Motosikletin önünü nasıl kaldırabilirim?
Reklamlar
-
Bence motosiklet bir ulaşım aracından öte bir zevk bir yaşam tarzıdır. Herkesin tarzı farklıdır. Kimisi dağa taşa tırmanmayı sever, kimisi uzun yollarda sürmeyi, kimisi rüzgar gibi geçmeyi vs... Herkesin tarzına saygı duymalıyız ve yanlış yapanları referans göstererek herkesi aynı kefeye koymamalıyız. Yani arkadaşlar ön kaldırma işini trafiğe kapalı alanda insanların canlarını ve mallarını tehlikeye atmayacak şekilde yapıyorlarsa bence bize oturup zevkle izlemek düşer, ama başkalarının zarar görme ihtimali varsa tabiki buna müdahale edilmeli gerekiyorsa polise bilgi verilmeli...
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Reklamlar
-
dostum ben 4 5 yıldır teker yapıyorum 1 yıl önceye kadar scooter la bile tekere kalkıyo insan yalama oluyo hislerin her farklı motora bindiğinde tekere kalkmaya çalışıyosun ne scooter kaldı ne ss ne cross 85 kiloyum 50 lik scooter bile tekere geliyo öğrendikten sonra !
AMAAAA
1 KONU VAR Kİ UYARMAM GEREKEN ! 7 8 AY ÖNCE xl 500 croosla trafiğe kapalı bi sahil kenarında yanlayarak kumsaldan çıkıp patikaya geldim tekeri çektim 8 10 metre ilerledim ve birden kontorlü kaybettim ben yere motor benim üzerime 2 ay yataktan çıkamadım! sonra farkına vardım ki yanlış bu yaptığım kaskım montum olmasa belki yaşamda olmıycaktım ! huyumdan vazgeçmek için aldım bi çinli virago biniyrum ona ! 1 kez 2 kez 3 kez yaptıktan sonra ben bu işi biliyorum diyip ışıklarda daha sarıyı görünce çekicen tekeri köşe başında bi hatun kişi görünce çekicen tekeri sağda solda motora ilgiyle bakanları sesi duyup sana doğru kafasını çevirenleri görünce çekicen tekeri kiminden küfür yiycen kiminin helal olsun dediğini duyucan !
boşver sen bu sevdadan vazgeç ss kullanıyosun zaten ister istemez motorunu ss gibi kullanınca tekere gelecektir kendiliğinden !
Bu arada hatun meraklısı vs demedim öyle algılama en efendi adam bile bazen gaza geliyo kendini iyi hissediyo ve gereksiz hareketler yapabiliyo anlık olarak
tekeriniz düz bassın iyi forumalr
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
-
sametagir adlı üyeden alıntı
ciddi ve güvenli TAHRİK gerekir bunun için..
birde hadi kalktı diyelim...onu indirmek te beceri isteyecektir..
yoksa kalktı,kaltı biraz daha kalktı ee ne olacak şimdi??
bazen indirmek için kaldırmaktan daha çok uğraşmak gerekebilir...
nereye çekerseniz çekin anlam değişmeyecektir...
Abi burasını biraz çekersek anlam değişebilir
Şaka bir yana teker yapmak istiyorsan boş trafiğe kapalı asfalt bulup orda teker çalışmaları yapman senin en rahat tekere kalkış stilini bulmana yardımcı olacaktır. Ama bunu trafikte yapmamalısın.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Çekerek kaldırma,sürterek kaldırma,vurdurarak kaldırma,basarak kaldırma hangisini yaparsan yap mutlaka kalkar ama sen hangisini soruyorsun?
-
adam gibi kullandında tekere kaldırmak kaldı.
zaten motosiklerini tanırsan teker problem olmaz.
ss ler virajdan çıkarken devir yükselmeye bağladığında kaldırır tekeri direk.
What goes around, Comes back arround...
-
overrider adlı üyeden alıntı
SS'e falan özendiğim yok. Bedava verseler binmem. Motor ulaşım aracıdır, yollar da ulaşım içindir. Sen git otoyolda teker yap, devletin ambulansını, polisini meşgul et, arkandan ailen üzülsün, adam olup hizmet edesin diye seni yetiştiren, besleyen, okutan bu devlete daha doğru dürüst hizmetin olmadan göz göre göre niyazi ol, biz de ses çıkarmayalım öyle mi?
