motorlarımızı nereye koyuyoruz
Reklamlar
-
ben apartamanda bodruma koyuyorum artı arkaya kilit ön disk e kilit direksiyon kilidi en son da bodrum kapısını kilitliyorum hırsız a kilit dayanmaz ama benimkini çalacak olan biraz uğraşsın açarsa zaten yapacak birşey yok zaten çalmaya uğraşırken işi uyanırsam o zaman işler değişir çifte ile domuz kurşunu sıkmazsan adam değilim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Bencede ufak bi garaj yapman daha iyi olur İlkay abi.
Ben eski motorum için garaj yapmıştım 2008'de, ama maliyeti düşük olsun diye saçtan yapmıştım, o zaman 250 tl'ye maal olmuştu, yagmur yagdıgı zaman paslanmasın diye birde boyamıştım, köşeleride plastik silikon ile doldurmuştum, içine su girmesin diye, toplam 300 tl'yi bulmuştu, şimdide en fazla 400 tl olsun, bencede uygun bi yer bulabilirsen kendi garajını yapman daha mantıklı İlkay abi.
sinan abi istanbulda nereden nasıl yaptırabilirim bu tarz birşey. yardımcı olabilirsen sevinirim açıkçası
benimde aklımda olan şey bu çünkü ilk başta betondan yapmaya kalksam binada sonra anlaşmazlık çıktımı verdiğin paraya yazık demiri satarsın geri en azından.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Yalova'dayken evin içerisinde duruyordu
Şimdi Kapalı Otoparkta duruyor; aylık 50 Lira
senin tuzun kuru olm
yalovadaki evi bilmezmiyim turuncu hyoyu çıkartana kadar akla karayı seçtim umarım kalas kırılmaz vs diye ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Merdiven boşlugunda 3 Zincirle kilit+Disk kilidi Malum hırsız çok birde üstünü kapatıyorum
-
garajda duruyor üsüt örtük şekilde
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
waLLa evimin önündeki açık oToparkTa binadaki araçLarın arasına bırakıyorum. akLım kaLmıyor değiL ama yapacak bişey yok.
Bugünde branda aLdım TakTım, o dakkadan beri haLa yağıyor mübarek =))
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
sinan abi istanbulda nereden nasıl yaptırabilirim bu tarz birşey. yardımcı olabilirsen sevinirim açıkçası
benimde aklımda olan şey bu çünkü ilk başta betondan yapmaya kalksam binada sonra anlaşmazlık çıktımı verdiğin paraya yazık demiri satarsın geri en azından.
İkitelli organize sanayi bölgesi, Metal iş sanayi sitesinde yaptırabilirsin İlkay.
Veya Esot sanayi sitesinde de yaptırabilirsin.
Adamların işi sırf demir ve saç üzerine
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
İkitelli organize sanayi bölgesi, Metal iş sanayi sitesinde yaptırabilirsin İlkay.
Veya Esot sanayi sitesinde de yaptırabilirsin.
Adamların işi sırf demir ve saç üzerine
desene karşıya geçecez seve seve
-
bizim aparmanın duvarına balkon altına korkuluklara kilitliyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
dukkana koyuyorum evin altında eskiden garaja koyuyordum artık koyamıyorum indirip cıkartırken biraz sıkıntı oluyor ama alıstık
-
-
i.canver adlı üyeden alıntı
Resimler anlatmıştır heralde
Köpek olduğu sürece problem yok
Hocam bence bu köpek ayakta zor duruyor
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Valla hocalar köpek ordan kimseyi geçirmez videolu anlatımda yaparım hani biri geçerken yoldan kendini yırtıyor görünüşe bakmayın siz
-
sinan abi şu saçtan garaj olayında kaç mm'lik saç kullandın birde kaynak işini nasıl yaptın senmi yaptın yoksa onlar parçaları getirip kendilerimi yaptı? birde iskelet kurmak gerekmiyormu öncelikle sağlam olması için ?
-
İlk başta mecburen bırakıcaz dedim kendi kendime ama iyi ki de kapalı garaja koymuşum. Garajda herkesin kendine ait bir dolabı var. İçine motor kullanırken ya da bakım yaparken kullandığınız eşyaları koyabiliyorsunuz. Bir de aklım dışarıda kalmıyor. Ha gitti ha gidecek diyene kadar helal olsun her ay bayıldığım 50 liraya
[COLOR="Blue"][B][I](K)endini (A)sla (S)alak yerine (K)oyma
KULLANALIM...[/I][/B][/COLOR]
-
beyler benimki apartmanın kapalı garajında motorda bir disk kilidi bir adet asma kilit ve direksyon kilidi var. Garajın kapısıda zincirle kilitli ama genede tırsmıyor degilim
-
isparka bırakıyorum kapalı garaj aylık 35TL
-
-
bu konuda biraz şanslıyım koskoca kapalı garajda tek başına duruyo benim ufaklık
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)