Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung aquila 250
    Merhaba Arkadaşlar çocukluktan beri hep bir motor almayı hayal ederim fakat hiç kısmet olmadı ama sonunda almaya karar verdim şimdide ehliyet almak için kursa gidiyorum fakat bilgi 0 başlangıç olarak ne tavsiye ediyorsunuz ben gözüme kawasaki ninja 250r kestirdim fakat biraz tuzlu tavsiye edeceğiniz makine var mı bu arada 27 yaşıma geldim bisikletten başka hiç birşeye binmemişim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung aquila 250
    arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum :D

Motosikleti
    gt250R Siyah
    ne tarz birşey istiyorsun bütçen nedir belirtirsen yardımcı olurlar saygı değer abilerimiz tabii öncelik ehliyet ninja 250 r den ss makina istiyor gibisin daha uygunu hyosung gt 250 r var bakabilirsin )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------

konu başlığıda uymamış gibi :S

Motosikleti
    Hyosung aquila 250
    tarzları fazla bilmiyorum ama TOURING hoşuma gidiyor görüntüsü ve RACING kıyasen daha rahat görünüyor 5 - 8 kağıt arası birşey düşünüyorum

Motosikleti
    gt250R Siyah
    benim bildiğim ki bildiğim çok azdır düşük cc görüntüsü hoşuna gidecek sport touring yoktur o fiyata biraz daha ekleyip cbr600f suzuki gsx600f ti sanırsam var sahibinden e gir bak ama tecrüben olmadığı için onlar sana olmaz sende bir hyosung a bak

Motosikleti
    Hyosung aquila 250
    hyosung güzel görünüyor baktım fakat kalitesi nasıl temiz ikinci el ninja 250r daha iyi değil mi sizce kaça kadar bulum temiz bir makine ?

Motosikleti
    gt250R Siyah
    abicim ciddi ise hyo düşünürsen hyosung topiği var herşeyi mevcut ama kullanan abilerimizin vs.dediği adam gibi kullanırsan bakımını vs yaptırırsan sıkıntı cıkartmıyormuş he paran varsa ninjada alabilirsin ama benim tercihim hyosungtandır kısmet olursa nisanda bende alacağım hyosung

Motosikleti
    ooo viraGOO
    Merhabalar dostum öncelikle tecrüben hiç mi yok merak ettim doğrusu!
    Daha sonra kendi sitilini belirle bence tarzın nedir bunu bi düşün karar ver , Bunlardan sonra ise alacağın motosiklet konusunda kafanda 3 5 marka ve model belirleyebilirsin ve bizlere sunarsın en çok tavsiye edileni alırsın !
    Tarz olarak ne istediğini yazarsan bikaç önerim olabilir!

Tekeriniz düz bassın iyi forumlar
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung aquila 250
    evet abi hiç yok ve ne yazık ki çevremde de motoru olan yok fakat çok istiyorum sport touring görüntüsü hoşuma gidiyor rahatta görünüyor başlangıç için iyidir diyorlar sizinde fikrinizden yaralanmak istiyorum

ersin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    ninja 250ye alternatif italyan aprilia rs 125 de olabilir. şu an sıfırı yok. 7500 tl civarı temizleri var. yanılmıyorsam 30 hp falan. param olsa ben alırdım

Motosikleti
    Yamaha Xmax 400
    dostum cbr 250 r honda al sıfırı 8500 civarı süper motor ve honda seçim senin bende alıcam

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    sevgili arkadaşım bisikletten motorsiklete geçmek bana biraz riskli geliyor çünkü bisiklette normal şartlarda göreceğin en fazla 50 km, fakat motor işi daha ciddi.. mantık 2 teker ama hız artıyor söylediğin kawasakı 250 modelini bilmiyorum 16 yıldırda motorsiklete biniyorum gerçiii bilgi birikimin ve tecrübeni görmeden konuşmak belki boş olacak ama ben konuyla alakalı bilginin olmadığını düşünerek yazıyorum o makina sana gelmez birinci sebep parça fiyatları ve motor fiyatı sana tavsiye edebileceğim en güzel makina 150 cc honda cbf-yada yamaha ybr olmadı suzukı nın 125 yada 150 cc vitesli modellerinden bence kesinlikle scooter motorlara bulaşma yolda buji ateşlemeyi kesse en basitinden bi dünya iş yani artısıda var eksi yanıda fikir demişsin fikrimi söyledim gerisi, senin bütçene ve zevkine kalmış bir durumdur saygılar sunarım...

Motosikleti
    ooo viraGOO
    Tercihini cbf 150 yada ben kendimi kontrol edebilirim riske girmem canım kıymetli diyorsan hyo 250 ninja 250 arasında bir seçim yap derim ! Zaten 1 yıl kadar kullandıktan sonra büyütmek istiyceksin muhtemelen twistr 250 de senin için ideal bi motosiklet olacaktır bi araştır kesin fikirlerini tekrar bizlere yazarsın !
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung aquila 250
    aslında ben biraz kendime güveniyorum çok küçük makine almak istemiyorum şimdilik üç seçenek var aklımda hyo 250 ninja 250 ve cbr 250 şimdilik araştırma yapıyorum sadece ehliyeti aldıktan sonra tekrar sizlere son fikrimi paylaşırım

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Bı üstte açtığım topici incelemeni önemle tavsiye ederim isine yariycak seyler yazıyor
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)