Metehandrooo
http://www.youtube.com/watch?v=zhmI3r44D9Q
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
aslıdna milletin ne kullandığına karışmak meselesi değil de,şimdi millet o hurdaları kullanıyor , sonra orası iyi burası iyi yok efendim hepsinden daha iyi diye iddia ediyorlar.
[B]King is back baby!King is back![/B]
Kore üretimi bi motosiklete de hurda diyorsan Ülkemize Hyosung aracısız girseydi, RT125 gibi bi motosiklet ile başlamayı çok isterdim. Tasarımcıları, mühendisleri yıllarca Suzukideydi. Zaten genel hatları her zaman andırıyor farkettiysen.
Yani kalitenin ne olduğunu bilen adamlar üretiyor bu motosikletleri, sadece rakipleri olan japon markaları ile aynı pazarda savaşabilmek için tercih edilmelerini sağlamak adına bazı konulardan ödün veriyorlar bukadar.
O da olsun zaten ödün verdikleri için biri 11 diğeri 7 lira Bence karalanmayı hak etmeyen bi marka, ülkemizdeki itibarı ve kullanıcı kitlesinin "çoğunluğuna" hurda diyebilirsin, o kitle markayı böyle algılamana sebep olan çünkü
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Itiraf etmek gerekirse Gozum korktu hyosung dan. Honda daha kucuk , daha yavas daha cirkin olabilir ama beni sanayiyle ustalarla yedek parcacilarla ugrastirmayacak en azindan.
Hyosung esas beni zorluyor üstelik yeni başlamadığım halde
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)