mrb arkadasLar bn istanbuLdan ada motordan 0 hyo aLdım 2010 modeL burdaki bayiye yoLLycakLarms benim yasım su an 17 2 ay war doLdurmama motoru üstüme aLabiLirmiyim yasımı doLdurmadan ?
mrb arkadasLar bn istanbuLdan ada motordan 0 hyo aLdım 2010 modeL burdaki bayiye yoLLycakLarms benim yasım su an 17 2 ay war doLdurmama motoru üstüme aLabiLirmiyim yasımı doLdurmadan ?
alırsın.motorun hayırlı olsun bende hyosung sahibiyim aramıza hoşgeldin. bu arada ehliyetini almadan trafiğe çıkma.sana en güzel hediye bu uyarıdır =)
saoLasın hosbuLduk ehLiyetimi gecen yaz aLmstm war zaten =) işte bu üstüme aLma konusunda farkLı farkLı söyLeyenLer oLdu ondan soriyim dedim
ilginç ama öyle ehliyetin olmadıgı halde,yaşın tutmadıgı halde bir motosikleti üzerine alabiliyorsun. bu arada hangi modelini aldın hyosungun? hangi ildesin? profil ayarlrından düzenle istersen bizim gibi seninde bulundugun yer ve motosikleti kısmını.
denizLidenim gt250r modeLini aLdım forumda pek konulara katılmadıgım icin düzenlememişimdir .. peki bu ada motordan hic motor alan arkadas warmı istanbulda bilen yada
aynı modeli kullanıyoruz =) http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-747.html
bu linkten aramıza katıl.burada motorunla ilgili bütün sorularına cevap bulabilirsin. yedek parça nerden alınır? en ucuz nerdedir? muhtemel arıza çözümleri nedir? mod. parçalar vs vs aklına gelecek her konuda sana yardım olmaya çalışırız.
takip ediyorum zaten bayadır saoLasın biLgiLer icin peki dedigim gibi burdan aLısveris yapan yaada biLen biyer yokmu
ben 2. el aldım sen başlığa yaz orada elbet vardır alan birileri
Alışveriş yapmadım. Hatta kapısından içeri girmedim ama Cennet mahallesindeki STKanuni bayisi ada motordan bahsediyorsan her gün önünden geçiyorum.
evet cennet mahaLLesindeyms oradan aLdım motoru buradaki bayiye gönderecekLerini söyLediLer o yüzden sordm saoLun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)