Merhaba arkadaşlar bende göz bozuklugu var ve sanırım bu numaraya motor ehlıyetı alamazsın dedı doktor haytım basıma yıkıldı sankı afalladım bunca yıldır bunun ıcın beklıyodum motorları boylesıne delıcesıne seven bırıyımkı anlatamm yerı geldı sabahlara kadar beraber dik bazen dertleştik benim en yakın dostum motorum siz olsanız nparsınız aklım cok karısık motor surmye devam edermısınız ne pahasına olursa olsun yoksa bu hayalınızden vazmı gecersınız ben cocuklumdan berı hep bunun hyalını kurmustum ılk kendı motorumu 16 yasımda ypmıstım motorların cogu sorunundan anlarım elım cok ıyı anahtar tutar yanı motorposterlerı vs hayatımın bı parçası olan bıseyı bı keera koyup yolunuza devammı ederdiniz yoksa sürermiydinz Belkı yanlıs ama ben surmeye devam edıcem Allah kaza bela gostermesın ama tek korkum ehlıyetsızken bı araca vs çarpmak cok dıkkatlı kullanıyorum ayrıca hız meraklısıda degılım İnsanın enbüyük hayalının o gun geldınde olmıcanı öğrenmesi cok kötü bişi moralim inanın cok bozuk canım cok sıkkın bı tavsıye verın napıyım ben nasıl bırkıyım bu sevdayı yada devammı edıyım ama başka insanlara zarar vermekten korkuyorum ben motor surerken uzagı gormekte sıkıntı cekmıyorum sadece uzaktakı tabelaları okuyamıyorum yanı ınsan ve arabaları gouyorum ama doktor yınede olmaz dedı nıye anlamadım kac dereceye kadar ehliyet veriyorlar bılgısı olan varmı bı yardım edın lutfen sizinde canınızı sıktım kusura bamayın ama sızden baska paylasıcak kımsem yok insan sormadan edemıyo NEDEN BEN? hepinize teşekkürler