Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

2011 Hyosunglar bayiler'de

REKLAM ALANI
    DarkArchAnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung RT 125
    Geçen gittim baktım gözüme ufak bir kusur çarptı, tabi burdan hyosung'un işini ne kadar kaliteli yaptığı merak konusu...kusura gelince ön granaj da farın yerleştirildiği yerde sanırım kenar çapaklar temizlenmek isterken bıçağı fazla daldırıp 2 ufak yarığa neden olmuş. Heyecanla alıcak arkadaşlar bunu göremeyebilir hadi bende göremeyebilirim be adam onu oraya takarken sende mi görmedin ,diyemedin mi kendi kendine müşteri bunu görürsen rahatsız olur diye ??
    Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Arkadaşım Kredeye başvurdu bir aksilik olmazsa bu hafta sonuna kadar alcak gibi yorumları eklerim ben tercih etsem CBR250R tercih ederim görseli her nekadar super olsada marka güvencesi çok önemli bence.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gri motosiklet kullanan biri olarak şu renge bi alışamadım gitti beyaz ve siyah varken neden gri
    Bende de bir alışkanlık hep gri hastalığı vardır hem arabada hem motosiklette. Araçlarda beyaz sanki badana boyasını alıp boyamışsın gibi görünüyor bana.(beyaz motosiklet sahipleri kızmasın )
    Siyahta içimi karartıyor enerjimi emiyor sanki.

Altın sarısı,kırmızı-siyah,metalik turuncu veya turuncu-siyah, mavi-beyaz(cbr 600 rr sevdirdi),bakır renkleri gayet hoşuma gidiyor.

Ama siyah ve beyazdan daha sevmediğim renk civciv sarısı. Pembe olsun sarı olmasın o derece..

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzoz feci.. Tasarimci sanirim tam egzozu tasarler iken isi birakmis.
    egzoz kısa tasarım olsaydı 10numara 5 yıldız olacakmış

(bu arada başlıktaki "bayiler" firma adı falan mı?
    112ciyiz

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Motor güzele benziyor.Renkler de güzel fakat fıstık yeşili,turuncu ve sarı da yapsalarmış...2-3 ay içinde vitesli motora geçme düşüncesindeyim.Arkadaşlar bu tip motorlar km'de ne kadar yakıyor acaba?Bir de henüz piyasaya çıkmış bir şeyi hemen almak doğru mu?Teşekkür ederim.

Motosikleti
    nova 150 cc
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egzoz kısa tasarım olsaydı 10numara 5 yıldız olacakmış

(bu arada başlıktaki "bayiler" firma adı falan mı?

Daha önceki sayfada yanlış yazdığımı belirtmiştim.

Birde arkadaşlar St kanuni markasına takmış durumdasınız. Ben bunun sebebini merak ediyorum. Bu motor avrupada hyosung olarak satılıyor. Yani bunu herkes biliyor ama yine de söyleyeyim. Bu motoru kanuni üretmiyor. Aldıktan sonra stkanuni yazısını söküp hyosung yapıştırırsın. Egonu tatmin edersin. Millete de hyosung dersin. O ne lan demezler....

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu iğrenç depoyada bi el atsalardı çok iyi olurdu bu kadar büyük kaba bir depo çok şaçma R1 deposu bile bu kadar büyük değil
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Arkadaşlar ben motor almayı düşünüyorum fakat hyosung gt250r ile kawasaki ninja 250r arasında kaldım sıfır almayı düşünüyorum. Sizler hangisini tavsiye edersiniz.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor güzele benziyor.Renkler de güzel fakat fıstık yeşili,turuncu ve sarı da yapsalarmış...2-3 ay içinde vitesli motora geçme düşüncesindeyim.Arkadaşlar bu tip motorlar km'de ne kadar yakıyor acaba?Bir de henüz piyasaya çıkmış bir şeyi hemen almak doğru mu?Teşekkür ederim.
    hYosung'lar; 1oo km de 3 ile 4.5 litre arasında yakıt tüketiyorlar...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu iğrenç depoyada bi el atsalardı çok iyi olurdu bu kadar büyük kaba bir depo çok şaçma R1 deposu bile bu kadar büyük değil
    Kişisel düşüncelere saygım var ama deposu hiç iğrenç falan değil. Çok seksi. Hem yakıt kapasitesi yönünden hemde tasarım olarak 10 numara.

Ne kadar yaktığını merak eden arkadaş. Her gün benzine zam geldiği ülkemde kuruş hesabı yapmak mantıklı değil. 100 km de 4- 4,5 litre yakar normal şartlarda şehir içinde. 7-8 bin devir üzeri içmeye başlıyor
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    içmeye baslıyor kısmını anlayamadım doğrusu
    Devirli kullanımda max 4.5 litre yakıyor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    KMT Duke 250
    İçme dediğim 5 litreye çıkıyor en fazla İnsani kullanım snırları içindeki değerler dediğin gibi. Hakkı olanı yakıyor. Ne azını ne fazlasını.

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Alıntı k-k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben motor almayı düşünüyorum fakat hyosung gt250r ile kawasaki ninja 250r arasında kaldım sıfır almayı düşünüyorum. Sizler hangisini tavsiye edersiniz.
    Bu konu hakkinda milyonlarca baslik var biraz belescilikten cikip arastirin herkesin kisisel gorusu sen kullanicaksin teknik bilgilerine bak second bu kadar zor olmamali senin keyfini biz belirleyemeyiz ve benzin konusuna gelince tiger egsoz taktirdim gercekten sehir icinde ani hizlanmalar ve 7-8 bin devir seyahatlerde 5 - 5.5 litreye kadar yakit sarfiyati artiyor
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Tiger vardı bendede ama beğenmedim sesini. Smokehead taktım. Yakıtını değiştirdiğini söyleyemeyeceğim. Zaten egzoz değişimi dolaylı yoldan yakıtı arttırıyor. Sesi güzel olduğundan sürekli ara gaz yapıyoruz ondan dolayı artıyor Ayrıca kompresörde pat pat güzel ses çıkartıyor smokehead.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Yeni renkler piyasada

2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    tek kelimeyle süper. modellerde biraz ordan burdan esinlenme olsada hyo biliyor bu işi..
    Now the world is gone. Im just one.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Yurt dışında 125 likleri de varmış. GT125R diye geçiyor.

2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)