Senden hiç ümidim yok, anlayabileceğini zannetmiyorum ama belki birilerinin saçmalama damarı karbarmadan engel olurum diye cevap yazdım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------
kime anlatabilirsin ki dostum, millet de kaale almış cevap veriyo böylelerine... Ne şehittir ne gazi, bunlardan anca olur NİYAZİ
Senin için motor ulaşım araçı benim için zevk aracı... Demegojiden başka birsey yazmamışsın türbünlere oynamışsın dostum... Benim nerde teker yaptıgımı sormadın veya burda teker yaparken fotograflarımı koymadım video larımı görmedin soran arakdasa yazdıklarımı tam okumamışsın sanırsam yazı uzun oldugu icin sonuna kadar okusaydın daha bi güzel olurdu ama neyse bende senin uzun bir yazıyı okuyup anlayacak kapasitede oldugunu sanmıyorum...Klasik aileye den başlamıssın devletin gelmeyen anbulansına girmişsin yoldan gecen tavşanların canından bahsetmissin... Altında motrun var rahat 200 km nin üzerine çıkan bir motor.. neden aldın ozaman bu motoru... otobana çıkıp hızmı yapıyorsunda yoldaki diyer sürücüleri tehlikeye atıyorsun,hız yapmıyorsan sesi icinmi aldın ozman bagırta bagırta cevreyi neden rahatsız ediyorsun yok efendim ulaşım aracı olarak trafige takılmamak icinmi aldın be kardesim anana bana yazık degilmi 10 daak ka gec git toplu taşıma aracı kullan cevreyi kirletme aileni merakta bırakma... Sen motorcular nasıl adamlardır hic bilmiyormusun motorcu özgür adamdır ama hepsinin yaşantıları vardır, hepsinin farklı bir zevki vardır biri karısından azaryer motora biner herseyi unutur... biri istanbulun pis havasından bıkar kendini daga bayıra vurur... Biri masabaşı isinden sıkılır atlar motoruna viraj yapar kendini tatmin eder yani sende böyle bir adam sın ve adamın biri merak etmiş altındaki makina bunu yapabiliyor acaba nasıl yapılır diye sormuş biz uyardık tehlikeli diye video koyduk basına gelecekleri anlattık ama nasıl oldugunuda anlattık... Kendi kararını o verecek sen, ben ne dersek o bildigini yapcak bari dogru yapsın... Kusura bakamayın şappadanak yazdım
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende 1000cc motor var gaza ne kadar asılırsam asılayım önünü 1 karıştan fazla kadıramıyorum neden acaba
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
halis adlı üyeden alıntı
senin motorunun koltuğu altında anti-apache soketi var onu çıkart yerinden her türlü tekere de taklaya da gelirsin hayırlısıyla
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Öncelikle Motor erkek olması gerekir
-
halis adlı üyeden alıntı
Yaştandır halis abim...Ben asılır asılmaz kalkıyor... Mavi bir hap alıyorsun sonra hic inmiyor...Bi dene istersen... (neden bahsediyorduk biz...)
-
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
irondark adlı üyeden alıntı
Yaştandır halis abim...Ben asılır asılmaz kalkıyor... Mavi bir hap alıyorsun sonra hic inmiyor...Bi dene istersen... (neden bahsediyorduk biz...)
Salih buna cevabımı yarın MSN den vereceğim cevap hakim saklı kalsın
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
halis adlı üyeden alıntı
Salih buna cevabımı yarın MSN den vereceğim cevap hakim saklı kalsın
Halis abi cevabı aldım....
Kardeşim bu konuyu buraya hangi delü getirdi ala ala ben haptan bahsederken benzine katılan oktan yükselticisinden bahsediyorum motorun torku yukseliyor altdevirlerde daha bi fazla güç alınıyor ondan bahsediyorum....
-
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
-
250 ile keskin bir viraja giriyorsun 2 tekeri birden kaldırırsın alimallah
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Walla dostum, öyle Türk Ocağında pide enerjisiyle 100 metrede yaptığınız cool hareketlere benzemez, şimdiden uyarayım
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
chopperrider adlı üyeden alıntı
senin motorunun koltuğu altında anti-apache soketi var onu çıkart yerinden her türlü tekere de taklaya da gelirsin hayırlısıyla
tam tersi cıkartmıyorsun takıyorsun ama ben şimdiye kadar hiç takmadım o soketi nerye koydugumu bile hatırlamıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)