600 lüge geçecegim ama Kararsızım Lütfen yorum yapın ...
Reklamlar
-
ben 16 yaşında bir motor hastasıyım 1 seneden beri kawasaki ninja 250 r kulanıyorum 600 lüge geçecegim ama büçem sınırlı 10.000-15.000 ikinci e l alacagım hangi motoru önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum ... (En İyİ Motorcu Motora en uzun süre bİnendir)
Reklamlar
-
emiq adlı üyeden alıntı
ben 16 yaşında bir motor hastasıyım 1 seneden beri kawasaki ninja 250 r kulanıyorum 600 lüge geçecegim ama büçem sınırlı 10.000-15.000 ikinci e l alacagım hangi motoru önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum ... (En İyİ Motorcu Motora en uzun süre bİnendir)
birde piyasaya poq atıyolar adam 15 yaşında 250 r almış 16 yaşında kısıtlı bütçe ile 10- 15 bin arasında 600 ss bakıyor ,
kimse ağlamasın TR de poq gibi para var ,
o para cebindeyse herhaltı alır binersin dert etme !
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
önce bi ehliyetini alsan nasıl olur
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
ehliyete ihtiyaç duymadın heralde, ne gerek var zaten biz niye aldıysak
-
Oguz abinin (takendy) dedigi gibi..
O para cebindeyse her haltı alır binersin.
Binersin de..
Gerisi bende kalsin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
:D Güldürdün beni benim 8 yaşından beri motorum var Ama sana bu konuda katılmıyorum BU ülkede zenginde var fakirde orta halide bu türkiye hali degistiremesin
-
2009 yılından beri bu siteye üyesin altında Ninja olduğunu söylüyorsun ve bu forumda 5 mesaj yazmışsın.Hiç motorla ilgili anıların sıkıntıların olmadı galiba burada paylaşacak? Ya da hiç motorun olmadı
-
Ayrıca MOtora Otoban ve Mahale arasında biniyorum trafiye dayımla cıkıyorum o sürüyo oda motor cu
-
emiq adlı üyeden alıntı
:D Güldürdün beni benim 8 yaşından beri motorum var Ama sana bu konuda katılmıyorum BU ülkede zenginde var fakirde orta halide bu türkiye hali degistiremesin
o paraya istediqin motoru alirsin qardes oq mu ?
(bilmem anlatabildim mi?)
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Al bi tane daha
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Ben mersinde yaşıyorum mersinde olan varsa görüşe biliriz Ayrıca motoruda Motortürkiye den aldım oda MErsinde motor satan bir yedir mersinde olanlar bilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
BAna MArka Sölerseniz sevinirim ÖRnEgin KAWA Yamaha Suzuki Honda modeleri 2008 2009 2007
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------
YOK mu model Marka söleyecek ?? Bİ fikrinizi söyleseniz
-
Kardes.
Kimsenin sana yardim edecegini sanmiyorum.
Çünkü senin yaptigin yasal degil, ortada bir suç var.
Hem yaşin tutmuyor. Hem ehliyetin yok.
Sana yardim edip suçuna kimse ortak olmaz.
Sen en iyisi bu konuyu motorcu dayinla görüs.
-
emiq adlı üyeden alıntı
Ben mersinde yaşıyorum mersinde olan varsa görüşe biliriz Ayrıca motoruda Motortürkiye den aldım oda MErsinde motor satan bir yedir mersinde olanlar bilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
BAna MArka Sölerseniz sevinirim ÖRnEgin KAWA Yamaha Suzuki Honda modeleri 2008 2009 2007
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------
YOK mu model Marka söleyecek ?? Bİ fikrinizi söyleseniz
Önce Türkçe yazmayı öğrensen.
-
Bu başlığı açan haricinde yazısı olan herkesi suçlu görüyorum.
Ben dahil.
-
Yaşın 16. Aklın sen her ne kadar inkarda etsen bir karış havada. Bileğini bir kere hızlı çevirirsen KAFANA geçireceğin bir makine almak istiyorsun. Ben 18 yaşıma yeni girdim. 2 senedir motor tepesindeyim bunun 1 senesi vitesli motor tepesinde geçti. ACABA gs500 kullanabilirmiyim, acaba almalımıyım, acaba bana büyük gelirmi diye düşünüyorum sürekli.
Sen 16 yaşındasın, ehliyet sahibi değilsin. senin yeterince sorumluluk duygun yok. ne kadar reddetsende reflexlerin yeterince gelişmiş değil. Hiç kusura bakma dost acı söyler, 120-130 bg arası bir makine alacağını söylüyorsun. 1-2 hafta içersinde kafana geçirirsin makineyi. bizde haberlerde haberini görürürüz üzülürüz genç çocukmuş diye.
Karar senin arkadaşım!
Not: ninja 32 beygirdir. 600 cc ye geçmeden önce yeterli değildir
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
-
vay anasını 16 yaşında 15 bin lira bütçe
ulem arkadaş 10 yıllık devlet memuruyum bi tarafımdan ter atıyor para kazanacam diye
senin baban ne iş yapıyor canım söyle bizde o işi yapalım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
abiler hepinize katılıyorum ama motoru tırafige kapalı bir yerde kulanıyorum sizde beni anlayın motor sürmeden önce tüm koruma kıyafetlerimi giyiyorum bu şekilde motora binip tırafiye kapalı yerde kulanıyorum ayrıca söyledigim gi bi dayım motor cu trafikte o kulanıyor sizlerde n 10.000 15.000 tl arası motor markası ve modeli istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
-
emiq adlı üyeden alıntı
abiler hepinize katılıyorum ama motoru tırafige kapalı bir yerde kulanıyorum sizde beni anlayın motor sürmeden önce tüm koruma kıyafetlerimi giyiyorum bu şekilde motora binip tırafiye kapalı yerde kulanıyorum ayrıca söyledigim gi bi dayım motor cu trafikte o kulanıyor sizlerde n 10.000 15.000 tl arası motor markası ve modeli istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
Biz uyarımızı yaptık.
Honda CBR600RR, Honda CBR600F, Yamaha YZF-R6, Suzuki GSR600 Kawasaki Z750, Suzuki GSXR-600.
Sahibinden.com'a girip, bu modelleri bulunduğun şehre göre tek tek aratıp güzel bi motor bulup alabilirsin.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
-
ve dayım la görüstüm ama o racing ci degil dayım da yamaha virago 750 var oyüzden size sorma k istiyorum
-
otopsici adlı üyeden alıntı
vay anasını 16 yaşında 15 bin lira bütçe
ulem arkadaş 10 yıllık devlet memuruyum bi tarafımdan ter atıyor para kazanacam diye
senin baban ne iş yapıyor canım söyle bizde o işi yapalım
Adamin motor icin ayirdigi bütce senin emeklilik ikramiyenle eş değer
İşin şakasi bir yanada..
Ben Türkiyenin sayılı zenginlerinden bile olmuş olsaydım eğer, henüz 16 yasindaki ehliyetsiz evladimin altina araç çekmezdim.
Araci birak yahu. O parayi eline bile vermezdim.
Hoş gerçi şimdi de vermem ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)