Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Siz olsanız naparsınız

REKLAM ALANI
    QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Merhaba arkadaşlar bende göz bozuklugu var ve sanırım bu numaraya motor ehlıyetı alamazsın dedı doktor haytım basıma yıkıldı sankı afalladım bunca yıldır bunun ıcın beklıyodum motorları boylesıne delıcesıne seven bırıyımkı anlatamm yerı geldı sabahlara kadar beraber dik bazen dertleştik benim en yakın dostum motorum siz olsanız nparsınız aklım cok karısık motor surmye devam edermısınız ne pahasına olursa olsun yoksa bu hayalınızden vazmı gecersınız ben cocuklumdan berı hep bunun hyalını kurmustum ılk kendı motorumu 16 yasımda ypmıstım motorların cogu sorunundan anlarım elım cok ıyı anahtar tutar yanı motorposterlerı vs hayatımın bı parçası olan bıseyı bı keera koyup yolunuza devammı ederdiniz yoksa sürermiydinz Belkı yanlıs ama ben surmeye devam edıcem Allah kaza bela gostermesın ama tek korkum ehlıyetsızken bı araca vs çarpmak cok dıkkatlı kullanıyorum ayrıca hız meraklısıda degılım İnsanın enbüyük hayalının o gun geldınde olmıcanı öğrenmesi cok kötü bişi moralim inanın cok bozuk canım cok sıkkın bı tavsıye verın napıyım ben nasıl bırkıyım bu sevdayı yada devammı edıyım ama başka insanlara zarar vermekten korkuyorum ben motor surerken uzagı gormekte sıkıntı cekmıyorum sadece uzaktakı tabelaları okuyamıyorum yanı ınsan ve arabaları gouyorum ama doktor yınede olmaz dedı nıye anlamadım kac dereceye kadar ehliyet veriyorlar bılgısı olan varmı bı yardım edın lutfen sizinde canınızı sıktım kusura bamayın ama sızden baska paylasıcak kımsem yok insan sormadan edemıyo NEDEN BEN? hepinize teşekkürler
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Bende gözlükle kullanıyorum.Hem izmirde nelerini gördüm ben.Kavanoz dibi gözlükle motor kullanıyorlar araba kullanıyorlar.Sen git düzgün bir hastanede göz muayenesi ol.Gözlüğünü al tak ve bir daha git rapor için.Olmaz böyle saçmalık.
    Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    saçmalık yani, gözlükle araç-araba kullanmakta yasak olsun o zaman

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    İnsanın hayalinin gerçekleşme ihtimailinin olmaması gerçekten çok kötü bir şey .Bunu senin üzüntüne üzüntü katmak için yazmıyorum .İnsan her ne pahası olursa olsun hayallerının peşinden gitmelidir, tabi bu yolda giderken de kimseye ve kendine zarar vermeden.

Peki tedavisi falan yok mu? gözlük, lens veya ameliyat? . geçmiş olsun
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    Suan lens var ztn ama amelıyat ıcın bısı demedı daha hep tıp ılerlıyo dıo ıvır zıvır .. morelımı bozdu :S offf.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Göz numarana uygun bir lens takıp git muayene olmaya.Bozuk göz dünyanın sonu değil ya lazerle kalıcı olarak düzelttirebilirsin.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    lazer içinde 18yaş dıolar ama o da kesın degıl

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    raporlarda iki gözün toplam görme oranını hesaplıyorlar arkaşım gözlüklüydü gayet rahat aldı ehliyeti bir sorun çıkmadı başka kurslara sordun mu
    [B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:

Motosikleti
    sorunun gozluk degıl gorme mesafesı oldunu soyluolar

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Önce kapsamlı bir muayene ol ,eğer tavsiye aynıysa vazgeç kardeşim ,sonuç olarak ağaca duvara arabaya çarpman da sakat durum ama, ya biz çocuğu ezersen vicdan azabna nasıl dayanacaksın.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

takma..

