Yarınki ygs sınavında özellikle ilk sınavdan tercih yapacak olan öğrencilere ( ben dahil ) Başarılar dilerim.. Başarılı olanlar başarısını sürekli sürdürür umarım Başarısız olanlarda başarılı olmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum
Yarınki ygs sınavında özellikle ilk sınavdan tercih yapacak olan öğrencilere ( ben dahil ) Başarılar dilerim.. Başarılı olanlar başarısını sürekli sürdürür umarım Başarısız olanlarda başarılı olmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum
teşekkürler ben de tüm rakiplerime başarılar diliyorum
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Boğaziçi mekatronik mühendisliği kimse düşünmesin
Teşekkürler
Ben daha giriceğim okulun nerede olduğunu bilmesemde rakiplerime başarılar dilerim :D birazdan konu açıcam okulun nerde olduğpunu bilen varsa bi el atsın..
[I][B]Lastiğini yak evlat! Ruhunu değil.. [/B] :bounce:[/I]
Aylarca kafa patlatıp 3 saatte emeklerinin karşılığını almak için YGS saçmalığına girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim.
sınavsız geçiş hakkımı kullanacam
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Koskoca hayata 3 saatlik sınav yön veriyor ya!!!!
Neyse herkse başarılar arkadaşlar.
Umarım herşey gönlümüzce olur.
Haaa bu arada sınav hakkında görüşleri ve sınav sonrası stresi burada atalım.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...m-basligi.html
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
Uvv çok yanlışlık yapmışız inş. yarın sınavda yapmayız Uyardığın için sağol, düzeltmiyorum sonraki arkadaşlarda bulsunlar nasıl fikir?
kimse tıp fakültesini düşünüp başına yakmasın dicem ama bugüne kadar hayalini kuran arkadaşlar ha s.k.t.r ordan lan fıstık gibi meslek diyecek ve ben de küfür yediğimle kalacağım ya da düşünün ve yazın da görün dünyanın kaç bucak olduğunu sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum,ALLAH gönlünüze göre versin arkadaşlar... inşaALLAH kimsenin emeği karşılıksız kalmaz ve fazlasıyla alır karşılığını...kolay gelsin herkese...
Tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. O sınav 3 saat değildir, aslında çalışarak geçirdiğin lise hayatın + 3 saattir ;) Allah zihin açıklığı versin.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Teşekkürler aynı şekilde tüm rakiplere başarılar
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Şu hayata 3 saatlik sınav karar veriyor mantığına gülüp geçiyorum.
Hayır arkadaşım o 3 saatten önceki aylarca hatta yıllarca yaptığın çalışma karar veriyor.
Sınav şeklini eleştirmekte haklı olabilirsiniz ama şu ayı-dayı-köprü şeytan üçgenini unutmak lazım.
Sınavı eleştireceğine en iyi şekilde hazırlanmak lazım...
Davulun sesi uzaktan güzel gelir ama tercih zamanı musluk bile tıp tıp diye damlar...
Yazmayın desen de kimse dinlemez, en azından iyi araştırıp girsinler demek en doğrusu...
Tüm MT'li üniversite adaylarına başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin. Bu sınav her ne kadar haksız gibi görünse de stres yapmayın çok büyük oranda herkes hakettiğini alıyor ;)
allah yardımcımız olsun sınava girmememi yanayım mayısta askere gitmememi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)