile olmadı zaten iznik yolunu bilenler bilir geniş ama tenha bir yoldur ,öyle kara kara düşünürken,bana yakın olan birilerini düşünüyordum kim bana yardım edebilir diye benzinliğe 3-4 km vardı motoruda yol kenarında bırakıp yürümeyi göze alamadım,dizlikli pantolon ve botlar sıkıntı veriyordu ,hem motoru itip hemde arkama bakına bakına ufak ufak motorla yürüyorduk, kendi aptallığıma doymayayım diyede homurdanıp duruyordum 50 tane benzinlik geçtim bu sırada arkamda 6 tane far beliriverdi ,homurtularından en az 650 lik makinalardı bende afalladım ne oluyoruz hallerine girdim bir anda sağolsunlar isimlerini soramadığım 6 motorcu ağabeyim durumu farkeder farketmez firenlere asılıp kerdeşim hayırdır problem ne deme zahmetini göstererek işte motorculuk budur diye düşünmeme sebep oldular ve beni ilerideki benzinliğe kadar çektiler , aslında motorculukla alakası olmamalı insanlıkla alakalı olmalı ama neden motorcunun derdini motorcu anlıyorda, kamyoncunun sorunu olduğunda yanında birtane bile kamyon göremiyoruz ne demek istediğimi sanırım anlatabildim,(ÇÜNKÜ BİZ MOTORCUYUZ) Sevgi ve hürmetler....
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN

iki tekerlek aşktır diyoruz, boşunamı diyoruz.
    What goes around, Comes back arround...

Motosikleti
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

iki tekerlek aşktır diyoruz, boşunamı diyoruz.
    aynen mehmet arkadaşım 2 tekermi gerisi yalan abi,goldwıngden, scoterına kadar sevgiler

Motosikleti
    yamaha r 6
    çok hoş bi anı aslında
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

Motosikleti
    BURGMAN
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen mehmet arkadaşım 2 tekermi gerisi yalan abi,goldwıngden, scoterına kadar sevgiler
    cc ayrımı yoktur aslında motorcular arasında.
    kafasında kaskı olmayan motorunda ayna olmayan abuk subuk sürücüleredir bizim tavırlarımız.
    onun dışında 50 cc bile olsa, durumun ciddiyetinden haberdar hayatına önem veren insanlar herzaman selamı alır selamı verir

isterse goldwing i olsun, kafasında kaskı üzerinde montu yoksa dönüp selam vermem, vermeyiz

Motosikleti
    Alıntı 54RENA54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok hoş bi anı aslında
    aynen alicim insan güzel hadiselerde yaşıyor kötü olanlarıda fakat motorcuya motorcudan kötülük görmedim ve 18 yıldırda motor kullanıyorum yolda tanımadığım olsun farketmez motorcumu gördüm illaki selamı çakarım,veremiyorsam sellektör yaparım,onuda veremedim başımı sallarım oda olmadı kornaya basarım sonuçta kendimi yırtarım

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    trafikte yüzlerce araba karşılıklı geçer ama kimse birbirine selam vermez, ama motorcular selamlaşır.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    yamaha r 6
    aynen alicim insan güzel hadiselerde yaşıyor kötü olanlarıda fakat motorcuya motorcudan kötülük görmedim ve 18 yıldırda motor kullanıyorum yolda tanımadığım olsun farketmez motorcumu gördüm illaki selamı çakarım,veremiyorsam sellektör yaparım,onuda veremedim başımı sallarım oda olmadı kornaya basarım sonuçta kendimi yırtarım
    aynı abi hatta camı açarım yaklaşırım aynı istikamete gidiyosak o egsozu dinlerim dinleyebildiğim kadar...
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir şey dikkatimi çekti. Kurye, pizzacı v.s. motorlara selam verdiğimde başta bir şaşırıyorlar. Özellikle scooterlar. Pek selam verilmiyor galiba bu insanlara. Halbuki en ağa babasından motorcular onlardır yahu...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Çok etkilendim

Motosikleti
    BURGMAN
    Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir şey dikkatimi çekti. Kurye, pizzacı v.s. motorlara selam verdiğimde başta bir şaşırıyorlar. Özellikle scooterlar. Pek selam verilmiyor galiba bu insanlara. Halbuki en ağa babasından motorcular onlardır yahu...
    katılıyorum, lakin bir kaç kez şahit oldum adamları hakkaten sallamıyor kimi artisler.
    benim motorcunun oraya gelen dominos kuryeleri var.
    bu selam konusunda hakkaten üzücü olduğunu söyledi özellikle sorduğum halde 6-7 farklı sürücü.
    aslında hepsi dünya tatlısı çocuklar ve aslında +500 cc sürücüleri.
    enteresandır

