Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni motora nasıl plaka çıkarabilirim?

REKLAM ALANI
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    ek-1 i şöförler odasından alırsan 1 tl. 10 liraya satıyor demek namussuzlar. Ayrıca kendim doldurmuştum, okumam yazmam var çok şükür. Hiç anlamam şu form dolduruculara verilen paraları.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Evet arkadaşlar bende yeni bi motur almaya karar verdim ama ben mi yapsam işlemleri yoksa yaptırsam mı bilemedim CBF 150 alacam inşallah ve şimdi sipariş verdiğinde son bi kaç bayii kaldı Mayıs ayına falan gelecek motorlardan elinde kalan millet peynir ekmek gibi motor alıyor yav ben bu işinm içine girmeden bu kadar sürümü olan şeyler oldugunu bilmezdim bu motor denen şeytan aletlerinin

Neyse dediğim gibi ben mi yapsam bilemedim bide ehliyetimide anca haziran başına alabilecem yani arada 1-2 hafta vaktim olacak boşu boşuna adamlara 100-150 fazladan veripte motoru garajda öylece yatırmayım diyorum. 150tl demek rodajda yakacağım benzin parası demek 150 tl demek motorun üzerine ilk etapta almak istediğim aksesuarlar demek bilemedim oralarda ziyan olmakta var oldum olası sevmem devlet dairelerindeki işleri ama bilemedim kafam karışık.

Bide artık ikamete göre alınıyordu galiba plaka öyle herkes kafasına göre istediği emniyet müd.den alamıyor plakasını bildiğim kadarıyla doğru mudur?
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)