bende Yamaha 1991 fzr600 var. motoru geçen sene aldım. Ben bunun radyatöre su ilave etmek istiyorum. Fakat hiç radyatörde kapak falan bulamadım. Bi koltuğun altında boş bir hazne var. Acaba o mu. Bilen lütfen yazsın.
bende Yamaha 1991 fzr600 var. motoru geçen sene aldım. Ben bunun radyatöre su ilave etmek istiyorum. Fakat hiç radyatörde kapak falan bulamadım. Bi koltuğun altında boş bir hazne var. Acaba o mu. Bilen lütfen yazsın.
hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:
şu başlıklarada ayar olmaya başladım. son nefesinimi veriyosun arkadaş.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ricai katie-i millet beğenmeyen yallah
önemli bişe var heralde diye giriyoruz, konu tırışka.
yazsana başlığa fzr 600 radyatörü ile ilgili diye, bilen yada merak eden açar. 10 yaşındamısınız forum kullanmayı öğreticez.
moda oldu anasını satiyim zaten böyle başlıklar
yardım
bi bakın
şştt yalarım
bu ne lan
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
sende haklısın ne diyeyim
)))))))))
bu arada bi fzr radyatörü görmüştüm, motora karşıdan bakınca sol üst tarafta bi yer vardı sanki. bi bakasın
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Koltuğun altında mı bilmiyorum ama üçgenimsi bir şekilde beyaz plastik bir kutu olacak. Ama boş olmayacak Arabalardaki gibi. Su radyatöre değil de genleşme kabına koyulur ve üzerinde nereye kadar doldurulmasını gerektiğini gösteren bir işaret vardır.
saolun, bi kontrol daha edim ben
Anlamadıgım konu bindiğin motosikletın neyının nerde oldugunu bılmıyormusun , yada alırken neden sormadın . Slayer okuyor gereklı cvp gelır sımdı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Kontrol ettim, evet koltuğun altındaki boş hazne senin radyatör genleşme kabın oluyor. O kaba üzerindeki "Minimum" ve "Maximum" çizgileri arasında su koyman gerekiyor. Seviyeyi görmek için koltuğun altında sol taraftaki paneli sökmen gerekebilir.
Fazla kurcalamıyorum motoru, hatta hiç. alırken sormak aklıma dahi gelmedi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Genlesme kabı ile ilgili olarak şunu söylemekte fayda var. Genleşme kabından radyatöre giden borular ince olduğu için tıkanabiliyor çabucak. Eski motorlarda daha çok olabiliyor bu sıkıntı. O yüzden genleşme kabında su gözükse bile motorda su olmayabiliyor. Sen radyatörün kapağını bul bi şekilde, ustaya falan götür onlar gösterirler. Benim Makinada mesela radyatörün kendi kapağı accaaip abuk bi yerde. Ama ne zaman kontrol etsem veya ekleme falan yapsam oradan yapmam lazım. Bi şekilde hallediyoruz.
Ha tabi sistemi bi güzel temizletip sürekli antifirizli su kullanırsan, borularda tıkanma yaşama ihtimalin çok daha düşük ama, yine de bir ihtimal. Bu riski almaya değer mi sen karar ver artık.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)