Okan Bayülgen'in Depremden Kaçış Planı!
Reklamlar
-
Benimde böyle bir fantazim var...yani beklenen İstanbul depremi olursa tek ulaşım vasıtamız motosikletler olacak...tabi depremin verdiği tahribata göre değişir...
http://magazin.haberturk.com/herkes-...en-kacis-plani
...........
Okan'ın depremden kaçış planı!
Bayülgen’in motor tutkusunun nedeni ortaya çıktı
HT MAG / ZAFER AKBAŞ
Uzun bir süredir motosiklet kullanan ve son olarak da kendine Suzuki Hayabusa alan Okan Bayülgen’in motor tutkusunun altında deprem ve tsunami fobisi olduğu ortaya çıktı. İstanbul’da olacak büyük bir deprem ve akabinde oluşucak tsunamide meydana gelecek trafik karmaşasından motoruyla kurtulmayı planlayan Bayülgen, herkese motor tavsiyesinde bulundu.
Ünlü şovmen, motosikletinin eşiyle çocuğunu alabilecek kapasitede olduğunu söylerken, hali hazırda evinin tam kapısına yakın bir bölgede acil yardım ve gıda çantası da bulunduruyor.
DEPREMDEN MOTORLA KAÇACAK ÜNLÜLER
Olası büyük bir depremde motosikletle İstanbul’dan kaçmayı planlayan sadece Bayülgen değil. Birçok isim sırf bu korku yüzünden motosiklet tutkunu oldu. İşte o isimler:
Acun Ilıcalı: Otomobil tutkusu ile bilinen Acun’un aynı zamanda bir de Suzuki motoru var.
Hayko Cepkin: Cepkin’in arabası yok her yere Honda VFR 800 motoruyla gidiyor.
Tuğba Özay: Motor tukunu Tuğba Özay’ın da Suzuki GSXR 600 model bir motosikleti bulunuyor.
Kenan Doğulu: Ünlü popçu depreme İstanbul’da yakalanırsa şehirden özel yaptırdığı TT Custom’la kaçmayı planlıyor.
Pınar Altuğ Atacan: Atacanların 2 adet Vespa’ları bulunuyor.
Emre Altuğ: Ünlü popçunun BMW marka bir motoru var. Eşi Çağla Şıkel’i ve oğlu Kuzey’i rahatlıkla taşıyabilecek motoru onların da kaçış planının bir parçası.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
güzel fikirmiş
-
motor tutkusunun nedeni depremden kacmakmis hic gulecegim yoktu :D
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
hayabusaya ne gerek var çok rahat helikopter alabılcek parası varken bu sevdasını bir nedene bağlamış piskolik bişey:D
-
Depremle bağdaştırmak biraz garip olmuş
Okan bayülgen yıllardır motosiklete binmekte !
Acun Ilıcalı çok uzun yıllardır motosiklete binmekte!
Diğerlerini görmedim duymadım bilmiyorum !
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
Hayabusa yerine daha kıvrak bir 600 cc ile kaçabilirdi bence Kaçmak için motosiklet almak bu da ayrı ilginç motorcu48 in dediği gibi bir helikopter alması daha mantıklı
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
-
deprem ile sport makinanın alakası ne ise ?
emre altuğun bmw'si daha akıllıca
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Ah şu medya işte
Üstelik adamı deprem ve tsunami fobisi sahibi yapmışlar.
Eminim bir konuşmasında laf bir şekilde dönüp dolaşıp deprem sonrası motosiklet ile hareket etmenin daha kolay olacağına gelmiştir.
Alın size malzeme!!! Okan'ın şu şu fobileri var ve meğersem de motorunu depremden kaçmak için almış
-
Aga adam depremden tsunamiden kaçacaksa kendini dağa taşa vurması lazım. Bu sebeple yanlış seçim yapmış. Okan bu topici okursa kesin bi BMW çeker
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
-
Alper41 adlı üyeden alıntı
motor tutkusunun nedeni depremden kacmakmis hic gulecegim yoktu :D
+bir milyon
-
Motor_Derili adlı üyeden alıntı
Aga adam depremden tsunamiden kaçacaksa kendini dağa taşa vurması lazım. Bu sebeple yanlış seçim yapmış. Okan bu topici okursa kesin bi BMW çeker
Kros, enduro tarz motor daha mantıklı Allah göstermesin deprem olduğunda.. Ben dragstarla kaçamam diye düşünüyorum
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
cadde olmadıktan sonra hayabusa traşa bağlar.
1200 gs yada spor bir enduro olmazsa bir cacık olmaz.
bu bağlamda enduro aşkım daha ağır basıyor cruiser lere karşı
What goes around, Comes back arround...
-
motor tutkusu deprem korkusundansa,
Sizde ediverin öyle tutkunun içine
-
Aslında deprem korkusuyla motosiklet aldıklarına pek aklım kesmiyor.Ancak şunu söyleyebilirim ki (Ağır bir deprem geçirmiş biri olarak) Yüksek cc li motosikletler,deprem sonrası yolllara dökülmüş bina ve parçalanmış yollarda yürüyemez. Zaten olası bir depremde İstanbul' yollarında santim boşluk kalmayacaktır.Ancak küçük cc ve hafif motosikletler bu işe yarayabilir. 99 depreminde Yalova'dan Gölcük'e (35 dk.) ancak 4 saatte ulaşabilmiştim.O da ara ve köy yollarını çok iyi bildiğimden dolayı ulaşabilmiştim. Koca koca apartmanlar yollara devrilmişti.Allah(cc) bir daha böyle afetleri yaşatmasın.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
magazin haber.haberin ne ciddiyeti nede gercekciligine inanmaktayım
ha aksi durumda diyecegim. asaa kasımpassa
not:ben sehirdısındayım.olurda buyuk bır afetle karsı karsıya kalırsak
ılk yapacagım iş kaçmak degil.yardıma gitmek olacaktır
-
sırf bu deprem olcak diye her gece ceketim kaskım eldivenim takılı uyuyorum.depremden sonra scooterımla kaçarken bütün kızlar ne olur benide al diye yalvarıcaklar. işte o gün en güzeline bile res çekip yalnız ayrılacağım bu şehirden
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
draggy adlı üyeden alıntı
Kros, enduro tarz motor daha mantıklı Allah göstermesin deprem olduğunda.. Ben dragstarla kaçamam diye düşünüyorum
Ben kaçamam deme, "korkmuyorum" de
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
-
ahahahah felondan süper bir yorum daha
What goes around, Comes back arround...
-
hayabusa yerine Varadero alsaydı! malum enkazlar falan... zor olur şimdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)