boşver takma daha kapsamlı bi yerde muayene ol yada özel yerler var ordada alabilirsin büyütülecek bi şey yok moralinide bozma

Motosikleti
    FZR 600
    Bir motorcunun, motor ve ehliyet hakkını almak Büyük günahlardan bir tanesidir.
    hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    madem bu kadar çok seviyorsun motoru ben ne olursa olsun kullanmaya devam et diyorum ehliyetsiz kullanan binlerce kişi vardır.daha geçenlerde usta bir motorcuyla tanıştım 99dan beri ehliyetim yok diyor ama yinede kullanıyorum diyordu.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı rc_serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem bu kadar çok seviyorsun motoru ben ne olursa olsun kullanmaya devam et diyorum ehliyetsiz kullanan binlerce kişi vardır.daha geçenlerde usta bir motorcuyla tanıştım 99dan beri ehliyetim yok diyor ama yinede kullanıyorum diyordu.
    Bu sekilde hem kendi hemde karsisindakini tehlikeye atar. Bunun mu olmasini istiyorsun
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

bu konu uzerıne cok sey yazılabılırım
    lakın hem sıkmak hemde takıp edılemıyecegı dusuncesıyle
    uzatmadan;
    belkı trafıge cıkamayacaksın.hıcbırsey bu sevdandan seni alıkoyamaz
    burada bırcok vıdeo paylasıldı.vıdeolar arasında en cok dıkkatımı ceken bırcok organını kaybetmıs motosıklet sevdalıları bır sekılde motosıklet sevgılerını pekıstırıyorlardı.hernekadar anladıgım kadarıyla senın boyle bır sorunun olmasada
    dedıgım gıbı gün doğmadan neler doğar.artık göz üzerinde hertürlü operasyon yapılıyor bundan 10 sene önce ne mümkündü.sadece acele etme
    geç gelen mutlulukların değerine paha biçilemez.

Motosikleti
    ooo viraGOO
    saçma insanları şuça teşvik etmekten başka bişey değil bende ağır vasıta ehliyeti için sıbava giriyorum bu ay normal ehliyetimde gözlük olayı olmamasına rağmen şimdi kesinlikle gözlük takılmalı dendi. takmam demiorum ama motosiklet üzerinde gözlük kullanamam asla ! lensle kullanan arkadaslar varsa biraz burda açıversin konuyu abi rahat oluyomu yada ne biliyim rüzgardan kayar mayar aklıma bunlar geliyo
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Rox0ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR NS150
    bu ayda bende sınava girecem
    göz muayenesine gittiğimde benimde uzağı görme problemi vardı.doktor kontak lensle kullanabilirsin dedi,gözlük yazmıorum bu kıyagımı unutma diyede sırtımı sıvazladı

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    adamgibi bir doktora gidip al gözlüğünü ha başka bi durum varda doktor olmaz diyorsa o zaman doktoru dinle. trafikte yanlız değilsin başkalarınada zarar verebilirsin. geçmiş olsun.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Yorumlar için cok sagolun normalde benım insan agac vsvs. gormemde bı sıkıntı yok sadece uzaktan flan plakları okuyamıyorum başka bir yerde muayne olup sonuca bakalım olmazsa 1 yıl daha beklıyıp amelıyat olurum ama neden 1 yıl erken ehlıyetımı almıyım.(amelıyat olayını bırde dunya goz hastahanesıne sorucam bakalım nedıcekler )Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Çok saolun

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı QM50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lazer içinde 18yaş dıolar ama o da kesın degıl
    18 yaş öneli çünkü gözün tam gelişmiş durumda oluyorda sendeki numara durumu nedir?
    mesela benim sol gözde +5 miyop -2hipermetrop +2 de astiğmat var
    sağ gözüm sapasağlam
    ehliyetim de de kontak lens gözlük yazıyor?
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)