Merhaba
1999 model Suzuki GSX-R 750 almayı düşünüyorum. Yalnız modeli eski olduğu için parça sıkıntısı yaşanır mı, çekimser kalıyorum.
Üstadlar yardımcı olursa memnun olurum.
Teşekkürler.
Merhaba
1999 model Suzuki GSX-R 750 almayı düşünüyorum. Yalnız modeli eski olduğu için parça sıkıntısı yaşanır mı, çekimser kalıyorum.
Üstadlar yardımcı olursa memnun olurum.
Teşekkürler.
Alacagin motorun , ana mekanik ve motor kismi temiz ve bakimli ise kalan parcalar bir sekilde muadil motorlardan bulunur. Bu tip motorlarda surekli yuksek devirde kullanilmaktan asinma daha cabuk gerceklesir ve yag daha cabuk eskir. Sahsi onerim motoru iyi bir ustaya gostermen ve motorun yagini komple bosaltip , yagin icinde metal parlamasi yada yagin ustunde renklenme varmi iyice kontrol etmen. Bu tip bir sikinti metal aksamin bir birine surtunmesi ile olusan metal tozundan olur. Boyle bir durumda motoru alma kesinlikle. Yada hurda fiyatina anlas. (Ama buyuk ihtimalle satici yeni bir enayi bulmak icin bunu kabul etmez)
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arkadaşım 99 model bi motora değerinin iki misli masraf ettim çok pişmanım 3 kuruş fazla ver daha iyi seni üzmeyecek bişiye bin derim ..
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Satın almaktan vazgeçtim. Bilgilendirme için teşekkürler.
ön yargılı olmayın ... almadan önce servise mutlaka gösterirsiniz zaten ... 99 model diye illla sıkıntılı olacak diye bir durum yok ... 2010 olupta cigeri bitmiş makinada olabilir , 1999 olupda tıkır tıkır çalışan makinada olabilir ....
bir bakıyoruz kimse motoru bile görmeden kesmiş biçmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)