Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motosikletin önünü nasıl kaldırabilirim?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Bence motosiklet bir ulaşım aracından öte bir zevk bir yaşam tarzıdır. Herkesin tarzı farklıdır. Kimisi dağa taşa tırmanmayı sever, kimisi uzun yollarda sürmeyi, kimisi rüzgar gibi geçmeyi vs... Herkesin tarzına saygı duymalıyız ve yanlış yapanları referans göstererek herkesi aynı kefeye koymamalıyız. Yani arkadaşlar ön kaldırma işini trafiğe kapalı alanda insanların canlarını ve mallarını tehlikeye atmayacak şekilde yapıyorlarsa bence bize oturup zevkle izlemek düşer, ama başkalarının zarar görme ihtimali varsa tabiki buna müdahale edilmeli gerekiyorsa polise bilgi verilmeli...
    Enduro forever :cat:
    Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ooo viraGOO
    dostum ben 4 5 yıldır teker yapıyorum 1 yıl önceye kadar scooter la bile tekere kalkıyo insan yalama oluyo hislerin her farklı motora bindiğinde tekere kalkmaya çalışıyosun ne scooter kaldı ne ss ne cross 85 kiloyum 50 lik scooter bile tekere geliyo öğrendikten sonra !

AMAAAA

1 KONU VAR Kİ UYARMAM GEREKEN ! 7 8 AY ÖNCE xl 500 croosla trafiğe kapalı bi sahil kenarında yanlayarak kumsaldan çıkıp patikaya geldim tekeri çektim 8 10 metre ilerledim ve birden kontorlü kaybettim ben yere motor benim üzerime 2 ay yataktan çıkamadım! sonra farkına vardım ki yanlış bu yaptığım kaskım montum olmasa belki yaşamda olmıycaktım ! huyumdan vazgeçmek için aldım bi çinli virago biniyrum ona ! 1 kez 2 kez 3 kez yaptıktan sonra ben bu işi biliyorum diyip ışıklarda daha sarıyı görünce çekicen tekeri köşe başında bi hatun kişi görünce çekicen tekeri sağda solda motora ilgiyle bakanları sesi duyup sana doğru kafasını çevirenleri görünce çekicen tekeri kiminden küfür yiycen kiminin helal olsun dediğini duyucan !
    boşver sen bu sevdadan vazgeç ss kullanıyosun zaten ister istemez motorunu ss gibi kullanınca tekere gelecektir kendiliğinden !
    Bu arada hatun meraklısı vs demedim öyle algılama en efendi adam bile bazen gaza geliyo kendini iyi hissediyo ve gereksiz hareketler yapabiliyo anlık olarak

tekeriniz düz bassın iyi forumalr
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    kaldırmak kadar , indirmesi kolay degildir bunu bilin saçma sapan şler yapmayın motorla ön kaldıracaksan git bi boş arazıde yap atınıznaki 2 teker bunu unutmayın 4 teker degil bu işler şakaya gelmez ne kimseyi üzün nede kendinizi maf etmeyin zararlı çıkan siz olursunuz yapmayın böyle şeyler altınızda racing mi var varsa arada yol ve hava şartlarına göre basarsın ama ön kaldırmak iyi birşey degil bazıları der ben çok güzel ön kaldırırım falanda filan bende derim devam et ilerde anlarsın ön kaldırınca ne olacagını baskada bişey demem istanbulda maganda çok hız sınırlarına uyuyorum yolda yazan hız sınırında gidiyorum arkamdan ticari taksı geliyor kornaya basıyor bide yapışmış benim arkama nerde takip mesafesi yok herkeze ehliyet verirlerse böyle olur sistem degişmeli ehliyet kursları trafikteki motosikletlere nasıl davranılacagınıda anlatsa çok güzel olur 4 lastikli ve daha fazla lastikli araç kullanıcıları allahtan bulsunlar baska birşey demiyorum allah var bizleride onlarıda görüyor elbet onların başına bir iş gelir şimdi konudan konuya atlamış gibi oldum ama bu bir gerçek arkadaşar neyse ben daha yazmıyayım bi başlarsam bir kitap yazarım

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ciddi ve güvenli TAHRİK gerekir bunun için..

birde hadi kalktı diyelim...onu indirmek te beceri isteyecektir..

yoksa kalktı,kaltı biraz daha kalktı ee ne olacak şimdi??

bazen indirmek için kaldırmaktan daha çok uğraşmak gerekebilir...

nereye çekerseniz çekin anlam değişmeyecektir...
    Abi burasını biraz çekersek anlam değişebilir

Şaka bir yana teker yapmak istiyorsan boş trafiğe kapalı asfalt bulup orda teker çalışmaları yapman senin en rahat tekere kalkış stilini bulmana yardımcı olacaktır. Ama bunu trafikte yapmamalısın.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Çekerek kaldırma,sürterek kaldırma,vurdurarak kaldırma,basarak kaldırma hangisini yaparsan yap mutlaka kalkar ama sen hangisini soruyorsun?

