2011 Hyosunglar bayiler'de
Reklamlar
-
Geçen gittim baktım gözüme ufak bir kusur çarptı, tabi burdan hyosung'un işini ne kadar kaliteli yaptığı merak konusu...kusura gelince ön granaj da farın yerleştirildiği yerde sanırım kenar çapaklar temizlenmek isterken bıçağı fazla daldırıp 2 ufak yarığa neden olmuş. Heyecanla alıcak arkadaşlar bunu göremeyebilir hadi bende göremeyebilirim be adam onu oraya takarken sende mi görmedin ,diyemedin mi kendi kendine müşteri bunu görürsen rahatsız olur diye ??
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Arkadaşım Kredeye başvurdu bir aksilik olmazsa bu hafta sonuna kadar alcak gibi yorumları eklerim ben tercih etsem CBR250R tercih ederim görseli her nekadar super olsada marka güvencesi çok önemli bence.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Felon adlı üyeden alıntı
gri motosiklet kullanan biri olarak şu renge bi alışamadım gitti
beyaz ve siyah varken neden gri
Bende de bir alışkanlık hep gri hastalığı vardır hem arabada hem motosiklette. Araçlarda beyaz sanki badana boyasını alıp boyamışsın gibi görünüyor bana.(beyaz motosiklet sahipleri kızmasın )
Siyahta içimi karartıyor enerjimi emiyor sanki.
Altın sarısı,kırmızı-siyah,metalik turuncu veya turuncu-siyah, mavi-beyaz(cbr 600 rr sevdirdi),bakır renkleri gayet hoşuma gidiyor.
Ama siyah ve beyazdan daha sevmediğim renk civciv sarısı. Pembe olsun sarı olmasın o derece..
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Egzoz feci.. Tasarimci sanirim tam egzozu tasarler iken isi birakmis.
egzoz kısa tasarım olsaydı 10numara 5 yıldız olacakmış
(bu arada başlıktaki "bayiler" firma adı falan mı?
-
Motor güzele benziyor.Renkler de güzel fakat fıstık yeşili,turuncu ve sarı da yapsalarmış...2-3 ay içinde vitesli motora geçme düşüncesindeyim.Arkadaşlar bu tip motorlar km'de ne kadar yakıyor acaba?Bir de henüz piyasaya çıkmış bir şeyi hemen almak doğru mu?Teşekkür ederim.
-
-
şu iğrenç depoyada bi el atsalardı çok iyi olurdu bu kadar büyük kaba bir depo çok şaçma R1 deposu bile bu kadar büyük değil
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
Arkadaşlar ben motor almayı düşünüyorum fakat hyosung gt250r ile kawasaki ninja 250r arasında kaldım sıfır almayı düşünüyorum. Sizler hangisini tavsiye edersiniz.
-
mınçıka_35 adlı üyeden alıntı
Motor güzele benziyor.Renkler de güzel fakat fıstık yeşili,turuncu ve sarı da yapsalarmış...2-3 ay içinde vitesli motora geçme düşüncesindeyim.Arkadaşlar bu tip motorlar km'de ne kadar yakıyor acaba?Bir de henüz piyasaya çıkmış bir şeyi hemen almak doğru mu?Teşekkür ederim.
hYosung'lar; 1oo km de 3 ile 4.5 litre arasında yakıt tüketiyorlar...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
karayılan adlı üyeden alıntı
şu iğrenç depoyada bi el atsalardı çok iyi olurdu bu kadar büyük kaba bir depo çok şaçma R1 deposu bile bu kadar büyük değil
Kişisel düşüncelere saygım var ama deposu hiç iğrenç falan değil. Çok seksi. Hem yakıt kapasitesi yönünden hemde tasarım olarak 10 numara.
Ne kadar yaktığını merak eden arkadaş. Her gün benzine zam geldiği ülkemde kuruş hesabı yapmak mantıklı değil. 100 km de 4- 4,5 litre yakar normal şartlarda şehir içinde. 7-8 bin devir üzeri içmeye başlıyor
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
içmeye baslıyor kısmını anlayamadım doğrusu
Devirli kullanımda max 4.5 litre yakıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
İçme dediğim 5 litreye çıkıyor en fazla İnsani kullanım snırları içindeki değerler dediğin gibi. Hakkı olanı yakıyor. Ne azını ne fazlasını.
-
k-k adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben motor almayı düşünüyorum fakat hyosung gt250r ile kawasaki ninja 250r arasında kaldım sıfır almayı düşünüyorum. Sizler hangisini tavsiye edersiniz.
Bu konu hakkinda milyonlarca baslik var biraz belescilikten cikip arastirin herkesin kisisel gorusu sen kullanicaksin teknik bilgilerine bak second bu kadar zor olmamali senin keyfini biz belirleyemeyiz ve benzin konusuna gelince tiger egsoz taktirdim gercekten sehir icinde ani hizlanmalar ve 7-8 bin devir seyahatlerde 5 - 5.5 litreye kadar yakit sarfiyati artiyor
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
-
Tiger vardı bendede ama beğenmedim sesini. Smokehead taktım. Yakıtını değiştirdiğini söyleyemeyeceğim. Zaten egzoz değişimi dolaylı yoldan yakıtı arttırıyor. Sesi güzel olduğundan sürekli ara gaz yapıyoruz ondan dolayı artıyor Ayrıca kompresörde pat pat güzel ses çıkartıyor smokehead.
-
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
tek kelimeyle süper. modellerde biraz ordan burdan esinlenme olsada hyo biliyor bu işi..
Now the world is gone. Im just one.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)