Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kask tercihim doğru mu?

REKLAM ALANI
    TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Açık olan kaskımı kapalıyla değiştirmek istiyorum. 200TL ye motomaxdan NİTRO AİKİDO kask almayı düşünüyorum. 5 yıldız falan demiş sharp ama ne kadar doğrudur? Kullananlar var mı? Bir de motomax kadıköye en kısa nasıl gidilir(motosikletle ve ya minibüs v.s ile Kartaldan.)?

Kask bu :

http://www.motomaxonlineshop.com/pictures/aikido-10.jpg
    Türkçe giderse, Türkiye gider!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    motmax kadıköy evlendirme dairesinin karşısındaki iş yerleri bulunan bir bölge var derenin üst tarafı . o sokağa doğru gir zaten ilerde göreceksin karşına çıkacak direk

aikido kask için ise forumda yazılan bazı şeyler vardı iyi olduğuna dair ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

açık kasktan kapalı kaska geçme konsunda ise en iyisini yapıyorsun diyebilirim kısaca...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

@< iLk@yy >

Teşekkürler illa ki vardır kullanan. Araştırdım ama bu kask hakkında açılmış bir konu bulamadım.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Öncelikle kapalı kask çok doğru bir seçim. Nitro kaskların kalitesini bilmiyorum ama aynı yerden Scorpion Exo 1000 almayı düşünüyorum. motomax kadıkoye ise mınıbus geçıyormu bılmıyorum ama Şükrü SaraçoğluStadına çok yakın evlendirme dairesinin hemen karsı sokagında.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

@Raphae1

O zaman trenle gitmek daha iyi olur sanırım.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @< iLk@yy >

Teşekkürler illa ki vardır kullanan. Araştırdım ama bu kask hakkında açılmış bir konu bulamadım.
    kask türkiye pazarına yeni girdi dolayısı türk forumlarında bilgi bulmak kolay olmuyor
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trenle gidip söğütlüçeşme tren istasyonunda iniyorsunuz. evlendirme dairesini hemen karşısındaki sokakta ilerse sağda motomax 'i görüceksiniz. Onun hemen yanında motoplus ve onun yanında da mototal var zaten, stadın oraya doğru gidildiğinde hudson deri, özen motor mototr ve diğer motosiklet mağazalarını görüceksiniz.
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

Onu hallettik de kaskı kullanan kimse çıkmadı :(

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kask türkiye ye yeni geldi galiba , neyse sen bir al beğenirsen ben de kaskımı değiştirebilirim : )
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Nitro kasklar uzun bir süredir satılılıyor motomax'ta.
    Nitro yerine; Uvex tavsiye ederim; cok arastırmıstım zamanında; yurt dısı forumlarında oldukca olumlu yorumlar almıs Uvex...
    Ama nitro için de iyi diyorlar; 5 Yıldız güzel
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Nitro aikido fiyatına göre müthiş bi kask bence.Bende hellrazor var sadece deseni farklı diğer herşey aynı.Bir tane de scorpion exo-400 üm var.Aynı fiyatta olmalarına rağmen onu ikiye katlayabilecek bir kask.İç tasarımı D-Ring bağlamaları vs çok kaliteli.Merak ediyorum fiyat-kalite konusunda aikidoya o kadar da iyi değil bile diyebilecek bir arkadaş var mıdır?Tek sorunu biraz tombul olması
    facebook.com/kaskafa

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    Guzel kaska benziyor. Agirligi ne kadar acaba? Bir de tum bedenler icin tek kalip mi, yoksa birden fazla kalip var midir? Tek kalip kullanan bazi marka/ modellerde kucuk bedenlerin kabugu gereksiz buyuk oluyor.

Motomax'a ugradiginizda bu sorulara cevap alip burada paylasabilirseniz cok sevinirim..

Tesekkurler!
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Kaskı aldım, daha motosiklet sürerken denemedim ama... kask oldukça tombul gözüküyor arkadaşın dediği gibi. L beden aldım. Çok kaliteli fiyatına göre. Ağırlığı ise L bedeni 1390+50 Gram. Diğerlerini bilemeyeceğim. Vizörü de güzel ama bir an önce güneş vizörü almakta yarar var.