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    adam gibi kullandında tekere kaldırmak kaldı.
    zaten motosiklerini tanırsan teker problem olmaz.
    ss ler virajdan çıkarken devir yükselmeye bağladığında kaldırır tekeri direk.
    What goes around, Comes back arround...

irondark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR 600 k)
    Alıntı overrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SS'e falan özendiğim yok. Bedava verseler binmem. Motor ulaşım aracıdır, yollar da ulaşım içindir. Sen git otoyolda teker yap, devletin ambulansını, polisini meşgul et, arkandan ailen üzülsün, adam olup hizmet edesin diye seni yetiştiren, besleyen, okutan bu devlete daha doğru dürüst hizmetin olmadan göz göre göre niyazi ol, biz de ses çıkarmayalım öyle mi?

Senden hiç ümidim yok, anlayabileceğini zannetmiyorum ama belki birilerinin saçmalama damarı karbarmadan engel olurum diye cevap yazdım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------

kime anlatabilirsin ki dostum, millet de kaale almış cevap veriyo böylelerine... Ne şehittir ne gazi, bunlardan anca olur NİYAZİ
    Senin için motor ulaşım araçı benim için zevk aracı... Demegojiden başka birsey yazmamışsın türbünlere oynamışsın dostum... Benim nerde teker yaptıgımı sormadın veya burda teker yaparken fotograflarımı koymadım video larımı görmedin soran arakdasa yazdıklarımı tam okumamışsın sanırsam yazı uzun oldugu icin sonuna kadar okusaydın daha bi güzel olurdu ama neyse bende senin uzun bir yazıyı okuyup anlayacak kapasitede oldugunu sanmıyorum...Klasik aileye den başlamıssın devletin gelmeyen anbulansına girmişsin yoldan gecen tavşanların canından bahsetmissin... Altında motrun var rahat 200 km nin üzerine çıkan bir motor.. neden aldın ozaman bu motoru... otobana çıkıp hızmı yapıyorsunda yoldaki diyer sürücüleri tehlikeye atıyorsun,hız yapmıyorsan sesi icinmi aldın ozman bagırta bagırta cevreyi neden rahatsız ediyorsun yok efendim ulaşım aracı olarak trafige takılmamak icinmi aldın be kardesim anana bana yazık degilmi 10 daak ka gec git toplu taşıma aracı kullan cevreyi kirletme aileni merakta bırakma... Sen motorcular nasıl adamlardır hic bilmiyormusun motorcu özgür adamdır ama hepsinin yaşantıları vardır, hepsinin farklı bir zevki vardır biri karısından azaryer motora biner herseyi unutur... biri istanbulun pis havasından bıkar kendini daga bayıra vurur... Biri masabaşı isinden sıkılır atlar motoruna viraj yapar kendini tatmin eder yani sende böyle bir adam sın ve adamın biri merak etmiş altındaki makina bunu yapabiliyor acaba nasıl yapılır diye sormuş biz uyardık tehlikeli diye video koyduk basına gelecekleri anlattık ama nasıl oldugunuda anlattık... Kendi kararını o verecek sen, ben ne dersek o bildigini yapcak bari dogru yapsın... Kusura bakamayın şappadanak yazdım

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    bende 1000cc motor var gaza ne kadar asılırsam asılayım önünü 1 karıştan fazla kadıramıyorum neden acaba
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 1000cc motor var gaza ne kadar asılırsam asılayım önünü 1 karıştan fazla kadıramıyorum neden acaba
    senin motorunun koltuğu altında anti-apache soketi var onu çıkart yerinden her türlü tekere de taklaya da gelirsin hayırlısıyla
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Öncelikle Motor erkek olması gerekir

Motosikleti
    Suzuki GSXR 600 k)
    Yaştandır halis abim...Ben asılır asılmaz kalkıyor... Mavi bir hap alıyorsun sonra hic inmiyor...Bi dene istersen... (neden bahsediyorduk biz...)

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Halis abi senin motorun önünde de benimki gibi sorun var galiba...

bende merak ediyorum neden ben yzf nin önünü kaldırmıyorum,ybr ile neden 120-130 gitmiyorum? sorun nerde diye düşünüyordum...

yanlız değilmişim çok şükür..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

Alıntı irondark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaştandır halis abim...Ben asılır asılmaz kalkıyor... Mavi bir hap alıyorsun sonra hic inmiyor...Bi dene istersen... (neden bahsediyorduk biz...)
    bu mavi hapı benzinden öncemi sonramı alıyoruz??
    ha bide depoyamı yoksa midemize mi atıyoruz...

hadi hapı gereken yere attık kaldırdık..biriside nasıl indireceğimizi anlatsın yahu...önümüz havada indirmeden nereye kadar gideceğiz...bi yerden sonra hakimiyeti kaybederiz mazallah...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salih buna cevabımı yarın MSN den vereceğim cevap hakim saklı kalsın
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    Suzuki GSXR 600 k)
    Salih buna cevabımı yarın MSN den vereceğim cevap hakim saklı kalsın
    Halis abi cevabı aldım....

