2011 Hyosunglar bayiler'de
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar öncelikle benim tek sorunum babam babam a bu motoru gösterdim ve bana dediği cevap : olmaz hiç boşuna ısrar etme . benim o cbr125r yi almam gerek ama tek sorun babamın motor korkusu benim kaza yapıcağımı düşünüo ki 7 yıldan beri motor kullanıorum sadece race tipli motorlardan korkuyor bana yardım edin lütfen bi kaç fikir verin
Reklamlar
-
GONZALESs adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar öncelikle benim tek sorunum babam babam a bu motoru gösterdim ve bana dediği cevap : olmaz hiç boşuna ısrar etme . benim o cbr125r yi almam gerek ama tek sorun babamın motor korkusu benim kaza yapıcağımı düşünüo ki 7 yıldan beri motor kullanıorum sadece race tipli motorlardan korkuyor bana yardım edin lütfen bi kaç fikir verin
babalar herzaman haklıdır.bence babana da motor tutkusunu aşıla. gel sna öğreteyim de vs sonra kendi isteyecektir zaten =)
-
arka teker biraz genişlemiş mi bana mı öyle geliyor ?
-
Süper gerçekten.
Dün gidip yerinde gördüm albenisi var.Siyah modelide vardı sanırım mağazada
-
birde üstünde s&t kanuni yazmasa çok güzelde....
-
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
-
BURAK5858 adlı üyeden alıntı
birde üstünde s&t kanuni yazmasa çok güzelde....
bende tam onu diyecektim böyle birşey nasıl oluyor pek anlamadım hyosung başlı başına bi marka değilmi nasıl oluyorda st kanuni kendi damgasını vurabiliyor buna hyosung nasıl izin veriyor anlamış değilim
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
aksoyy adlı üyeden alıntı
bende tam onu diyecektim böyle birşey nasıl oluyor pek anlamadım hyosung başlı başına bi marka değilmi nasıl oluyorda st kanuni kendi damgasını vurabiliyor buna hyosung nasıl izin veriyor anlamış değilim
Aslında şöyle bir durum var Hyosung marka tescilini türkiyede Global motor almış bulunmakta. O yüzden Kanuni Hyosung markasını basamıyor diye biliyorum. Mahkeme halen devam ediyordu sanırım ondandır.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
ToeX adlı üyeden alıntı
arka teker biraz genişlemiş mi bana mı öyle geliyor ?
160 değilmiydi arka teker? 140mıydı yoksa öncekiler?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
MotoGT adlı üyeden alıntı
Aslında şöyle bir durum var Hyosung marka tescilini türkiyede Global motor almış bulunmakta. O yüzden Kanuni Hyosung markasını basamıyor diye biliyorum. Mahkeme halen devam ediyordu sanırım ondandır.
hımm aslında bu prestijini düşürür gibi duruyor diyecektim sonra satılan motorlara baktım hiçde öyle olmamış motor peynir ekmek gibi satılıyor ve satılmış ama hakkatten güzel benimde hoşuma gitmiyor değil alana allah güle gülle kullanmayı nasip etsin
-
st kanuni 2007 den sonra yani enjeksiyonlu modellerin distribütörlüğünü aldı yani motor ne hysoung nede kanuni korede çıkan bir motosdiklet kanuni yapmıyor yani hysoung neyse st kanunide o bişey eklemiyolar hazır motoru alıp st kanuni yazıp satırolar
-
bende onu diyorum işte başka firmalar böyle birşey yapmıyorken niye hyosung ismini değiştirip satılıyor türkiyede misal yamahanın şuan distribütörü yok diye biliyorum ama gelen modeller yamaha diye geliyor hala türkiyeye
-
Bu motorun şu dandik göstergelerini değiştirmedilerse yazık olmuş derim bu tasarıma. Gayet güzel görünüşlü böyle bir motora o spastik 1950 lerden kalma Seven segment display den kurtulmak yakışır. Adam gibi bir tasarıma sahip analog gösterge koymuşlardır umarım..
-
-
eh işte fena olmamışta st kanunı yazınca isterse ilah olsun 100 hp olsun almam ben onu
motorun ne gt250 hangi marka st kanunı şimdi o ne lan?:D
-
millet bu yeni motordan alan var mı, şu yorumları görelim
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
aksoyy adlı üyeden alıntı
bende onu diyorum işte başka firmalar böyle birşey yapmıyorken niye hyosung ismini değiştirip satılıyor türkiyede misal yamahanın şuan distribütörü yok diye biliyorum ama gelen modeller yamaha diye geliyor hala türkiyeye
Global Motor uyanıklık yapıp Hyosung un isim haklarını üzerine aldı da onun için. Mahkeme süreci devam ediyor. Kanuni nin ya da başka bir firmanın Hyosung adı ile motosiklet satması kanunen mümkün değil şu anda Türkiye de Global Motor yüzünden. Hyosung da Global Motor a motosiklet göndermiyor. Kanuni ye ST Korea adı altında satıyor motosikletleri. Kanuni bu isim hakkını mahkeme de alıp 2012-2013 modellerini Hyosung diye satacaktır tekrar.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Bu renk seçeneği varmı yeni modellerde? gri siyah yazıyor ama hiç göremedim. Ton farkı mı var acaba? Eğer bu rengi üretmez ise yazık olur.
-
gri motosiklet kullanan biri olarak şu renge bi alışamadım gitti beyaz ve siyah varken neden gri
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
banane banane arkayı apache den çalmışlar...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)