Motosikleti
    sevgili arkadaşım şimdi kendini kuryeci gibi 24 saatini motor tepesinde geçiren biri olarak düşünürsen olay belkide senin içinde sıradanlaşabilir ama istanbulda bir çok kurye bana yol bulma konusunda yardımcı olmuştur allahtan gps aldımda kuryelerde rahatladı bende fakat birazda onların pisikolojisiyle düşününce durumun normal olduğunu sende anlarsın onlar bizim gibi motorla gezeceğiz diye güzel havaları beklemek gibi bir lüksleri yok,adamın derdi bini aşmış malı nasıl teslim ederim ,öbürüne nasıl yetişirimin derdinde çoğu zaman ayazdan yağmurdan ,buğudan gözünün önünü zor görüyor o pisikolojide bırak selam vermeyi dalgın kafayla seni görmez bile ki haklı olarak motorcuysa kötüde bizim motorcumuz bu böyle bir aşkmış demek

TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Türkçe giderse, Türkiye gider!

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    insanlıkla alakalı... bende elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 teker kardeşliği budur işte selam konusunda geçen benim de başıma tatlı bir olay geldi yolda ağır ağır giderken arkadan bi vızırtı geliyordu aynaya bi baktım uzunları yakmış bi ss makine ( zx-6r) ses yavaşladı yanıma sokuldu selamı çaktı gitti nasıl hoşuma gitti anlatamam

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili arkadaşım şimdi kendini kuryeci gibi 24 saatini motor tepesinde geçiren biri olarak düşünürsen olay belkide senin içinde sıradanlaşabilir ama istanbulda bir çok kurye bana yol bulma konusunda yardımcı olmuştur allahtan gps aldımda kuryelerde rahatladı bende fakat birazda onların pisikolojisiyle düşününce durumun normal olduğunu sende anlarsın onlar bizim gibi motorla gezeceğiz diye güzel havaları beklemek gibi bir lüksleri yok,adamın derdi bini aşmış malı nasıl teslim ederim ,öbürüne nasıl yetişirimin derdinde çoğu zaman ayazdan yağmurdan ,buğudan gözünün önünü zor görüyor o pisikolojide bırak selam vermeyi dalgın kafayla seni görmez bile ki haklı olarak motorcuysa kötüde bizim motorcumuz bu böyle bir aşkmış demek
    Ben zaten kuryeler selam vermiyor demedim bro... Kuryelere kimse selam vermiyor dedim...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

Motosikleti
    Alıntı TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşım vermiş olduğun link açılmıyor ne demek istediğini anlamış deilim sevgiler...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    sevgili arkadaşım vermiş olduğun link açılmıyor ne demek istediğini anlamış deilim sevgiler...
    Ben anladım
    Motor deme moto de diyo abi

Motosikleti
    Ben zaten kuryeler selam vermiyor demedim bro... Kuryelere kimse selam vermiyor dedim...
    valla benim için samimi söylüyorum farketmiyor kuryesi vs. haklısın aynen katılıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 ----------

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben anladım
    Motor deme moto de diyo abi
    bilmemek değil öğrenmemek ayıp

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum, lakin bir kaç kez şahit oldum adamları hakkaten sallamıyor kimi artisler.
    benim motorcunun oraya gelen dominos kuryeleri var.
    bu selam konusunda hakkaten üzücü olduğunu söyledi özellikle sorduğum halde 6-7 farklı sürücü.
    aslında hepsi dünya tatlısı çocuklar ve aslında +500 cc sürücüleri.
    enteresandır
    insanlardan bahsediyoruz mehmet arkadaşım herkez bir olmaz tabiki motosiklet kullanıpta artisti uyuz insanlar yokmu elbette var vakat onlar uyuzluğunu başka şeylerle yapıyorlar sanki 500 lük olarak lense ederken daha ne demek istediğini anladım bu ayrı bir tartışılacak konudur fakat gurup gezilerini severim hızı sevmem yok efendim onun motoru 500 lükmüş bana selam vermemiş hayabusa ya biniyomuş tavır yapıyormuş yapar ama bunlar tatlı rekabetlerdir,olay ne anlatırken nerelere gelecek , bir konuda bunun için açarız kurtlarını dökmek isteyen döker bizde eğlenir öğreniriz

seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı seyitster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 teker kardeşliği budur işte selam konusunda geçen benim de başıma tatlı bir olay geldi yolda ağır ağır giderken arkadan bi vızırtı geliyordu aynaya bi baktım uzunları yakmış bi ss makine ( zx-6r) ses yavaşladı yanıma sokuldu selamı çaktı gitti nasıl hoşuma gitti anlatamam
    artisler var evet ama son yaşadığım olaydan sonra anladım ki gerçekten harbi motorcu ruhunuda taşıyanlar var gold winge de binsem honda today e binene bile selam veririm arkadaş

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)