Kardeşim bu konuyu buraya hangi delü getirdi ala ala ben haptan bahsederken benzine katılan oktan yükselticisinden bahsediyorum motorun torku yukseliyor altdevirlerde daha bi fazla güç alınıyor ondan bahsediyorum....

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Senin için motor ulaşım araçı benim için zevk aracı... Demegojiden başka birsey yazmamışsın türbünlere oynamışsın dostum... Benim nerde teker yaptıgımı sormadın veya burda teker yaparken fotograflarımı koymadım video larımı görmedin soran arakdasa yazdıklarımı tam okumamışsın sanırsam yazı uzun oldugu icin sonuna kadar okusaydın daha bi güzel olurdu ama neyse bende senin uzun bir yazıyı okuyup anlayacak kapasitede oldugunu sanmıyorum...Klasik aileye den başlamıssın devletin gelmeyen anbulansına girmişsin yoldan gecen tavşanların canından bahsetmissin... Altında motrun var rahat 200 km nin üzerine çıkan bir motor.. neden aldın ozaman bu motoru... otobana çıkıp hızmı yapıyorsunda yoldaki diyer sürücüleri tehlikeye atıyorsun,hız yapmıyorsan sesi icinmi aldın ozman bagırta bagırta cevreyi neden rahatsız ediyorsun yok efendim ulaşım aracı olarak trafige takılmamak icinmi aldın be kardesim anana bana yazık degilmi 10 daak ka gec git toplu taşıma aracı kullan cevreyi kirletme aileni merakta bırakma... Sen motorcular nasıl adamlardır hic bilmiyormusun motorcu özgür adamdır ama hepsinin yaşantıları vardır, hepsinin farklı bir zevki vardır biri karısından azaryer motora biner herseyi unutur... biri istanbulun pis havasından bıkar kendini daga bayıra vurur... Biri masabaşı isinden sıkılır atlar motoruna viraj yapar kendini tatmin eder yani sende böyle bir adam sın ve adamın biri merak etmiş altındaki makina bunu yapabiliyor acaba nasıl yapılır diye sormuş biz uyardık tehlikeli diye video koyduk basına gelecekleri anlattık ama nasıl oldugunuda anlattık... Kendi kararını o verecek sen, ben ne dersek o bildigini yapcak bari dogru yapsın... Kusura bakamayın şappadanak yazdım
    Ortak kullanım alanı olan yollarda yüksek hızlarda yapılan tekerlere kadar mantıklı bir açıklama bence...Ama sen de kabul edersin, bu işi yapanlar genelde otoban gibi aktif trafikte yaptıklarından başkalarının hayatını riske atıyorlar. Millet de ondan tepkili biraz.

Yoksa tekteker ve stopie denilen naneler benim için de çok estetik hareketler. Boş bi parkta yapın izlemeye gelirim, ama yanımdan geçerken yapmayın ( GV650 'nin yanından geçen SS çok nadir oluyor ama yine de yapmayın )
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı Otoburkaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortak kullanım alanı olan yollarda yüksek hızlarda yapılan tekerlere kadar mantıklı bir açıklama bence...Ama sen de kabul edersin, bu işi yapanlar genelde otoban gibi aktif trafikte yaptıklarından başkalarının hayatını riske atıyorlar. Millet de ondan tepkili biraz.

Yoksa tekteker ve stopie denilen naneler benim için de çok estetik hareketler. Boş bi parkta yapın izlemeye gelirim, ama yanımdan geçerken yapmayın ( GV650 'nin yanından geçen SS çok nadir oluyor ama yine de yapmayın )
    vay vay vay
    bi ara incek mi yapsak ne
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    honda cbr 600 rr 2007
    250 ile keskin bir viraja giriyorsun 2 tekeri birden kaldırırsın alimallah
    5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay vay vay
    bi ara incek mi yapsak ne
    Walla dostum, öyle Türk Ocağında pide enerjisiyle 100 metrede yaptığınız cool hareketlere benzemez, şimdiden uyarayım
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı Otoburkaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla dostum, öyle Türk Ocağında pide enerjisiyle 100 metrede yaptığınız cool hareketlere benzemez, şimdiden uyarayım
    vay vay vay ağır tahrik var
    asıl cool hareketer incek virajlarında gizli
    mübarek güneş bi yüzünü gösterse de kurtlarımızı döksek azıcık

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motorunun koltuğu altında anti-apache soketi var onu çıkart yerinden her türlü tekere de taklaya da gelirsin hayırlısıyla
    tam tersi cıkartmıyorsun takıyorsun ama ben şimdiye kadar hiç takmadım o soketi nerye koydugumu bile hatırlamıyorum

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)