Sorun giderilmiş olsa bile o leke yapıştı Hyosung'lara.
Kesin krank kırıyor demiyorum ama ne biliyim sonuçta o risk halen daha var.
Kullanıma bağlı olarak krank kırma riski artar veya azalır elbette.
Sorun giderilmiş olsa bile o leke yapıştı Hyosung'lara.
Kesin krank kırıyor demiyorum ama ne biliyim sonuçta o risk halen daha var.
Kullanıma bağlı olarak krank kırma riski artar veya azalır elbette.
Motor çok şık , bunların piyasaya girmesiyle eski modellerin fiyatlarıda biraz aşagılara çekilir .
ötv 2.elini pek etkilememişti ama ötv + yeni modelin piyasaya girmesi bu görevi görecektir
sonunda vurabilcem kırbacı
güzel ve yakışıklı alet,beyaz'da bir başka yakışmış.
ama ön farlarını bende sevmiyorum.
arka kuyruk ve artçı tutamaçları güzel olmuş 10 numero.
250 cc motordan 600 cc performans beklerseniz krankta keser,blokta patlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kuyruk ve plakalık tasarımı, ledli arka stobu ve oturma grubuyla, bence gayet spor, modern bir görünüme kavuşmuş ve çağa ayak uydurmuş.
Beyaz da yakışmış.
Beğendim.
bu motor dalında tek ben cbr yi aynı sınıfa koymuyorum bile göz var nizam var bunun yanında cbr ybr125 gibi kalır. tamam kalitedir odur budur vs dir ama unutmayın motosiklet bir aşktır ve insanlar çirkin kadınlara değil güzellere aşık olurlar estetikli olsa dahi =)))
Albenili bir motor baklım 2. eller ne olacak düşsede bi tane de biz hyo alsak
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
güzel hoş ve çekici....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tabiri caizse gelin gibi görünüyor. Umarım mekanik aksamı da öyledir. Yoksa içi seni dışı beni yakar olmasın.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Egsoz gerçekten kötü duruyor. İnsan şuna alüminyum birşey tasarlar.
Krank yağlanma problemini de emin olun ilk çıktıktan hemen sonra çözmüşlerdir. O arada da giden gitmiştir tabi. Bu tip problemleri firmalar kimseye çaktırmadan yok ederler, yeni kasayı falan beklemezler.
kasa süper bence fiyatı biraz daha aşağıda olsa daha iyi olurdu ama hondalar gelirseki eğer honda fiyatına hyosung biraz kafa karıştırır
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
kuyruk çok güzel olmuş ve özellikle renk beni bitirdi yok böyle güzel bir renk.işte bi,razda tork olsa yemede yanında yat
Arkadaşlar 2011 gv'lerde gelmiş mi acaba;?
şimdi bayi ile görüştüm mayıs sonu gibi gelecekmiş arkadaşlar.
Bu arada gt çok havalı olmuş.
Beyaz da çok hoş oluyor motosiklette... Ben de beyaz yapmıştım çok da hoşuma gitmişti ama kaşınıp sattım işte...
Şu Hyo - Honda karşılaştırmasına gelince...
Honda'daki bence tek eksik önde tek fren diski olması. Ha bu Honda için eksik midir sanırım değildir, ona göre yapmıştır hesabını kitabını. Ancak ABS'li olan gelseydi hiç fena olmazdı...
Hyo ise ilk göz ağrım yağını suyunu eksik etmediğin iyi baktığın zorlamadığın zaman uzun seneler ve km.ler sorun çıkarmaz ben bizzat deneyip gördüm motorumu sattığımda 36500km. de idi.
Egzozuda değiştirselerdi iyiydi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Kim ne derse desin, Hyosung'un 250 cc modelleri ; 600 lük japon'a gücü yetmeyen ama çinli motor da almak istemeyen kesim için en ideal motorlar. Hem kalite , hem fiyat hem de performans açısından. Sıfır 2010 naked modelini 6500 e bırakan bayiler var. Eğer kanuni bunun montajını türkiyede yapmaya başlarsa memleketin en çok satan motorlarından olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)