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    bence sharp şuan bildiğim avrupa standartlarını test edip yayınlayan tek kuruluş.
    nasıl otomobilde euro n-cap var ise sharp ta , kask ın euro ncap i.
    neticesi aşağıda ; başın neresine nasıl koruyabildiğini, ab standartlarına göre.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/nitro-aikido

açıkcası bende ilk kaskımı alacağım yakında, şuan cebime uygun , ve mevcut standartlara göre en yüksek korumayı veren kask.

aramız da herhalde şuan aynı paraya 5 üzerinde 5 yıldız almış bir araç varken gidip 3 yıldız almış otomobil alacak yoktur. yada ufak bir fark var diye böyle birşey yapacak biri yoktur sanırım.

bakın birleşik krallık fiyatı da 70pound yani yaklaşık 170TL .
    ehh ingiliz markası, memleketiyle ,ithal geldiği Türkiye arasında 29TL cik oynasın birşey olmaz. zaten oradan buraya özel kargo o kask için daha fazla tutar )

hayırlı olsun. hep parlak,temiz ve temassız kalsın kaskınız..

not : belki biliyor olabilirsiniz ama ben yine de yazmak istiyorum. Kaskınızı lütfen cilası/boyası üzerinde hiç bir yere koymayın (diğer bir tabirle ters koymayın). Her zaman çene kısmı üzerinde düz koyun. mümkün olduğu sürece koruma kılıfı ile saklayın çıkarttığınız da.
    Cilasının çizilmemesi için azami gayret gösterin.

Kaskın direncinde üzerindeki vernikli kısmının çok büyük etkisi var.

@canekin

Teşekkürler.

Faturada 170 lira + 30 lira (KDV) yazıyordu.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doğru bir tercih olmuş, hayırlı olsun.

blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    Yeni Kaskınız Hayırlı olsun...

Konuyu bulmuşken bende sorayım
    GIVI XPLUS Komple çene açılır kask almayı düşünüyorum Güneş vizoru+hava kanalı+1.390gram
    Bu kasktan kullanan varmı? Sizce bu kaska 477TL değermi yada bu ayarda daha iyi başka marka varmı?

Teşekkürler
    http://www.flashokey.com

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    benimde şuanda bahsedilen nıtro kask kafamı fena halde kurcalıyor kask alıcağım için ince eleyip sık dokuyorum.kafamda 3 model var 1.nitro aikido2.nirto psi (scooterrımla uyumlu olucak:D ve deseni çok hoş..3.lazer virtigo muydu neydi anes motorda 175 tl gibi çok uygun bir fiyata dunya markası
    Mustafa Kemal Atatürk

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    Yeni kaskınız hayırlı olsun.. Kullanımla görülebilecek izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz..

Bu arada benim de aklıma Nitro'nun Carbon modeli takıldı..
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...1271-0-72.html

İngiltere fiyatı 200 pound (500 TL) civarında, motomax'da 400TL. Gördüğüm en ucuz karbonfiber kask.
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı scorpi0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni kaskınız hayırlı olsun.. Kullanımla görülebilecek izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz..

Bu arada benim de aklıma Nitro'nun Carbon modeli takıldı..
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...1271-0-72.html

İngiltere fiyatı 200 pound (500 TL) civarında, motomax'da 400TL. Gördüğüm en ucuz karbonfiber kask.
    motomaxta nitrinun karbon kaskınıda inceleme fırsatı buldum. Ta bi birde uvex ın karbonu vardı .normalde guzel bir kask ama uvex ıle karsıalstırınca pek guzel gelmedı acıkcası. Ben bugun bir terslik çıkmaz ise mesai bitiminde Scorpion exo 1000 almayua gidicam. Pazar gunu gitmeye kalktım yolda baska motorcu arkadaslar ile tanıstım . pazar gunu kapalı oldugunu soyleyınce eve geri döndüm.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)